Så här kontrollerar du barnstöd betalningar online

Barnstöd Betalningar görs för vård och underhåll av barn, vanligtvis till 18 år eller 21 år, beroende på var barnet bor och vad domstolen beställer. Betalningarna görs vanligtvis enligt en domstolsordning, även om de kan göras frivilligt.Betalningar kan inträffa med olika intervaller beroende på avtalet eller domstolsordern. På grund av statliga och federala lagar görs de flesta barnstödsbetalningarna nu genom övervakade statliga barnbyråer, som verkställer och övervakar alla betalningar för barnet. Som ett resultat är det i de flesta stater möjligt för antingen den vårdnadshavande föräldern (mottagande av betalningarna) eller den icke-vårdnadshavande föräldern (gör betalningarna) för att övervaka betalningsuppgifterna.

Steg

Del 1 av 4:
Identifiera den lämpliga lokala byrån
  1. Bild med titeln Kontrollera barnstöd Betalningar online Steg 1
1. Ta reda på vad statlig byrå ger verkställighet för ditt barns bostadsområde. Varje stat, län eller annan jurisdiktion har en verkställighetsfördelning för dem som betalar barnstöd till personer i deras område. Du.S. Institutionen för hälsa och mänskliga tjänster upprätthåller ett rikstäckande register över varje statens barnbyråer.Du kan identifiera den lokala byrån för din stat på http: // ACF.hhs.GOV / Program / CSS / Resurs / Stat-Tribal-Barn-support-Agency-Kontakter.
  • Till exempel, i Kalifornien, kallas Barnstödsbyrån California Department of Child Support Services.
  • I Nevada kallas byrån staten Nevada Division of Welfare och stödjande tjänster.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 2
    2. Prata med domstolen som utfärdat Barnstödsorder. Domstolen eller den lokala distriktsadvokatkontoret kan kunna ge dig namnet på den barnbyrå som du behöver kontakta.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 3
    3. Leta reda på byrån för ditt tillstånd, om du bor i ett annat tillstånd än barnet. Byrån i de två staterna kommer att kommunicera med varandra, om det behövs, om den icke-vårdnadshavande föräldern bor i ett tillstånd som skiljer sig från barnets. Detta är särskilt sant om den icke-vårdnadshavande föräldern har flyttat till ett annat tillstånd och försummar eller vägrar att betala.
  • Del 2 av 4:
    Skapa ditt konto
    1. Bild med titeln Kontrollera barnstöd Betalningar online Steg 4
    1. Skapa ett användaridentifikationskonto på barnsupportens webbplats i ditt barns tillstånd, län eller provinsen. Använda U.S. Institutionen för länk och människa, http: // ACF.hhs.GOV / Program / CSS / Resurs / Stat-Tribal-Barn-support-Agency-Kontakter, Du kan hitta barnbyrån för din stat. Den här webbplatsen kommer att ha en länk för att skapa ett användaridentifikationskonto. Användaridentifikationskontot används för att identifiera dig och din information varje gång du loggar in i databasen. Både icke-vårdnadshavare (gör betalningarna) och vårdnadshavare (mottagande av betalningarna) kan skapa konton och kan få tillgång till granskning.
    • I Kalifornien besöker du webbplatsen Child Support Services och navigerar till området för att kontrollera ditt barns stödstatus. Därifrån loggar du in med ditt PIN-nummer personnummer.
    • I Nevada kan du göra barnstödsbetalningar online, men det finns ingen tjänst för att hålla reda på de betalningar du gör. Du måste göra det genom din bank. Om du är mottagare av betalningar kan du dock få ett betalkort eller få pengarna direkt deponeras i ditt bankkonto och hålla reda på betalningar på det sättet.
  • Bild med titeln Kontrollera barnstöd Betalningar online Steg 5
    2. Ge all nödvändig information för att använda det automatiska systemet. Även om varje stat är annorlunda, kommer de flesta webbplatser att kräva ditt fullständiga namn, adress, e-postadress, födelsedatum och personnummer. När du har angett den här informationen får du ett personligt identifieringsnummer. Ditt personliga identifieringsnummer gör att du kan få tillgång till din betalningshistorik.
  • Bild med titeln Kontrollera barnstöd Betalningar online Steg 6
    3. Ge byrån den adress som ditt mail skickas. Vissa byråer kommer inte att ge dig omedelbar åtkomst till din betalningshistorik. För att skydda din integritet, är byråns integritet för vårdnadshavaren och barnets integritet, kan byrån skicka ditt personliga identifikationsnummer i posten.
  • Del 3 av 4:
    Övervakning av betalningar som de är gjorda eller mottagna
    1. Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 7
    1. Verifiera automatiska ståndpunkter från din lönecheck. I de flesta fall, på grund av lokala och federala lagar, kan barnbidrag vara skyldiga att komma från direkta lönecheck. I sådana fall noterar arbetsgivaren det belopp som hålls kvar på din lönecheckstubb och kommer att lämna beloppet direkt till barnbyrån. Du bör regelbundet granska dina lönecheckstubbar för att se till att det korrekta beloppet återkallas.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 8
    2. Kontrollera dina betalningar på den registrerade webbplatsen regelbundet. Två veckor efter varje betalning görs eller beror, kontrollera webbplatsen för den lokala barnbyrån för att verifiera att betalningen mottogs.
  • Förutom att kontrollera dina betalningar kan du också granska fallinformation och verifiera domstolsdatum och möten.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 9
    3. Fortsätt kontrollera regelbundet. Kom ihåg det du förbli ansvarig för att göra alla dina betalningar och göra dem i tid. Detta är sant om du gör betalningarna personligen eller har betalningarna hålls kvar från din lönecheck. Om det finns ett problem med din arbetsgivares avdrag, måste du ta itu med ditt lönekontor och korrigera det. Du kan inte bara låta det gå. Om det behövs kan du också prata med kreditstödbyrån.
  • Del 4 av 4:
    Rapporteringsproblem
    1. Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 10
    1. Förstå din skyldighet. I de flesta jurisdiktioner är du fortfarande ansvarig för betalningarna, oavsett om du gör betalningarna direkt eller har de gjorts av en anställningstillstånd. Därför är det upp till dig att övervaka betalningsrekordet och göra några korrigeringar som du tror är nödvändiga.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 11
    2. Kontakta din lokala barnbyrå först. Om det finns ett problem, antingen för att ta emot betalningar i tid eller för att göra betalningar och ha de krediterade på ditt konto, bör den första kontakten vara till den lokala barnbyrån. Det här är samma byrå som du kontaktade för att initiera ett konto: http: // ACF.hhs.GOV / Program / CSS / Resurs / Stat-Tribal-Barn-support-Agency-Kontakter. Den byrån kommer att ha störst kontroll över ditt ärende och kan undersöka betalningarna och hjälpa dig att identifiera precis där problemet uppstår.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 12
    3. Kontakta Federal Office of Child Support Enforcement.Om den lokala byrån inte kan hjälpa till med att lösa dina problem kan du kontakta det här federala kontoret, som finns i U.S. Institutionen för hälsa och mänskliga tjänster, för ytterligare hjälp. Du kan hitta länken för det här kontoret på https: // ocsetest.Service-nu.com / wf / webform.do.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar Online Steg 13
    4. Kontakta din advokat. Som med andra rättsliga frågor, om du tror att det finns ett problem med barnstöd, och de statliga byråerna inte kan hjälpa, kan din advokat kunna vidta åtgärder inom domstolen för att rätta till problemet. Men försök att lösa saken genom lämpliga myndigheter innan de tar på sig bekostnad av extra advokatarbete.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande