Hur man slår nemesis i resident evil 3

Nemesis kan verka hårt men det är faktiskt ett sätt att du kan slå honom med lätthet!

Steg

  1. Bild med titeln Beat Nemesis i Resident Evil 3 Steg 1
1. Bestäm om du inte vill bekämpa nemesis-på lätt han släpper inte någonting, men det är svårt att droppar vapenuppgraderingar.
  • Bild med titeln Beat Nemesis i Resident Evil 3 Steg 2
    2. Förvänta en lång kamp, ​​och ta med gott om ammunition. Frys rundor kommer att sakta ner nemesisen, men någon form av granat, och magnum, kommer att förkorta slaget avsevärt (den kortare striden, desto mindre chans att du förlorar hälsa). Hagelgeväret rekommenderas inte eftersom det har en stor mängd rekyl, och kan göra dodging svårt. Att fylla dina gratis slots på förhand med örter rekommenderas självklart, men om det inte är ett alternativ är klart att tvingas öva dodging via försök och fel.
  • Bild med titeln Beat Nemesis i Resident Evil 3 Steg 3
    3. Medan obeväpnad kommer nemesis att använda fyra former av attack, alla dodge-kunna. Det rekommenderas starkt att du tar en eller två skott, och kör bara lite mellan skott. Undvik väggar eller dodge kanske inte fungerar, och kom ihåg - bli inte girig.Obs! Nemesis använder sin vänstra hand för sin attacks-swinging till höger har en bättre chans när du inte använder R1 Dodge.
  • Den första attacken är en enkel stans, en liten övning med dodging (tryck på R1 direkt efter att han kastar stansen) kan göra denna attack värdelös.
  • Den andra attacken är en "kraft" Punch, där nemesis når tillbaka före stansning. Tidpunkten har en fördröjning och missförstår det eftersom den snabba stansen ofta resulterar i en träff. Bara riktigt sätt att vänja sig på växeln är försök och fel.
  • Den tredje attacken är hans gripsknappar för att bryta greppet, men minns-låg försiktighet eller någon form av fara gör det till en garanterad död. Håll din hälsa i grön för att garantera överlevnad om möjligt.
  • Skulle du försöka lägga för mycket avstånd, förvänta en avgift, men inte bry sig om att lära sig timingen när du helt enkelt kan hålla sig nära.
  • Bild med titeln Beat Nemesis i Resident Evil 3 Steg 4
    4. När han använder sin raketlansering förlorar nemesis sin signaturskikt, men kom ihåg att du alltid undviker raketer till Jills kvar. Väntar på att han ska skjuta och helt enkelt flytta till vänster eller höger kan vara ett mycket säkrare sätt att undvika raketer, men om du har utrymmet att använda Dodge var beredd att sluta skjuta när han strävar efter. När du redan håller R1 kommer X-knappen att undvika, om du trycker på den snart efter avfyrningen, kommer det inte att räknas som en dodge.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Varningar

    Försök att undvika och springa bort eftersom nemesis attacker tar mycket hälsa.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande