Hur man lägger till effekter på imovie

IMOVIE tillåter användare att lägga till videoeffekter till videoklipp inom sina iMovie-projekt. Genom att öppna "Effekter" Meny, du kan använda många alternativ från Effects-listan och anpassa hur länge effekterna varar på klippet. Olika effekter möjliggör också ytterligare effektanpassning för att skapa exakt vad du vill, såsom nyansskift, ljushet och färganpassning inom "Justera färger" alternativ. Effects-menyn låter dig också förhandsgranska din videoeffekt innan du tillämpar den, ändra det befintliga videoklippet.

Steg

  1. Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 1
1. Öppna ditt iMovie-program. Var noga med att du har den senaste versionen av iMovie nedladdad till din dator. Du måste ha version 8.0.4 eller högre för att fortsätta med att lägga till videoeffekter till ditt iMovie-projekt.
  • Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 2
    2. Välj det iMovie-projekt du vill lägga till effekter från projektets biblioteksmeny i den vänstra kolumnen i iMovie-fönstret.
  • Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 3
    3. Klicka på "Effekter" knappen ligger på menyfönstret under videoklippområdet.
  • Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 4
    4. Välj det klipp du vill sätta effekterna i avsnittet Videoklippsvisning / redigering i mitten av iMovie-fönstret.
  • Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 5
    5. Välj en effekt för att lägga till det specifika videoklippet genom att bläddra effektalternativ inom Effects-menyn.
  • Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 6
    6. Ställ in hur länge du vill att effekten ska äga rum på det valda videoklippet genom att dra "Effekt i" och "Utse" Sliders placerade ovanför videoeffektalternativen i Effects-menyn. När reglageinställningarna är 00:00, kommer videoeffekten att visas och försvinna snabbt i motsats till att gradvis bleknar in och ut.
  • Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 7
    7. Klicka på "Förhandsvisning" knappen för att kontrollera vad videoeffekten kommer att se ut innan du applicerar den på videoklippet. Den här knappen är placerad i det övre vänstra hörnet av Effects-menyn, direkt ovanför "Tillämpa" knapp. Justera effektegenskaperna i enlighet med detta tills du uppnår det önskade resultatet.
  • Bild med titeln Add effekter på iMovie Steg 8
    8. Klicka på "Tillämpa" knappen i det övre vänstra hörnet av Effects-menyn för att skicka in videoeffekterna till det valda videoklippet. En röd progressfält visas på det valda videoklippet för att visa att effekten appliceras.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du vill ta bort en effekt från ett videoklipp måste du göra det innan iMovie-projektet sparas och innan iMovie-skräpet har tömts. För att ta bort en effekt, klicka på videoklippet som har den effekt du vill ta bort, gå sedan till "Avancerad" och klicka på "Återställ klipp." Detta återställer sedan ditt klipp tillbaka till sin ursprungliga version.
  • För att tillämpa mer än en effekt på ett videoklipp i ditt iMovie-projekt, upprepa ovanstående steg per varje effekt du vill lägga till.
  • Var noga med att spara ditt iMovie-projekt efter redigering av dina videoeffekter så att ditt arbete inte är förlorat.
  • Varningar

    Om det finns en övergång på videoklippet försöker du lägga till en effekt på, måste du först ta bort övergången för att den ska kunna äga rum. Spara tid och onödig ansträngning genom att redigera dina övergångar efter att ha tillämpat dina effekter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande