Hur man lyckas på kickstarter

Kickstarter är en online-tröskelpantjänst som låter dig skicka ett kreativt projekt och få finansiering via donationer från andra användare. Webbplatsen är en del av en ny våg av liknande donationstjänster som heter "Crowdfunding". Om projektskapare inte får 100% av sina finansieringsmål ändrar inga pengar händerna och projektet avbryts. Den här artikeln kommer att gå igenom de bästa metoderna för att nå framgång på Kickstarter.

Steg

  1. Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 1
1. Recension Kickstarter Projektriktlinjer och krav. Dessa kan vara oerhört användbara för att lära sig vilka typer av projekt som vanligtvis är framgångsrika på webbplatsen. Den viktigaste aspekten av att starta ett projekt är att det finns "definierbara förväntningar". Givare ska kunna klara av ett projekt och förväntningar på ditt projekt.
  • Kickstarter tillåter inte finansiering av välgörenhetsorganisationer, orsaker eller allmänna affärsprojekt. Webbplatsen är strängt för kreativa projekt för konstnärer, designers, författare, filmskapare, illustratörer och musiker. Du kan lära dig mer om Hur startar du ett projekt på Kickstarter här.
  • Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 2
    2. Erbjuda belöningar för att locka givare, som krävs när du skickar ett projekt på Kickstarter. Många givare kommer att uppmuntras att donera till ditt projekt om du erbjuder intressanta, en gång i-en-lifetime-belöningar. Till exempel kommer de flesta belöningar att vara något förknippat med projektet som kopia av cd, målning eller illustration etc., du skapar. Ju mer kreativ du är med att erbjuda belöningar, ju fler givare du kommer att kunna locka.
  • Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 3
    3. Berätta en övertygande historia. De flesta som donerar till projekt på Kickstarter är tvungna att göra det på grund av historien bakom projektet och projektskapet. Folk vill ha en bra uppfattning om vilka de donerar till. Att ge potentiella givare med information om vem du är, vad dina idealer är, och vad exakt dina mål för ditt projekt är kommer att öka chanserna att uppmuntra donationer.
  • Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 4
    4. Dela projektfinansiering i steg. Om ditt projekt har distinkta utvecklingsstadier kan du kunna dela in finansiering i flera projekt. Detta kan göra det lättare att nå finansieringsmål för varje steg i ditt projekt. # * Detta kan i huvudsak låta dig förlänga hur mycket tid ditt projekt kan få finansiering och även låta dig börja skapa det första steget i ditt projekt som ska användas som incitament för potentiella givare under nästa steg.
  • Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 5
    5. Ange realistiska finansieringsmål och tidsfrister för dina projekt. Alla projekt på Kickstarter har ett dollarbelopp som finansierar mål och en tidsgräns från 1 till 90 dagar. Förvänta dig inte bara att få din finansiering på 1 eller 10 dagar. Om du realistiskt kan vänta hela 90 dagar innan du börjar ditt projekt, blir det din bästa chans att få 100% av dina finansieringsmål. Kom ihåg att inga pengar kommer att ändra händerna om du inte uppfyller dina finansieringsmål.
  • Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 6
    6. Det är också nödvändigt att ställa in en realistisk dollarbelopp. Ställa in ditt dollarbelopp för lågt kan skrämma bort givare som är osäkra om finansieringen är tillräcklig för att faktiskt slutföra projektet. Inställning av det är för högt kan leda till att de inte kan uppfylla dina finansieringsmål.
  • Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 7
    7. Du kan börja så många projekt på Kickstarter som du vill. Om du inte lyckas med en idé kan du lyckas med en annan. Medan du bara kan skicka ett projekt i taget kan du ha flera projekt på platsen på en gång.
  • Bild med titeln lyckas på Kickstarter Steg 8
    8. Skapa en första person video och svara givare frågor-människor gillar att känna som de vet vilka de donerar till. Vissa potentiella givare kan vara osäker på vem du är och inte full säker på dig som projektskapare.
  • Det är därför det kan vara mycket användbart att skapa personliga, första personvideor som introducerar dig själv. Det är också viktigt att svara på eventuella frågor som potentiella givare kan fråga dig. Om givare frågar dig frågor och du inte svarar, är chansen att de kommer att bestämma att de inte ska donera.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Besök sidan "Starta ditt projekt" och klicka på knappen "Se ditt förslag" för att komma åt alla svar eller uppdateringar angav ditt projekt.

    Varningar

    Om du inte ökar 100% av budgeten för ditt projekt, kommer inga pengar att byta händer och givare kommer att återbetalas.

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande