Hur man är bra på counter strike source

Tips och tricks som verkar som sunt förnuft efter att du har läst dem, men även några anständiga spelare använder dem inte.

Steg

  1. Bild med titeln vara bra på Counter Strike Source Steg 1
1. Gör dig bekväm. Övervakningspositionen ovanför ditt huvud är bättre för ryggen, under huvudnivån är bättre för dina ögon. Försök att vara bekväm och inte slouch. Vissa människor spelar bättre när du sitter upprätt och långt ifrån tangentbordet, med armarna förlängda, vissa gör det inte. Hitta en bekväm position för du.
  • Bild med titeln vara bra på Counter Strike Source Steg 2
    2. Bekanta dig med kontrollerna. Bli van vid att flytta runt med W, A, S, D-tangenterna och fotografera med musen. Hitta en muskänslighetshastighet som du gillar och hålla fast vid det.
  • Bild med titeln vara bra på Counter Strike Source Steg 3
    3. Anpassa din konfiguration för att fungera för dig.Även om du har använt standardkonfigurationen, och det är vad du är van vid, försök att se om du kan göra några tangenttryckningar mer effektiva för dig. Att använda låg känslighet är mer exakt som du kan flytta med större precision. Stäng av vapen Auto Switch, sätt på vapen Fast Switch. Stäng av vsync, musutjämning och musacceleration. Fix dina priser, för en hög bandbreddsanslutning: hastighet 25000, cl_updatate 101 och cl_cmdrate 101 är bra... Du kan tweak din config om du har en långsammare dator
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 4
    4. Känn kartan. Detta är viktigt så att du vet vart du ska, förutse var fienden kommer att gå och känna strategiska fläckar. Om du är ny på en karta, gå med i en server med 0 spelare, och bara utforska runt. När du är bekant med en karta, spela i en server med andra spelare. Observera att du enkelt kan förutsäga var fienden kan gå nu.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 5
    5. Vet vad vapen att köpa. På servrar där du börjar med $ 800, rekommenderas att du sparar dina pengar och håller med en billig pistol, (som P250) så att du kan få bättre vapen i 2: a och 3: e runda. När du har tillräckligt med pengar för att köpa andra föremål, kommer du att ha ett brett utbud av vapen att välja mellan. Försök att köpa en AK47 om du är en terrorist, eller en Colt M4A1 om du är motterrorist. Dessa vapen är ganska exakta om du strävar, och är starka. Om du har extra pengar kvar, köp flashgranater, vilket hjälper mycket i spelet, och han granater, vilket kan vara mycket kraftfullt. Många människor frågar "Tja, ska jag köpa rustning?" Det är en värdefull investering varje runda om du inte är CT och har förlorat några rundor i rad och vet att T: s kommer att ha AKs och AWP som är 1 träff dödar till huvudet med eller utan Amour. Om du befinner dig i en server som börjar med $ 16000 varje runda, då definitivt köpa den fulla Kevlar och hjälmens rustning, han granater, flashgranater, rökgranater, öken örn, gevär, och alla saker eftersom du inte har något att förlora.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 6
    6. AWP. Denna snipergevär är så speciell att det får sitt eget steg. AWP är verkligen det mest kraftfulla vapnet i spelet, eftersom det går att skjuta fienden någonstans ovanför benen resulterar i en omedelbar död, medan fotografering på benen resulterar i 82-86 skador. AWP kommer att vara svårt att lära sig att använda först, eftersom det gör att du går mycket långsammare, det är långsammare att flytta, och det är långsammare att omfatta. Öva med AWP genom att gå till AWP-servrar, vanligtvis servrar som är med namnet AWP_. Prova AWP_India v2, eftersom det är den typiska AWP-kartan som alla älskar, men det kommer utan tvekan att vara proffs som kommer att fortsätta att döda dig innan du kan lägga ut hur man använder det här vapnet. Om så är fallet, gå med i en de_dust 2-server med massor av människor, och bara träna flytta AWP runt och scoping. Öva zooma in, skjuta och omedelbart flytta bort. Använd också QQ-tekniken, där du trycker på Q-knappen två gånger snabbt, vilket i grunden växlar AWP till 2: a vapnet, och tillbaka till AWP igen snabbt, snabbare än högerklicka på zoom och zooma in igen. Detta är viktigt om du vill bli en bra svaga. Awp-ing är också mycket om snabba reflexer och muskelminne. Dessa du kan inte riktigt träna utan övning så bara träna mycket.
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 7
    7. Vet hur man sikter. Som tidigare nämnts bör du spela med muskänsligheten som du är van vid Allt tider. Vet hur långt crosshair flyttar när du flyttar musen ett visst avstånd. På det sättet, när du ser en fiende, kommer du att veta hur långt att flytta musen för att sätta crosshair på fienden. Alltid sikta på huvudet hela tiden, speciellt om fienden är långt borta. Beroende på intervall är vissa vapen som AK47 och Desert Eagle Instant Headshots även med en hjälm. Utan hjälm kommer de flesta vapen att vara en hitdödshuvud. Men för mycket nära kamp, ​​sprutning och be (håller ner eldstangenten och slumpmässigt skjuter i fiendens allmänna riktning) kan dock göra tricket, men är mestadels baserat på lycka. Crouching och stilla stillastående medan fotografering är mest exakta, samtidigt som man flyttar och hoppar medan fotografering är minst korrekta.
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 8
    8. Effektivt använda flashgranater. Studsa blinkar mot marken för ett kort kasta och snabb titt runt ett hörn, klipp det rätt nära kanten... Det ger dem mindre tid att fly (som om du hade studsat av den inre väggen.. de blir för mycket varning)
  • Bild med titeln vara bra på Counter Strike Source Steg 9
    9. Effektivt använda rökgranater. Kasta ibland en rök, studsa den och hoppa sedan ut på samma gång... De tror att det är en blixt och vända sig om....
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 10
    10. När du blir blinkade flera gånger är det en uppenbar rush, omedelbart dra ut din nade och mot flashen... brukar det landa mitt i dem.
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 11
    11. En erfaren användare kan kasta en nade runt ett hörn utan att ens kika det. Efter Nade-träffarna, dra ut din pistol omedelbart och börja skjuta... De kommer sannolikt fortfarande att återvända din Nade och du har ett öppet skott.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 12
    12. Förutsäga motståndaren. Om en spelare får mycket dödar i motsatt lag, arbetar han förmodligen samma vinkel om och om och du kan enkelt kunna utforma en plan för att döda honom, kanske med en blixt eller rökgranat som du kan använda effektivt.
  • Bild med titeln vara bra på Counter Strike Source Steg 13
    13. Ändra upp din stil. Om du spelar någon bra, kommer de att ta reda på vilka vinklar du gillar ganska snabbt. Det är bäst att byta mellan många olika stilar av att leka och gömma platser för att undvika att bli förutsägbar. När du sparar, köper ofta röker för att skjuta upp Awpers.
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 14
    14. Vid omlastning och i en gunfight-kamp, ​​hämta bara en annan pistol ASAP. Du kanske inte har tid att ladda om innan du dödas så det kan vara mer effektivt att bara hitta en annan pistol.
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 15
    15. Kom ihåg att noga uppmärksamma din spray, med AK du vill ha en 2 skottbrista, med MP5 Du vill bara knacka på huvudet 1 Skott i taget på avstånd, om det är nära spray på headshot-nivå...
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 16
    16. Ibland om du saknar med AK, kan en sporadisk spray fortfarande få målet, sänka ditt mål att kompensera för recoil, försök att sänka det i en vinkel mot den riktning fienden körs.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 17
    17. När du spelar på långa avstånd mot Awpers, gör väldigt liten Strafingmotioner fram och tillbaka. Det finns en bra anledning till att: När dubbelskopat med en pistol är strängmål verkligen svåra att slå. Du flyttar knappt åt vänster eller höger, bara flyttar en tum eller så fram och tillbaka... folk glömmer det när de har en ik ut, och de flyttar fram och tillbaka flera inches, vilket gör dem ett enkelt mål.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 18
    18. Hoppa inte alltid runt hörnen, det gör dig ett enkelt skott för en svängare.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 19
    19. Ibland kommer ut ur ett hörn halvvägs, inte ens tillräckligt för att kika det, kommer den svåra att se din arm och försöka skjuta, då kan du dyka upp på sin rekyl.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 20
    20. Leta efter mindre uppenbart omslag. Försök att observera kartan, använd varje bit som en obstruktion för ditt skydd, ibland även ett tunt palmträd kan blockera alla kulor du behöver.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 21
    21. Plantera bomben i öppna områden så dina lagkamrater kan täcka det.Kasta ibland en rök framför var du planterar, och där du förutspår fienden kan det vara så att de inte kan se dig.
  • Bild med titeln vara bra på Counter Strike Source Steg 22
    22. Spara lite blinkar / Nades för att hålla av mot terroristerna.
  • Bild med titeln vara stor vid Counter Strike Source Steg 23
    23. Lär dig tidpunkten för varje rusningspunkt.. Om du rusar A eller B, vet exakt hur nära det motstående laget kan vara om de rusade det också, från närmaste möjliga spawn kunde de ha.
  • Bild med titeln vara stor på Counter Strike Source Steg 24
    24. Talang. Slutligen kommer det ner till ren talang. Alla ovanstående punkter kommer att göra dig en informerad spelare men aldrig en bra spelare.
  • Tips

    Om du har ett tydligt skott, försök att sikta på huvudet. Det gör mycket mer skada.
  • Om du inte vill öva att utveckla vissa färdigheter på offentliga servrar, försök spela i en server själv med bots som är så mycket som möjligt. På det här sättet kan du öka din sikte och reaktionstid som drastiskt spelar med högkvalitativa bots. Reaktionstid och syfte kan hjälpa mycket!
  • AK är ett gevär, inte en maskinpistol. Använd bursts, du slår oftare.
  • När du är nära din motståndare och han kommer att skjuta dig, flytta sidled till någon riktning antingen till vänster eller höger. Vrid inte om, när du är borta från din motståndare som är när du vrider.e. Flytta i både riktningen vänster och höger.
  • Bortsett från grundläggande träning och vänja sig på spelet och bli en smart spelare... Det som verkligen gör dig bra är bara rörelse och sikta. Kom ihåg att träna dina öron och händer för att arbeta tillsammans. När de eldar, rör dig, när de spränger och stannar för sin rekyl, flyttar du och skjuter, när de skjuter, flyttar du. Träna dig själv. När du får det ner är du ett mycket svårt mål.
  • Spelkänsla. Ju längre du spelar desto mer kommer du att utvecklas, och det här är det som verkligen gör dig bra på Counter Strike.
  • Öva mot bots.Det hjälper dina motorreflexer och du kan också lära dig hur man hanterar pistolernas rekylmönster (ja, de går i ett mönster). Det rekommenderas dock inte att spela mot "väldigt hårt" Bots, som de verkar känna till din position utan att se dig.
  • Varningar

    Hacka inte för att vinna. Ånga kan förbjuda ditt konto och tvinga dig att köpa en ny en hacking, båda förstör ditt rykte och finansiellt kostar dig. Det är helt enkelt inte värt det.
  • Låt inte några få dåliga rundor sätta dig av. Håll ett positivt sinne och du kan fortfarande komma tillbaka även om du var barn 1 - 5
  • Var försiktig, varje gång du ändrar din övervakningsupplösning kommer det att ändra musens känslighet, det är hur musen fungerar.
  • Se upp för hackare, skyll inte hackare för hacking om du tror att de är.Se till att du är säker. Bara för att de sköt dig i huvudet genom dörren betyder inte att de hackar.Att bli sparkad av en server för att spela riktigt bra är ett kompliment.Bli inte för ångad.
  • Crouch inte nära hörn, dina ben sticker ut.

  • Saker du behöver

    • En kopia av Counter Strike: Källa
    • En relativt ny dator (Pentium 4 / Athlon 64,1 GB RAM, 128 + MB grafikkort)
    • En hög hastighet (1 MB +) Internetanslutning.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande