Hur är det bästa bussaren

Här hittar du hur du är den bästa bussaren i en restaurang.Stiga över de andra och vara den som servrarna önskar arbetade på sina mest trafikerade nätter. När de ber dig att arbeta på Thanksgiving, är du i.

Steg

  1. Bild med titeln vara den bästa BusSer Steg 1
1. Känna tabellerna och som sitter på dem.När din server säger "Clear Table 24" eller "Ta det här till damen med glasögonen" kommer du att bli mycket bättre om du kan tänka på var du går av toppen av ditt huvud och komma till det utan att vandra runt stirrande på alla.
  • Bild med titeln vara den bästa Busser Steg 2
    2. Håll ett öga på dörren. Detta låter dig veta när ett nytt bord anländer och du kan omedelbart hälla vattnet och ta med brödet.Du kan då också gå in i köket och berätta för dem "två topp!"(Det betyder två kunder vid ett bord, fyra kunder skulle vara en" fyra topp ").Kockarna gillar att hålla en räkning om hur många personer de kommer att laga mat för, och hjälpa dem att tjäna dig poäng i köket.
  • Bild med titeln vara den bästa Busser Steg 3
    3. Kom på kockens goda sida, de är kraften bakom hela produktionen.De gör varorna.
  • Bild med titeln vara den bästa BusSer Steg 4
    4. Gör det smutsiga arbetet. På din första dag, ta den smutsiga bussen och ta tillbaka den. Kanal din inre hårda gal / kille och dyka in i den så fort som möjligt. Bara gå för det och tömma det jävla som möjligt så snabbt som möjligt (i köksdelen i köket) och ta sedan tillbaka till hemmabasen (Busserstationen).Speciellt om du är en tjej, imponera de manliga diskmaskinerna med hur orädd du är.
  • Bild med titeln vara den bästa Busser Steg 5
    5. Brun inte näsa, men fortsätt med din servitris / servitör.Det är viktigt att fråga var tionde minuter eller så om hon / hon behöver något.Men stör inte servitrisen / servitören.Läs deras ansikten, om de gör ögonkontakt, frågar tillfälligt om de behöver något eller om du kan få någons drycker för dem.Även om de inte behöver dig, gillar de att veta att du är ivriga att hjälpa.
  • Bild med titeln vara den bästa Busser Steg 6
    6. Var uppmärksam, gör rundor av borden.Se till att om det finns rensade rätter som sitter framför människor som du tar dem och lägger dem i bussen.Om människor behöver mer vatten, häll det.Skanna rummet för ansikten som kan fråga dig om något.Ofta frågar folk bussers för saker som deras servitörer har glömt, var redo.
  • Bild med titeln vara den bästa BusSer Steg 7
    7. Gör dina sidlistor.Polsk silverware, restock servetter och glasögon, fyll i ismaskinen.Det finns olika saker i varje restaurang som kan göras när arbetet är långsamt - gör dem.Perfekt dem. Om du inte har någon ledig tid, se till att de blir färdiga i början av ditt skift eller i slutet när sakerna är långsammare.Ge inte någon anledning att klaga på dig.
  • Bild med titeln vara den bästa BusSer Steg 8
    8. Förtjänar att vara chill.Efter alla omgångar är gjorda och alla sidlevet är klart, slappna av.När alla hänger i köket Cracking skämt, gå med i dem.Vara en del av laget, men tjäna det.
  • Varningar

    Om det finns ett glas som är omöjligt att få inte att nå det.Be om att du kan skickas till dig för att fylla.
  • Glöm inte tallrikar, ingenting är värre än att se din servitris / servitör gå tillbaka till köket med en tallrik som du borde ha varit på toppen av.Om det händer, ber om ursäkt men stressar inte, du kommer att få nästa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande