Hur man ansöker om ett macys kreditkort

Macy är en u.S. Varuhuskedja med Mid-to-High-Range-produkter.Macy`s Stores har en mängd olika varor, inklusive kläder, sängkläder, skor, liten elektronik, smycken, kosmetika, ett presentregister och heminredningsartiklar. Macy`s Corp., I anslutning till varuhus National Bank (DSNB), erbjuder även ett kreditkort i butik som ger enbart rabatter och incitament. Du kan ansöka om ett Macys kreditkort på rad, i butik eller via telefon.

Steg

Del 1 av 4:
Ansökan om kortet online
  1. Bild med titeln Ansök om en Macy
1. Gå till Macys hemsida. Det enklaste sättet att ansöka om ett Macys kreditkort är att helt enkelt fylla i formuläret online. Du kan göra det från ditt eget hem. Gå till Macys hemsida. På toppen av skärmen ska det finnas en sökfält. Skriv in "Macys kreditkort." Du bör vara försedd med en lista med knappar, varav en säger "Ansök nu." Klicka på den här knappen.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    2. Ange din personliga information. Härifrån kommer du att nå en skärm som ber om en rad personliga uppgifter. Först kommer du att bli ombedd för grundläggande kontaktinformation. Macy kommer att ha ditt fullständiga namn, e-postadress, adress, stad, stat, postnummer och telefonnummer.
  • Du kommer också att bli ombedd att ge någon mycket grundläggande finansiell information. Det här är att se om du skulle vara en bra kandidat till ett Macys kreditkort. Du måste ange din årliga inkomst, liksom din bostadsstatus (I.e., Hyr du eller äger?). Du måste då ange din månatliga hyra eller inteckning.
  • Du måste ange något känslig information under applikationsprocessen, så se till att du får tillgång till Internet från en säker WiFi eller Ethernet-anslutning. Det rekommenderas att du inte använder offentliga WiFi för den här delen av ansökan. Du måste ange ditt födelsedatum, personnummer och körkortsnummer.
  • Du måste skanna ett foto-ID, till exempel ett pass eller körkort och inkludera detta i ansökan. Om du inte har en skanner hemma kan du använda en på en lokal tryckning och e-posta den skannade bilden till dig själv. Fyll dock inte på Macys kreditkortsansökan från en dator på en utskriftsbutik.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    3. Verifiera din information och ansöka. När du har angett den här informationen klickar du på en ruta som säger att du godkänner villkoren. Du kommer då att tas till en skärm som översyner den information du just har angett. Du kommer att bli ombedd att verifiera att denna information är korrekt. Då kan du ansöka om kortet.
  • Se till att du läser informationen nära för att verifiera att den är korrekt. Du vill inte avvisas från att få ett kreditkort göra till ett litet fel, som att ange ditt sociala kortnummer felaktigt.
  • Det kan vara en bra idé att vänta i en halvtimme eller så och sedan granska din information. Du kan vara mer benägna att fånga dina egna fel om någon tid har gått.
  • Del 2 av 4:
    Ansökan om kortet i affären
    1. Bild med titeln Ansök om en Macy
    1. Fråga på räknaren. På vissa Macys platser kan du kanske ansöka om ett kort i butiken. Du kan känna dig mer bekväm med en pappersansökan av olika skäl. För att ta reda på om du kan ansöka om en grundläggande Macys kreditkort i butiken, fråga i affären. Du kan fråga en kassör på disken eller du kan också fråga på kundservice.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    2. Fyll i pappersansökan. Om du kan ansöka om ett kort i affären måste du fylla i en pappersansökan. Du kommer att behöva inkludera grundläggande personuppgifter, till exempel ditt namn och adress, såväl som känslig information som ditt personnummer. Beroende på butikskrav kan du behöva ge en kopia av ditt körkort.
  • Eftersom du kanske inte har allt material eller känner till all den obligatoriska informationen, kommer du förmodligen att behöva slutföra programmet hemma och skicka den till affären följande dag.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    3. Ansök om ett Macys American Express-kort i affären. Macy`s American Express-kort är en version av Macy`s Card som du kan ansöka om om du redan har ett befintligt Macys kreditkort. Den största fördelen är att American Express-kortet är att det kan användas i vilken butik som accepterar American Express, inte bara på Macys butiker. Det erbjuder också belöningar som sträcker sig från 1% -3% av inköpen beroende på hur mycket pengar du spenderar på Macy. Om du är en frekvent macy shopper, kan det amerikanska expresskortet vara värt det. Du måste ansöka om ett Macys American Express-kort i affären eftersom det inte finns någon onlineapplikationsprocess.
  • Som sagt måste du redan ha ett befintligt Macys kreditkort att ansöka om ett American Express-kort. Du kan bara ansöka om ett American Express-kort i affären.
  • Du kan begära en ansökan vid disken. Du kan ta ansökan hemma och fylla det där ute. Det kommer att be om mycket av samma grundläggande kontakt och finansiell information som den tidigare ansökan. Det kan också vilja att numret på ditt nuvarande Macys kreditkort.
  • Du kan behöva ge en kopia av ditt foto-ID när du ansöker om en Macy`s American Express. Sluta med en lokal utskriftsbutik och få en kopia gjord om så är fallet.
  • När du avslutar din ansökan kan du aktivera den i butiken.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    4. Ring om du har frågor om din ansökan. Om du har några frågor när du fyller i en ansökan kan du ringa Macys Corporation. Du kan ringa numret som anges på deras hemsida eller kontakta en lokal macy i ditt område. En arbetstagare ska kunna ge dig ytterligare information om ansökan.
  • Del 3 av 4:
    Hämta ditt kort
    1. Bild med titeln Ansök om en Macy
    1. Vänta 7 till 10 dagar. I genomsnitt tar det 7 till 10 dagar för att en ansökan ska behandlas. Du kommer vanligtvis att få ett brev eller ett e-postmeddelande som du vet att din ansökan godkändes. Ditt kort ska anlända strax därefter.
    • Macy butikskort är något svårare att få det de flesta butikskort. I genomsnitt har Macy`s Store Card-innehavare ganska höga kreditpoäng. Om din kreditpoäng är i ett lägre område, finns det en chans att din ansökan kan avvisas. Du kan kontrollera din kredit värdering online via en mängd olika gratis webbplatser.
    • Om du ansöker om ett American Express-kort kan du bli avvisad om du ofta var sen på betalningar för ditt vanliga Macys kreditkort.
    • Tyvärr, om du avvisas, det är inte mycket du kan göra men vänta och försök att bygga upp din kredit. På ett år eller så kan det vara värt att ansöka igen.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    2. Få ditt kort i posten. Om du är accepterad för ett Macys kreditkort, ska du ta emot ditt kort i posten kort efter att ha anmält din ansökan godkändes. Se till att du lagrar ditt kort på ett säkert ställe för att undvika att förlora det. Så snart bokstaven kommer, ta bort kortet och lägg det i din plånbok för säker hållning.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    3. Aktivera ditt kort. Du måste aktivera ditt Macys kreditkort när du har fått det. Du kan aktivera ditt kort genom att gå online och klicka på "Aktivera mitt kort" Knapp på Macys hemsida. Du skickar sedan information, som ditt namn och födelsedatum, såväl som ditt kortnummer. Därefter ska ditt kort aktiveras.
  • Om du inte kan navigera på webbplatsen kan du ringa Macys kundserviceavdelning för att aktivera ditt kort AT1-888-257-6757. Affärstimmar är måndag till lördagar, 9:00 till 10:00 est och söndagar 11:00 till 8:00 est.
  • Del 4 av 4:
    Att vara ansvarig
    1. Bild med titeln Ansök om en Macy
    1. Lär dig fördelarna och nackdelarna med ett köpkort. Det finns olika fördelar och nackdelar med att använda ett Macys butikskreditkort. Spendera lite tid att bekanta dig med fördelarna och nackdelarna innan de begår att tillämpa kortet.
    • Proffsen är de flesta butikskreditkort som erbjuder rabatter och kampanjer för kortinnehavare. Med teamerican Express erbjuder Macy`s 1.5% kontant tillbaka på inköp om du spenderar mellan $ 500 och $ 999 per år. Om du spenderar över $ 1000 per år på Macy, får du 3% kontant tillbaka på inköp. Om du är en frekvent macy shopper kan kortet vara värt kostnaden. Ett butikskort kan också hjälpa dig att bygga din kredithistoria.
    • Store kort tenderar att ha mycket höga räntor. Du kan också sluta bli frestad att spendera pengar du annars skulle spara för att möta utgiftskvoter för butiksbelöningar. Om du inte är en frekvent macys kund, och ifrågasätter din förmåga att betala av kortet regelbundet, kan du vara bättre att passera på ett Macys kreditkort.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    2. Betala av din balans regelbundet. Du bör betala av din Macy`s Store Card-balans i sin helhet varje månad. På det här sättet kan du förhindra upplupande intresse. Det snabbaste sättet att betala ditt kort är online. Du kan komma åt ditt konto via Macys hemsida och klicka sedan på "Betala." Du kommer då att tas till en skärm där du kan skriva in ett debiterings-, kreditkort eller bankkontonummer. Om du tenderar att glömma deadlines, kan du ställa in ett autopay-system där en viss summa pengar överförs från ditt bankkonto till ditt Macys kort varje månad. För att undvika intresse, ställ in AutoPay för att betala balansen i sin helhet varje månad.
  • Du kan också göra betalningar genom att skicka kontroller till Macys filial i samband med ditt kreditkort. Denna betalningsmetod kan dock ta längre tid, så se till att du skickar in checkar väl innan betalningar beror.
  • Du kan också betala via telefon genom att ringa numret 1-888-257-6757.
  • Bild med titeln Ansök om en Macy
    3. Hålla ett öga på räntorna. Som sagt är räntorna på butikskort notoriskt höga. För ett Macys kort är din ränta 25% varje månad. Därför, debitera inte mer pengar på ditt Macys kort än du kan rimligen betala varje månad. Det kommer att lägga sig snabbt och att vara i kreditkortsskulden kan påverka din kredit negativt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande