Hur man blir bättre på battlefield 4

Battlefield-serien är inte en väldigt avslappnad, vilket betyder att de flesta inte bara kan hämta och spela som andra spel. Den här artikeln är en sammanställning av information som kan hjälpa dig att bli bättre på spelet.

Steg

  1. Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 1
1. Välj vilken klass som passar din spelstil. Om du gillar att springa och pistol, välj sedan Assault-klassen. Om du vill använda fordon hela tiden, kommer du säkert att vilja vara en ingenjör. Gillar att orsaka fullständigt mayhem? Då är supportklassen för dig, men kanske du gillar att bo i ryggen, kämpar från avståndet, då är recon-klassen för dig! Det är viktigt att välja en klass och bekanta dig med det, annars kommer din skicklighet aldrig att växa.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 2
    2. Spela Team Death Match. Detta spelläge är mycket mer avslappnad och snabbare än någon av de andra spellägena, så du kan verkligen stärka din skjutförmåga här och ta dem till de andra spellägena.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 3
    3. Justera känsligheten. Vissa människor har mycket problem med slagfältet, eller skyttar i allmänhet, för det verkar som om du blir för långsam, och kan inte reagera tillräckligt snabbt. Detta är dock mindre förekommande på datorn. Så tryck på Start, Alternativ eller MENU-knappen beroende på vilken konsol du är på och väljer Alternativ. Därifrån bör du se alternativet för känslighetsjustering. Leka med det lite och hitta vilken inställning som passar dig bäst.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 4
    4. Ge inte upp. Ja, Battlefield kan vara ett mycket infuriating spel ibland, men ju mer du spelar desto bättre kommer du att få, så bli inte avskräckt bara för att du hade några dåliga spel, blir du bättre.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 5
    5. Sikta runt hörnen. Att sikta runt hörnen tillåter dig att se fienden innan du runt ett hörn. Annars skulle du fat genom svängen, bara för att krascha in i en fiendens soldat som är redo för konfrontationen.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 6
    6. Kör inte för mycket. Att köra i Battlefield 4 gör att du kan komma från punkt A till punkt B mycket snabbare, men varje upside kommer med en nackdel. Denna nackdel är inte sikte. När du kör, kan du se en fiende. I den tid som det tar för dig att sluta springa, sikta och elda, skulle gåfienden bara behöva sikta och elda. Denna en halv sekund som det tar för dig att sluta springa kan innebära skillnaden mellan liv och död.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 7
    7. Använd auto-syftar till din fördel. I Battlefield 4, siktar du på en fiende som redan är i din crosshairs automatiskt dina sevärdheter på fienden. Vissa servrar har det här alternativet inaktiverat, men alla tärningsservrar kommer att ha det här aktiverat.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 8
    8. Använda en LMG, eld sedan syfte. Normalt skulle detta slösa kulor när du använder ett AR eller ett vapen som begränsar dig till hur exakt du kan vara, men eftersom ljusmaskevärlor har ett överskott av ammamo redo för användning och a .25 Andra längre syfte, det är mycket mer fördelaktigt att börja skjuta länge innan du strävar efter.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 9
    9. Syfta inte sevärdheterna för varje möte. Ibland kan en fiende vara för nära för dig att sikta på honom i en gunfight. Eftersom målet får din pistol att flytta fram och tillbaka långsammare, är höftfirningen idealisk för en nära mötesläge.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 10
    10. Ladda inte ofta. I skyttar är det en dålig gamer vana att ladda om efter varje möte. Det här är bra när du har för lite ammunition att döda någon med, men om du bara skjutit av 2-6 kulor är det inte riktigt nödvändigt att ladda om. Ladda bara om du har mindre än 15 kulor i ett 30 runda klipp, och så vidare.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 11
    11. Ladda inte under en brandkamp. Istället, byt till din sekundära, eller dra ut några av dina gadgets för att hjälpa dig i ett möte. I vedergällning, om du ser en fiende omladdning under ett möte, skulle det vara en bra tid att dyka upp din arm och pumpa honom full av kulor.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 12
    12. Sikta ovanför torso. Liksom alla moderna skyttar orsakar headshots två gånger skadan. Även om du kanske har en svår tid att ställa in dina synpunkter på det här lilla målet, tar det vanligtvis bara 2-3 bilder att släppa någon om du får på varandra följande headshots.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 13
    13. Använda vapen Recoil till din fördel. Gun som G18 har en extremt hög recoil. Detta kan vara användbart i händerna på en skicklig spelare. Recoil sparkar din pistol upp, och om du har det riktat direkt i bröstets mitt, kan det vara dödligt.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 14
    14. Begränsa inte ögonen mot mitten av din skärm. Vanan skulle få dig att vända din karaktärs hela kropp om du behöver titta på något i din synfält, men med hjälp av dina ögon kan du ta in dubbla informationen från din omgivning.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 15
    15. Vet att bilagor inte är nödvändiga. Ibland är det bättre att lämna en pistol utan en munstycke, eller använd järnsynen, snarare än att använda ett handtag som sänker din noggrannhet eller stabilitet.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 16
    16. Ta med din stabilitet och noggrannhet upp så högt som möjligt. Använd eventuella bilagor som du kan för att få dessa två drag upp så högt som möjligt.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 17
    17. Använd A-94. Med bilagor som ger upp de två egenskaperna är denna pistol det mest stabila Assault-geväret i spelet, med nästan 0 recoil.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 18
    18. Använd vapen med hög eldhastighet i hardcore. Hardcore lämnar dig med bara ett par sekunder svarstid om du skjuts på. Utan hälsa regen, och nästan ingen hälsa, kommer en hög hastighet av brandvapen som Famas, F2000 eller MTAR-21 (DLC) att tömma dina motståndares hälsa den snabbaste.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 19
    19. Återuppliva på skåp eller tunnelbana. Plocka upp Assault-klassen, utrusta defibs och ställer in din uppgradering till medicen (via salladskärm), kan enkelt pumpa dina punkter upp exponentiellt, och du kommer nästan alltid att se dig i topp 5 av Leaderboards om du gör återuppliva alla en prioritet. Detta sparar också biljetter. Som en bonus kan lagkamrater ta upp ditt exempel och börja återuppliva tillsammans med dig, vilket sparar massiva mängder biljetter.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 20
    20. Sakta ner. Ibland kan en fiende helt och hållet slakta dig på det billigaste sättet, eller det kan vara frestande att skynda en korridor full av fiender, jagar ner den frestande döden, men det kommer utan tvekan att få dig dödad. Saktar ner betyder att du kontrollerar dina hörn, ser vilka vägar du kan ta det skulle erbjuda det minst motståndet, ta ett par sekunder i Respawn-menyn för att undersöka vilket SPAGN som skulle vara säkraste och mest fördelaktiga för din gameplay. Och du kanske säger till dig själv "Jag sakta ner, men jag tycker fortfarande att jag dör," Men kom ihåg: du skulle ha dött 5 gånger mer om du inte hade kikat det hörnet, eller noggrant valde din rutt.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 21
    21. Inte quickspawn. Vana skulle ha dig spam x eller en knapp varje gång du når den fruktade respawn-skärmen, men det kan lätt döda dig. Ta dig tid att kolla getkameran, se om din squad grawn punkt är i överhängande fara. Och om du är osäker, tveka inte att gissa på en kontrollpunkt. Det kan ta dig mycket längre för att nå ditt mål, men det kan lätt öka din k / d.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 22
    22. Undvik att överskaffa fordon. Var inte en av de killarna som spamerar A eller X-knappen i den slutliga nedräkningen för att försöka komma in i den välsmakande tanken eller chopper. Chansen är, en mycket mer erfaren pilot / förare, och om ett dussin ingenjörer väntar på fiendens lag för deras chans att skjuta dig ner. Tveka inte att gå från punkt till punkt, capping mål till fots. Detta kan rädda dig från att prioriteras på fiender dödslistan.
  • Bild med titeln Bli bättre på Battlefield 4 Steg 23
    23. Använd endast fordon du har erfarenhet av. Var inte en av de killarna som rusar för att komma in i chopper, bara för att skjuta ner, eller krascha in i en byggnad. Du kommer definitivt att orsaka onödiga dödsfall på ditt lag, samtidigt som fiendens team tar över tankvägarna och skiesna.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 24
    24. Brista eld. De första skotten brukar göra mest skador och är de mest exakta så gör det till en vana att spamma eldknappen när den är riktad mot en fiende, oavsett vad pistol du använder. Det är därför som många spelare investerar i hårnålar, eller verkar döda dig i dubbelt så fort du gör någon av dem: Burst-skjutning ökar den skada du orsakar, och den takt som du orsakar den.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 25
    25. Stå stilla när hagelgjud. Vanligtvis flyttar människor när man skjuter hagelgevären, och det hjälper bara till att dämpa skadan och minska noggrannheten. Stående tillåter fortfarande hagelgeväret att arbeta med full makt.
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 26
    26. Prioritera. Döda den distraherade och omedvetna fienden, eller hans kompis som redan har sina synpunkter på dig?
  • Bild med titeln blir bättre på Battlefield 4 Steg 27
    27. Om du vill lära dig att pilotera en tank eller chopper, få de grundläggande kontrollerna i testområdet. Det skulle inte vara klokt att försöka flyga en chopper för första gången i mitten av en 64 spelare frenesi, på Golmud Railway. Du kommer att dödas, många gånger, eller du kan krascha chopper för att inte veta hur man pilotar det. Gå till testområdet, få i en av chopparna och lär dig hur du flyger det där. Tweak ditt styrschema där. Du får också en obegränsad tid att träna. Att göra det i mitten av matchen kan bara ge dig några minuter, toppar.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Battlefield 4 Steg 28
    28. "Varning för nästa gen nybörjare". Var medveten om att de personer du konkurrerar mot har antagligen spelats år längre än du har. Låt dig inte luras med låg rang, eftersom det betyder ingenting på nästa genkonsoler. Det finns hundratals spelare som har ägnat hundratals fler timmar i det här spelet än du, och du kommer att bli dödad, "mycket". Om du någonsin fångar dig själv och undrar varför de sista genspelarna är mycket mer avslappnade än nästa genspelare: det beror på att spelarna betalar för att spela online. Det här betalningssystemet filtrerar ut många avslappnade, yngre spelare som du kanske ser på den sista genen. De casual spelare kommer sannolikt att stanna kvar på sista Gen, välja gratis gameplay istället för att betala för online-prenumerationen de kanske inte använder på grund av arbete eller skolan. Och vi kan möta det, barnen föräldrar kommer förmodligen inte vara för glada att hosta upp de pengar som krävs för en månatlig PSN eller Xbox Live-prenumeration, när de kunde göra det gratis.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Spela casually. Spela lite musik. Detta minskar stressnivåerna och bevisas öka responstiden och medvetenheten. Du kommer också att göra det mindre, så att du kan spela oftare och nivå upp dina vapen och gadgets snabbare.
  • Använd en kraftfull pistol, som AKU (som är upplåst i början av spelet) eller M416, eller MX4. Dessa vapen har alla stora skador eller höga brandräntor, vilket gör dem väldigt dödliga.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande