Hur man ändrar ditt namn i new jersey

Det finns många anledningar till varför du kanske vill ändra ditt namn. Det kan vara att du just har blivit gift eller skild, eller du kan ha en annan personlig anledning till att du vill ha ett annat namn än den som du födde. Under alla omständigheter är det en relativt enkel process som kan slutföras på en ganska kort tid.

Steg

Metod 1 av 4:
Ändra ditt namn som vuxen
  1. Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 1
1. Hämta, komplett och skriv namnet Byt Packet. Domstolarnas nya Jersey har utarbetat former för orepresenterade personer att lämna in domstolen och begära en namnbyte. Besök deras hemsida och ladda ner namnet Ändra paket.Detta paket ger de flesta formulär som är nödvändiga för ett juridiskt namnbyte, inklusive:
  • Verifierat klagomål för namnbyte och certifiering - Form A ger domstolen ditt nuvarande namn, ditt förslag till nya namn, din adress, ditt födelsedatum, ditt personnummer, dina föräldrars namn och din anledning att önska ändra ditt namn. Du måste också avslöja om du någonsin har dömts för ett brott eller om det finns kriminella anklagelser som för närvarande väntar mot dig.
  • Beställningsdatum för hörapparat - Form B kräver att du fyller i någon grundläggande information om dig själv, inklusive ditt nuvarande namn, föreslagna namn och fullständig adress. Domstolen kommer att slutföra resten av formuläret för dig, inklusive datum, tid och plats för din domstolsförhandling.
  • Final Dom Form - Form C kommer att vara den form som domstolen använder för att formellt utfärda ditt namnbyte. Domstolen kommer att fylla i detta formulär för dig.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 2
    2. Hämta, komplett och underteckna det civilrättsinformationsdeklaration, om det behövs. Denna blankett måste fyllas i och skickas till domstolen om du planerar att representera dig själv i domstol. Du måste hämta detta blankett separat från resten av namnbytet. Denna blankett sammanfattar ditt ärende för domstolen.
  • För "Falltypnummer," stiga på "151." Detta nummer motsvarar en begäran om namnbyte.
  • Om du kommer att anställa en advokat, kommer han eller hon vanligtvis att fylla i detta formulär för dig.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 3
    3. Se till att dina formulär är färdiga. Det finns flera extra saker som du borde göra innan du faktiskt skickar in eller levererar dina former till domstolen. Det här är krav som domstolen har fastställt för att begära en namnbyte.
  • Se till att dina formulär är utskrivna på 8 1/2 x 11 vitpapper.
  • Gör en kopia av alla formulär för dina poster och en kopia som ska inkluderas med de ursprungliga formerna när du skickar dem med domstolen.
  • Bifoga en check eller postanvisning för $ 250.00, utgjorde "Kassör, ​​state of New Jersey." Detta är en nödvändig domstolsavgift för att någon som vill ändra sitt namn måste betala.
  • Bifoga ett självhandlat stämplat kuvert för domstolen att returnera formulären till dig. Var noga med att du har bifogat adekvat porto.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 4
    4. Fyll i formulären med den överordnade domstolen i länet där du bor. Ta formulären till din lokala tingshus personligen eller skicka in dem till domstolen via post. Detta är det första steget att behandla din begäran om namnbyte.
  • Den nya Jersey Courts-webbplatsen ger adresserna till alla lokala domstolsgrenar, så du kan hitta adressen till den närmaste.
  • Om du vill maila dina formulär, skicka dem via certifierad post, återvändande mottaget, så att du kommer att bli underrättad när de har kommit fram.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 5
    5. Vänta på ett svar från domstolen. Efter att ha granskat dina dokument kommer domstolen att returnera en kopia av ditt verifierade klagomål och orderfixeringsdag för hörapparat, som är färdiga för att ange det datum du måste framstå inför domstolen för en dom.
  • Domstolen kommer också att lägga till ett Docket-nummer till dokumenten. Det är viktigt att notera detta nummer, för att du kommer att använda det varje gång du arkiverar dokument eller talar med domstolen för att ange vilket fall som är ditt.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 6
    6. Kontakta tidningen och få ditt meddelande publicerat. Du måste ha beställningsdatumet för hörseldatum som publiceras i den angivna tidningen minst två veckor före dagen för din hörsel. När dina dokument returneras till dig av domstolen kommer informationen också att ges till den tidningen där du bör publicera ditt meddelande. Kontakta tidningen om deras krav och förfaranden för offentliggörande av juridiska meddelanden.
  • Paketet med formulär som du tidigare laddat ner innehåller ett provmeddelande som du kan använda som modell för din inlämning till papperet.
  • Kostnaden för denna tjänst kommer att variera från tidningen. I vissa fall kan det kosta flera hundra dollar.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 7
    7. Meddela via post till alla nödvändiga personer. Om du har väntande kriminella avgifter i staten New Jersey, måste du meddela den brottsbekämpande byrån som åtalar dig om din avsikt att ändra ditt namn. Du måste skicka en kopia av det verifierade klagomålet och beställningsdatumet för hörseln till åklagaren i länet där dina avgifter är pågående. Om advokatbyrån lämnade avgifterna mot dig, måste du skicka en kopia av samma dokument till direktör för divisionen straffrättslig, R.J. Hughes Justice Complex, 25 W Market St, Po Box 085, Trenton, NJ 08625-0085.
  • Om du måste meddela dessa brottsbekämpande organ måste du skicka kopiorna av dessa dokument med vanlig post och certifierat brev, återvändande.
  • Du måste maila dessa meddelanden minst 20 dagar före din planerade domstolsförhandling.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 8
    8. Skicka din offentliggörande av publicering till domstolen. När ditt meddelande har publicerats får du en offentliggörande av publikationen från tidningen. Gör en kopia för dina poster och skicka omedelbart originalet till domstolen.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 9
    9. Delta i din domstolsförhandling. Visas i domstol på det utsedda datumet och tiden för din hörsel. Var noga med att ta med kopior av dina dokument med dig, bara om domstolen har några frågor om du har följt alla de rättsliga kraven.
  • Vara i tid och klä på lämpligt sätt för en domstolsförhandling.
  • Tala med respektfullt till domaren och svarar på alla frågor som han eller hon kan ha.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 10
    10. Publicera den slutliga domen. När domaren har fattat sitt beslut kommer den slutliga domen att ingå i posten. Kort därefter får du en kopia. Denna dom måste också offentliggöras i tidningen inom 20 dagar efter det datum. Du måste publicera domen precis som du gjorde med beställningsdatumet.
  • Den version som publicerades av tidningen ska inte innehålla ditt personnummer. Ta bort det från den version du skickar till papperet, om det inte har utelämnats redan.
  • Efter tidningen publicerar domen, får du en offentliggörande av publicering, som du omedelbart ska skicka till domstolen. Håll en kopia av Affidavit för dina poster.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 11
    11. Beställ två kopior av din slutliga dom från domstolen. För att officiellt meddela andra statliga kontor i ditt namnbyte behöver du två certifierade kopior av den slutliga domen, som borde ha höjt sälar.
  • Certifierade kopior av din slutliga dom kostar $ 25 vardera. Den nya Jersey Courts-webbplatsen ger en dokumentförfrågningsformulär för att få kopior av din slutgiltiga dom, som kan skickas eller levereras till den överordnade domstolens kontor med en check eller inlämnas personligen med kontantbetalning. Du kan också maila formuläret till Scombailbox @ domstol.stat.nj.oss.
  • Kontroller ska betalas till "kassör - staten New Jersey".
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 12
    12. Meddela andra statliga kontor i ditt namnbyte. Du måste låta andra myndigheter och kontor veta att du har ändrat ditt namn. De kommer att kräva bevis på ditt namnbyte för att ändra ditt namn på andra officiella dokument, inklusive dina identifierande dokument.
  • Meddela socialförsäkringsverket av ditt namnbyte. Ta med en certifierad kopia av den slutliga domen och annan nödvändig identifiering för att få namnet på ditt sociala tryggarkort ändrats.
  • Meddela New Jersey Motor Vehicle Commission av ditt namnbyte. Om du har ett körkort måste du meddela MVC i ditt namnbyte inom två veckor. Ta med en certifierad kopia av din slutliga dom och ditt nuvarande körkort till MVC.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 13
    13. Skicka en certifierad kopia av din slutliga dom till New Jersey Treasury Department. Efter ditt namnändring utfärdas har du 45 dagar för att meddela finansdepartementet genom att skicka den avdelningen en av dina certifierade kopior. Du måste också inkludera en check eller order på $ 50, betalas till "Kassör, ​​state of New Jersey." Mail din bedömning och den erforderliga avgiften till institutionen för statskassan, intäkter av intäkter, bedömningsnamn Ändra enhet, s. O. Box 453, Trenton, NJ 08646.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 14
    14. Skicka din andra certifierade kopia till registratorn av vital statistik eller hälsodepartement i huvudstaden i den stat där du föddes. Du kan gå online för att hitta adressen till det kontoret och att avgöra om det finns en registreringsavgift för inspelning av ditt namnbyte. Om du föddes i staten New Jersey är avgiften $ 2.00, din certifierade kopia ska skickas till presidiet för vital statistik, ATTN: rekordändringsenhet, s.O. Box 370, Trenton, NJ 08625.
  • Det finns ytterligare $ 27.00 avgift om du vill få ett korrigerat födelsecertifikat från staten New Jersey.
  • Metod 2 av 4:
    Ändra ditt namn på grund av äktenskap
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 15
    1. Ändra ditt namn på ditt socialförsäkringskort. Ta en kopia av ditt äktenskapsintyg, ditt gamla socialförsäkringskort och ett bildidentifikationskort, till exempel ditt körkort, till ditt lokala socialförsäkringsverket. Ditt äktenskapsintyg gör att du kan ändra ditt namn på ditt socialförsäkringskort. Efter att ha skickat en kort ansökan skickar socialförsäkringsadministrationen ett nytt kort på cirka 10-14 dagar.
    • Socialförsäkringsverket tar inte ut för denna tjänst.
    • Du behöver inte ta några ytterligare åtgärder för att ändra ditt namn på grund av äktenskap, till exempel att lämna in ett namnbyte med domstolen.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 16
    2. Ändra ditt namn på ditt körkort eller bild ID-kort. När du har fått ditt nya socialförsäkringskort, ta det till ditt lokala motorfordonskommission för att ändra ditt namn på ditt körkort. Ta även med en kopia av ditt äktenskapscertifikat och ditt gamla körkort med dig. MVC kommer att ge dig en ny körkort som speglar ditt nya namn. Det finns vanligtvis en liten avgift som debiteras för den här tjänsten.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 17
    3. Använd ditt nya körkort eller bild ID-kort för att ändra ditt namn efter behov. När du har ditt nya körkort eller bild ID-kort kan du använda dessa dokument, tillsammans med ditt nya socialförsäkringskort och ditt äktenskapsintyg för att ändra ditt namn med andra myndigheter och kontor. Dessa kontor kan innehålla ditt sjukförsäkringsbolag, din arbetsgivare och din läkares kontor.
  • Metod 3 av 4:
    Återuppta användningen av ditt flicknamn på grund av en skilsmässa
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 18
    1. Få en certifierad kopia av ditt skilsmässa dekret. Du kan få en kopia av ditt skilsmässa dekret från domstolen som utfärdade dekretet. Clerks kontor i det länet kommer vanligtvis att ge dig en certifierad kopia. Du kan behöva betala en liten avgift för att få ditt dekret certifierat.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 19
    2. Se till att ditt dekret återställer dig till ditt flicknamn. Om du begär att återvända till att använda ditt flicknamn i din skilsmässa, kommer domstolen att ge din förfrågan. Det kommer att finnas en bestämmelse i ditt skilsmässa dekret som beställer ditt efternamn som återställs till ditt flicknamn.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 20
    3. Ändra ditt namn på ditt socialförsäkringskort. Ta en certifierad kopia av ditt skilsmässa, ditt gamla socialförsäkringskort och ett bildidentifikationskort, till exempel ditt körkort, till ditt lokala socialförsäkringsverket. Din skilsmässa dekret låter dig ändra ditt namn på ditt socialförsäkringskort. Efter att ha skickat en kort ansökan skickar socialförsäkringsadministrationen ett nytt kort på cirka 10-14 dagar.
  • Socialförsäkringsverket tar inte ut för denna tjänst.
  • Du behöver inte ta några ytterligare åtgärder för att ändra ditt namn på grund av en skilsmässa, till exempel att lämna in ett namnbyte med domstolen.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 21
    4. Ändra ditt namn på ditt körkort eller bild ID-kort. När du har fått ditt nya socialförsäkringskort, ta det till ditt lokala motorfordonskommission för att ändra ditt namn på ditt körkort. Ta även med en certifierad kopia av ditt skilsmässa-dekret och ditt gamla körkort med dig. MVC kommer att ge dig en ny körkort som speglar ditt nya namn. Det finns vanligtvis en liten avgift som debiteras för den här tjänsten.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 22
    5. Använd ditt nya körkort eller bild ID-kort för att ändra ditt namn efter behov. När du har ditt nya körkort eller bild ID-kort kan du använda dessa dokument, tillsammans med ditt nya socialförsäkringskort och ditt certifierade skilsmässa-dekret för att ändra ditt namn med andra myndigheter och kontor. Dessa kontor kan innehålla ditt sjukförsäkringsbolag, din arbetsgivare och din läkares kontor.
  • Metod 4 av 4:
    Ändra namnet på ditt mindre barn
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 23
    1. Få och slutföra de nödvändiga formerna. Blanketterna för att ändra namnet på ett mindre barn som är under 18 år är i grunden densamma som de är för att ändra namnet på en vuxen. Domstolens nya Jersey-administrativa kontor har utarbetat former för orepresenterade personer att lämna in domstolen och begära ett namnbyte för ett mindre barn. Du kan komma åt de formulären på den statliga webbplatsen.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 24
    2. Fil de obligatoriska formulären med den överordnade domstolen i länet där du bor. Alla samma former som krävs för en vuxens namnbyte måste lämnas in för en minorans namnbyte. Du måste också betala $ 250.00 arkivavgift, precis som om du sökte en namnbyte för en minderårig.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 25
    3. Publicera meddelande om det föreslagna namnbytet i tidningen. Du måste publicera meddelande om det pågående namnet Ändra klagomål för en minderårig i tidningen, precis som du skulle göra för en vuxen som söker en namnbyte. Tidningen måste publicera meddelandet minst 20 dagar före den planerade hörseln. Du kommer att få en offentliggörande från tidningen efter publicering, som du måste lämna in med domstolen.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 26
    4. Skicka meddelande till barnets andra förälder. Om framställningen inte lämnas in gemensamt av båda föräldrarna och föräldrarna inte är bosatta, har barnets andra förälder rätt att märka namnet BYTE PETITION. Du måste skicka en kopia av det verifierade klagomålet och beställningsdatumet, efter att du har mottagit dem tillbaka från domstolen, till den andra föräldern minst 20 dagar före förhandlingen.
  • Dessa dokument måste skickas till barnets andra förälder med vanlig post och med certifierad post, återvändande mottagande.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 27
    5. Skicka meddelandet till brottsbekämpande organ, om det behövs. Precis som om en vuxen sökte en namnbyte, om en minderårig har i väntan på straffrättsliga avgifter, eller någonsin har dömts för ett brott, måste det givna namnet byte av framställningen till den brottsbekämpande myndigheten som lämnat in avgifterna.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 28
    6. Förstå att barnets andra förälder kan motsätta sig namnbytet. Om de andra föräldraobjekten till namnbytet, kommer domstolen att höra bevis som rör klagomålet och eventuella invändningar som lämnats in av den andra föräldern vid den planerade utfrågningen.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 29
    7. Delta i domstolen. Domaren kommer att ta några bevis till stöd för ditt klagomål, liksom eventuella bevis som den andra föräldern presenterar, särskilt om han eller hon motsätter sig ditt klagomål. Domaren kommer då att fatta ett beslut om huruvida barnets namn är i sitt bästa intresse.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 30
    8. Publicera den slutliga domen. Förutsatt att domstolen beviljar den begärda namnet förändring, måste du offentliggöra den slutliga domen i tidningen senast 20 dagar efter domstolen utfärdar domen. Detta steg meddelar att ditt mindre barns namn har ändrats.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i New Jersey Steg 31
    9. Ändra barnets namn med andra myndigheter efter behov. Du kan ta en certifierad kopia av din slutliga dom till ditt lokala socialförsäkringskontor för att begära ett nytt socialförsäkringskort för ditt barn. Det nya kortet kommer att innehålla barnets nya namn.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du har råd med det, är det en bra idé att få en advokat för att representera dig under hela processen. Det rättsliga systemets arbete är komplexa och en advokat kan hjälpa dig att styra dig genom denna process och skydda dina rättigheter.

    Varningar

    Använd inte den här proceduren för att korrigera ett misstag på ett födelsecertifikat eller äktenskapslicens, till exempel ett felaktigt eller felstavat namn. Kontakta istället statsregistratorn av vital statistik för att fråga om att göra de nödvändiga förändringarna.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande