Så här laddar du ner microsoft publisher

ThisArtikel visar hur du installerar Microsoft Publisher på din dator. Utgivare liknar Microsoft Word men fokuserar mer på layout och design av sidor. Medan det finns ett gratis testalternativ är utgivaren inte gratis programvara. Programvaran kan köpas på en prenumerationsmodell där betalningar görs i månatliga eller årliga intervaller, eller programvaran kan köpas direkt för en engångsbetalning.

Steg

Metod 1 av 2:
Med hjälp av den fria försöket
  1. Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 1
1. Gå till Microsoft hemsida. För att komma åt den kostnadsfria studien av Microsoft Publisher, hitta den på företagets hemsida här: https: // Produkter.kontor.com / en-us / utgivare
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 2
    2. Sväva över Försök nu. I mitten av sidan ser du en Försök nu Knapp som är vit med grön text och gräns.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 3
    3. Klick Hem eller för företag. Välj det alternativ som är mest mening för din situation. De flesta användare kommer förmodligen att ha programvaran för hemmabruk.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 4
    4. Klick Prova 1 månad gratis. Microsoft Publisher ingår i en prövning av Office 365, som även omfattar Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Access. Klicka på den gröna knappen för att fortsätta med den kostnadsfria rättegången.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 5
    5. Logga in på ditt Microsoft-konto. Ange e-postadressen och lösenordet som är kopplat till ditt konto för att logga in.
  • Om du inte har ett konto, klicka på Skapa en! knappen och ställa in ett konto. Du kommer att bli ombedd för en e-postadress, lösenord och ditt namn.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 6
    6. Klick Komma igång! Lägg till ett sätt att betala. Även om detta är en gratis försök, behöver Microsoft ett kreditkort på filen. Om du klickar på den här knappen kommer det att ta upp tre betalningsalternativ: kredit- eller betalkort, bankkonto, paypal. Välj önskat betalningsalternativ och ange önskad information.
  • Observera att du måste avbryta denna gratis försök innan din månad är upp, eller du debiteras $ 99.99 för den årliga prenumerationsmodellen. Du kan avbryta din kostnadsfria försök omedelbart efter att prenumerera och fortsätta att ha tillgång till resten av försöksperioden.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 7
    7. Lägg till din adress. Klicka på Lägg till profiladress knappen för att lägga till din adress i kontot, klicka sedan på Nästa. Du måste då bekräfta din adress och klicka på Spara när du är klar.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 8
    8. Klick Prenumerera. Du kommer nu att se en översikt över din kostnadsfria rättegång och prenumerationen på plats efter det att den fria rättegången är uppe. Se till att du förstår vad du godkänner innan du klickar på Prenumerera.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 9
    9. Klick Installera kontor. Du kommer nu att tas till en sida med titeln Office 365 Hem. Du får se ett alternativ att installera Microsoft Office, som inkluderar utgivare.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 10
    10. Klicka på Installera. Du ser en pop upp med en blå Installera knapp som du måste klicka för att initiera nedladdningsprocessen.
  • Metod 2 av 2:
    Köper Microsoft Publisher
    1. Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 11
    1. Gå till Microsoft hemsida. För att köpa Microsoft Publisher, besök bolagets hemsida här: https: // Produkter.kontor.com / en-us / utgivare
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 12
    2. Sväva över Köp nu. I mitten av sidan ser du en Köp nu Knapp som är grön med vit text.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 13
    3. Klick Hem eller för företag. Välj det alternativ som är mest mening för din situation. De flesta användare kommer förmodligen att ha programvaran för hemmabruk.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 14
    4. Klick Köp nu. Det finns tre köpmöjligheter att välja mellan: Office 365 hem på $ 99.99 per år (för upp till 6 användare), Office 365 Personlig på $ 69.99 per år och kontor Hem & student för $ 149.99 (engångsköp). Office Home & Student inkluderar dock inte Microsoft Publisher, så se till att du inte köper det här alternativet. Granska alternativen och de tjänster som ingår i varje alternativ och välj den som fungerar bäst för dig.
  • Office 365 Hem och Office 365 Personliga alternativ erbjuder också månatliga prenumerationer istället för årligen. Klicka bara på det månatliga betalningsalternativet istället om det här är din preferens.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 15
    5. Logga in på ditt Microsoft-konto. Ange e-postadressen och lösenordet som är kopplat till ditt konto för att logga in.
  • Om du inte har ett konto kan du ställa in en upp genom att klicka på Skapa en! knapp. Du kommer att bli ombedd för en e-postadress, lösenord och ditt namn.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 16
    6. Lägg till ett betalningsalternativ (om det behövs). Om du inte redan har ett betalningsalternativ som ställs in med ditt Microsoft-konto, blir du uppmanad att göra det nu. Du kan välja mellan tre alternativ: Kredit- / betalkort, bankkonto eller PayPal. Klicka på din önskade betalningsmetod och ange den nödvändiga informationen.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 17
    7. Klick Kolla upp. Granska beställningssammanfattningen och se till att all information är korrekt. Klicka sedan på den blåa Kolla upp knappen för att slutföra köpet.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 18
    8. Klick Installera kontor. Du kommer nu att tas till en instrumentpanel sida för ditt konto. Du får se ett alternativ att installera Microsoft Office, som inkluderar utgivare.
  • Bild med titeln Ladda ner Microsoft Publisher Steg 19
    9. Klicka på Installera. Du ser en pop upp med en blå Installera knapp som du måste klicka för att initiera nedladdningsprocessen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande