Så här laddar du pro controller på nintendo-omkopplaren

Thistaaches du Hur debiterar du en PRO-kontroller på Nintendo-omkopplaren.Nintendo Switch Pro Controller kan laddas genom att plugga den i USB-laddaren som följde med Nintendo-omkopplaren, eller genom att ansluta en USB-C-kabel till utsidan eller insidan av Nintendo-switchdockan om du vill spela när batteriet blir lågt på det.

Steg

  1. Bild med titeln Ladda pro-styrenheten på Nintendo-switchen Steg 1
1. Öppna bakpanelen på Nintendo Switch Dock.Nintendo Switch Dock är den rektangelformade enheten som Nintendo-omkopplaren sitter för att ladda och spela på TV: n.Bakpanelen är den sida som har den ovalformade Nintendo-logotypen.Bakpanelen öppnas från toppen.
  • Bild med titeln Ladda pro-styrenheten på Nintendo-switchen Steg 2
    2. Anslut Nintendo-omkopplaren till kajen. Anslut först den officiella laddaren till Nintendo-omkopplaren i ett fungerande vägguttag och anslut sedan USB C-kontakten till porten märkt "Växelströmsadapter" På baksidan av dockan.Kör kabeln genom slitsen för ledningar på sidan av Nintendo Switch Dock.
  • Bild med titeln Ladda pro-styrenheten på Nintendo-omkopplaren Steg 3
    3. Anslut en USB-C-kabel till dockan.Anslut den USB-kabel som följde med Nintendo Pro Controller (eller någon typ C USB-kabel) till porten märkt "Usb" På baksidan av Nintendo Switch Dock.Kör kabeln genom slitsen på sidan av Nintendo-omkopplaren så den andra änden av USB-kabeln (mindre än 100 meter lång) ligger på utsidan Nintendo switch dock.
  • Bild med titeln Ladda pro-styrenheten på Nintendo-omkopplaren Steg 4
    4. Anslut en HDMI-kabel (tillval).Även om det inte är nödvändigt att ansluta en HDMI-kabel för att ladda PRO-kontrollen, behöver du det att spela den på en TV.Anslut en HDMI-kabel till porten märkt "HDMI OUT" På baksidan av Nintendo Switch Dock.Kör kabeln genom slitsen på sidan av Nintendo Switch Dock och anslut den andra änden av HDMI-kabeln till en gratis port på din HDTV. Var noga med att märka vilken HDMI-ingång du väljer så att du kan välja samma inmatning på din TV. Med alla anslutna kablar kan du nu stänga bakpanelen på Nintendo Switch Dock. Leta efter knappen Märkt Input, Video, Source, Aux eller något liknande, och växla till samma inmatning på din TV.
  • Bild med titeln Ladda pro-styrenheten på Nintendo-switchen Steg 5
    5. Anslut PRO-kontrollen till USB-kabeln.Med USB-C-kabeln sticker du ut ur Nintendo-switchdockan, anslut den fria änden av USB C-kabeln till toppen av Nintendo Pro Controller för att starta laddningen.
  • Du kan också ansluta Nintendo Switch AC-strömladdaren direkt till PRO-kontrollen. * Se till att TV: n är vald på rätt HDMI-ingång för Nintendo-omkopplaren.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande