Hur man blir lockiga ringlets naturligt

Bouncy Ringlets är underbara och du kan uppnå dem om du föddes med rakt, vågigt eller lockigt hår. För att hjälpa dig att få de fjädrande krullarna drömmer du om, vi har sammanställt den här användbara listan över tips och tricks för dig att prova. Vi kommer att gå igenom flera alternativ för att skapa bouncy ringlets utan att använda kemikalier och du kan experimentera med de tekniker som intresserar dig mest!

Steg

Metod 1 av 8:
Prova skumrullar för no-heat curls.
1
Skumrullar kan förvandla rakt hår till ringlets över natten. Börja med att dela ditt hår i 4 lika delar: fram, baksida och sidor. Klippa sidorna och baksektionerna ur vägen och ta en 1-2 i (2.5-5.1 cm) Sektion av fuktigt, rent hår på din främre hårlinje. Placera rullen i ändarna av ditt hår, slinga håret runt rullen och rulla uppåt tills du når din hårbotten. Snäpp rullarens fäste på plats, flytta till nästa avsnitt av håret och upprepa. När du har avslutat framsidan, gör sidorna och baksidan. Vik en halsduk runt huvudet och låt ditt hår lufttorka över natten.
  • För snäva spiralkrullar, slinga ditt hår runt rullarna vertikalt. För mjuka, lösa lockar, placera rullarna horisontellt.
  • Skumrullar finns i olika storlekar. För täta, studsar, använd /4-/2 i (0.64-1.27 cm) rullar. Om din uppsättning har olika storlekar, är det fantastiskt! Använd de minsta rullarna runt ditt ansikte och större för baksidan / sidorna.
  • Sektion gör ditt hår gör det lättare att arbeta med och hjälper curls att ligga naturligt när du tar bort rullarna.
Metod 2 av 8:
Wrap fuktig hår runt ett huvudband.
1. Använd ett stretchigt tyghuvudband för denna teknik. Slip huvudbandet över huvudet, dra framdelen upp över ditt ansikte och placera det strax bortom din främre hårlinje. Tuck sidorna av huvudbandet bakom öronen. Därefter, börja på framsidan, ta en 1-2 i (2.5-5.1 cm) sektion av fuktigt hår och slinga det upp och runt huvudbandet flera gånger tills du kommer till ändarna. Tuck de lösa ändarna under huvudbandet, flytta till nästa avsnitt av håret och upprepa processen. När du är klar, låt ditt hår lufttorka innan du kopplar bort det och skiljer krullarna med fingrarna.
  • Denna teknik skapar lösa ringletter snarare än snäva lockar. Det fungerar på alla hårtyper, inklusive rakt hår!
Metod 3 av 8:
Braid fuktigt hår innan du går och lägger dig.
1. Den stramare du gör din flätor, Ju strängare dina lockar kommer att vara. Dela fuktigt hår i 4 sektioner (fram, baksida och sidor), applicera Curl Cream från rot till spets och fläta varje sektion ner till ändarna som du normalt skulle. Om flätorna inte kommer att hålla sig på plats, löst säkra ändarna med ett hår elastiskt. När du vaknar på morgonen, unravel dina flätor och stil dina lockar!
  • Om du vill ha snäva lockar som börjar närmare din hårbotten, använd franska flätor istället.
  • Applicera en liten curl cream för att definiera dina lockar när du stippar dem.
Metod 4 av 8:
Ge sock curls ett försök.
1. Du behöver 6-8 rena strumpor för denna teknik. Kamma genom rent, fuktigt hår och dela det i 6-8 jämn sektioner, klippa dem alla ur vägen utom 1. Håll en socka vertikalt bredvid den första delen av håret så att deras längder är fodrade upp. Vind håret runt mitten av sockan i en vertikal spiral tills det är helt inslaget. Sedan binda sockens ändar ihop mot din hårbotten för att hålla allt på plats. Gör samma sak för de återstående sektionerna. När ditt hår är torrt, untie / unroll de strumpor och fingerkamma dina hoppkrullar.
  • Ju strängare du rullar håret runt sockan, desto hårdare kommer dina ringletter att vara.
  • Om du behöver snabba upp det, använd en hårtork för att torka varje sektion av hår.
Metod 5 av 8:
Vrid fuktigt hår och låt det lufttorka.
  1. Bilden med titeln Få Curly Ringlets Naturligt steg 9
1. Twisting är ett super enkelt sätt att få hoppande, värmefria lockar. Kamma ut fuktigt hår, applicera curling cream från rot till spets och dela den i 2 lika stora sektioner (eller mer för snabbare krullar). Spruta havssaltspray på den första delen av håret och börja vrida det bort från ditt ansikte. När du kommer till ändarna, dra vridningen upp och klippa den mot huvudets krona. Då vrida ändarna som sticker ut ur klippet och Bobby Pin dem i din hårbotten. Gör detsamma för de återstående sektionerna och låt ditt hår lufttorka.
  • Ju strängare vridningarna, desto hårdare krullar.
Metod 6 av 8:
Prova t-shirt halo teknik.
1. Denna teknik fungerar för alla hårtyper inklusive rakt hår! Ta en gammal t-shirt, vrid den tills det ser ut som ett rep och knyter ändarna tillsammans med ett hår elastiskt. Placera "halo" på huvudet som en krona. Börja på framsidan, ta en 1-2 i (2.5-5.1 cm) Sektion av rent, fuktigt hår och slinga det upp och runt t-tröjan flera gånger tills du kommer till ändarna. Tuck de lösa ändarna under t-tröjan och fortsätt processen för resten av ditt hår. Låt ditt hår lufttorka helt. Då, varva ner håret och skilja dina krullar med fingrarna.
  • För snäva spiraler, använd 1 i (2.5 cm) Sektioner av hår. För stora, lösa ringläter, gå för 2 i (5.1 cm) eller större.
Metod 7 av 8:
Pin curl fuktigt hår och låt det lufttorka.
1
Pin curling är ett klassiskt sätt att få vintage-stil curls. Börja med rent, fuktigt hår. Kamma genom håret för att ta bort några tangles och, börja på framsidan, samla en 2 i (5.1 cm) avsnitt. Wrap ändarna runt ditt index och mittfingrar för att få slingan startat, rulla sedan slingan hela vägen till din hårbotten. Pin slingan på plats mot din hårbotten. Ta sedan nästa 2 i (5.1 cm) Sektion av hår och upprepa. När du har pinnat allt hår, låt det lufttorka helt innan du tar bort stiften.
  • Detta fungerar för någon hårtyp, inklusive rakt hår. Det är också ett bra alternativ om du har kortare hår!
Metod 8 av 8:
Använd en diffusor för att skapa snäva krullar snabbt.
1. Börja med rent, fuktigt hår. Vänd huvudet över och skanna lite curl-förstärkande stylinggel i längderna. Därefter koppar hårets ändar i diffusorn och trycker diffusorn upp till dina rötter. Håll det där ca 5 sekunder, släpp och skrälla håret några gånger med din hand. Fortsätt diffusion med samma teknik tills ditt hår är torrt.
  • Diffusion är ett av de bästa sätten att få fjädrande ringletter i minuter, speciellt om du redan har någon naturlig våg till ditt hår.
  • Stick med din hårtorkens lägsta värmeinställning för att förhindra skador.

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande