Hur man inspireras av smallville clark kent

Någonsin velat vara som superman utan att ha på sig tights och behöver veta hur man trotsar gravitationen. Jo det låter mycket som Smallville Clark Kent.Den här artikeln visar dig hur du ser din uppringning och gå igenom vår adolescerande skit, precis som Clark gjorde. Hitta ditt öde.

Steg

  1. Bild med titeln Bli inspirerad av Smallville Clark Kent Steg 1
1. Vara en bra son. Clark lyssnar alltid på sina föräldrar och respekterar sina föräldrar oavsett hur irriterande där reglerna kan få, lita på mig, han blir irriterad mycket. Hans pappa berättade alltid att han inte gick med i fotbollslaget eftersom han var rädd att den Clark skulle skada någon av misstag eller avslöja sin hemlighet. Har du någonsin olydat dina föräldrar och fann allvarliga konsekvenser, det är därför du borde lyssna på dina föräldrar. Men se till att de ger dig rum för att göra misstag och vara din egen person. Det handlar om att växa upp. Och lita på mig, de har varit där. Asimtmossible som det här låter, vill vissa föräldrar verkligen vad som är bäst för sina barn.
  • Bild med titeln Bli inspirerad av Smallville Clark Kent Steg 2
    2. Arbeta på skolpapperet. Du vet aldrig, det kan vara ditt framtida karriärval. Clark haft alltid journalistik. Det har alltid varit en av Clarks stora studier. Han är en naturlig författare, men inte lika bra en snoop som sin vän Chloe. Det är väldigt viktigt att du hittar något som intresserar dig, det behöver inte vara detsamma som Clark, bara välj något som ger dig syfte.
  • Bild med titeln inspireras av Smallville Clark Kent Steg 3
    3. Hjälp någon som behöver dig. Dina gåvor gör dig speciell på din egen väg. Du har ett ansvar att använda dem för andra. Oliver Queen hade en gång sagt det med Clark`sPotential, kan du inte vänta dem att komma till dig. Det tar tid men Clark upptäcker att det inte finns något större samtal än att hjälpa mänskligheten. Men det är helt ditt samtal. Du behöver inte vara någon hjälte. Bara vidta åtgärder för att hjälpa andra. Du vet det gamla ordstävet. Titta på din åtgärd, det blir dina vanor, titta på dig vanor, de blir din karaktär och tittar på din karaktär eftersom det blir ditt öde. Det är bara det, du är ansvarig för dina handlingar, för ditt öde.
  • Bild med titeln Bli inspirerad av Smallville Clark Kent Steg 4
    4. Var en bra förebild. Clark kände sig alltid ganska bekvämt att vara storbrorfiguren. Hjälpa dem med läxor, spela sport med barnet. Bara fantasin sätter gränser. Lita på mig du kommer att känna dig så fantastisk att hjälpa till att göra skillnad i vissa barnliv. Du vet aldrig, du kan hitta en bit av dig själv i dem.
  • Bild med titeln Bli inspirerad av Smallville Clark Kent Steg 5
    5. Hitta någon som älskar dig tillräckligt för att berätta den djupa mörka hemligheten till och inte döma dig. Det kan vara svårt, men om du vill vara som Clark måste du kunna lita på de du berättar för dessa hemligheter. Clark värderar mycket förtroende. Men låt det inte överväldiga dig eller du kommer att hamna som "Clark-förhållande". Du behöver någon som du kan vara ärlig med, någon att dela dina spår och svårigheter, och jag lovar, om du hittar den riktiga sak du är säker på att sväva. Hitta dina Lois.
  • Bild med titeln inspireras av Smallville Clark Kent Steg 6
    6. Hitta ett signaturutseende. Eftersom du inte kan gå runt med allmänheten med en superman kostym (om du inte var det motiverade), använd Smallvilles Clark som ett exempel på vad du kan göra. Clark ses nästan alltid med en kombination av de primära färgerna. Vanligtvis är det en röd jacka / blå t-shirt, blå jacka / röd t-shirt och en gul-beigejacka / röd eller blå t-shirt kombination. Även under formella tillfällen, som hans examen, har han en blå tröja, röd slips och gul-beige byxor. Du behöver inte nödvändigtvis göra det, men hitta en titt som är exklusivt för dig: något som alla andra känner igen dig, även om det är något så enkelt som en hoodie du alltid bär (se till att du tvättar det, Clark har en god känsla av hygien också). Det är mycket mindre iögonfallande än tights och en cape.
  • Bild med titeln inspireras av Smallville Clark Kent Steg 7
    7. Upprätthålla ett gott rykte. Clark satte sig aldrig på en plats där hans klasskamrater i Smallville High (eller personer i Smallville i allmänhet) någonsin hade en anledning att hålla våld mot honom eller vara arg på honom (om de inte var meteorfreaker som sattes i Belle Reve av honom). Var vänlig för alla, och alla borde vara vänliga för dig. Även om människor inte är, överge inte själv rättfärdig attityd och fortsätt behandla dem på samma sätt. Om de fortsätter att agera ovänliga, försök att sätta dig i sina skor och förstå om de kan gå igenom en tuff tid i sitt liv. Tänk på att alla barn inte höjdes av föräldrar som Jonathan och Martha Kent, och inte alla är så lyckliga att ha några av de lyx som du gör som du gör.
  • Bild med titeln Bli inspirerad av Smallville Clark Kent Steg 8
    8. Hitta det bästa i alla. Även dina fiender. Clark har alltid varit lite för förtroende, även till ett fel. Så ja även hans fiender behövde en chans. Du måste lära dig att förlåta och glömma, men även Clark har haft problem med att göra det. De kan bara leta efter någon att rädda dem. Vem är supermans största fiende? Lex luthor. Vem skulle ha trott att de var en gång bästa vänner, nej, bröder. Även dåliga killar behöver någon att rädda dem. Ge inte upp dem.
  • Bild med titeln Bli inspirerad av Smallville Clark Kent Steg 9
    9. Skapa en ny identitet. I att göra alla dessa steg hittar du styrkor i dig själv som du aldrig visste var där. Du kommer också att se vad som gör dig svag. Du kan inte ignorera dessa saker, eller du kommer att göra en disservice mot dig själv och alla runt dig. Dessa gåvor var avsedda att användas för det större bra. Clark hade upptäckt att han hade ett syfte och gjordes att springa bort från det, han var redo att gå in i världen men inte helt förberedd. Han bestämde sig för att arbeta på den dagliga planeten så att han kunde hitta de som behövde honom. Men det var bara början, av misstag han utsattes av en liten grad och lärde sig kanske idén var någon där ute som sparar människor var inte så dålig idé. Den röda blå suddaren föddes. Även om du inte behöver skapa ett alias som Clark, kunde det vara dags att starta ett nytt liv med en ny identitet, var Clark redo att ta det som är nytt ut i världen för att göra det till en bättre plats och därigenom började ett nytt liv. Kanske är det dags att göra detsamma.
  • Tips

    Kom ihåg att du har kontroll över ditt eget öde.
  • När du hjälper människor, försök att hjälpa anonymt.
  • Varningar

    Straffa inte dig av de människor du inte kunde hjälpa.
  • Stava ordentligt och få din grammatik rakt. Alla spirande journalister borde.
  • Saker du behöver

    • En röd jacka (cape)
    • En blå tröja eller supermanskjorta (tights)
    • En plats att tänka på svåra tider (ensamhetens fästning)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande