Hur man väljer det bästa spelkortet: besvara dessa viktiga frågor

Shopping för ett spel tangentbord kan vara lite överväldigande. Det finns så många alternativ och stilar där ute, och det kan vara svårt att ta reda på vad som gör tangentbord olika. Den goda nyheten är att när du har räknat ut om du vill ha ett mekaniskt eller membran tangentbord, blir det mycket enklare.

Steg

Fråga 1 av 6:
Vad ska jag leta efter i ett spel tangentbord?
  1. Bild med titeln Välj ett spel tangentbord Steg 1
1. Välj mellan ett mekaniskt eller membran-tangentbord först. Mekaniska tangentbord är dyrare och högre, men de tenderar att vara längre. De har en riktigt tillfredsställande känsla, eftersom det finns metallplattor under varje nyckel som går av när du trycker på en nyckel. Membran-tangentbord (även kallade "Chiclet" -tangentbord) är billigare och tystare, men de är inte lika hållbara och du måste trycka ner hårdare för att få en nyckel till eld. Andra saker att leta efter är:
  • Tangentbordsstorlek. Vissa människor föredrar större tangentbord, medan andra gillar ett renare skrivbord med ett mindre tangentbord. Du kan alltid köpa ett tangentbord utan en nummerkudde om rymden är ett problem (dessa kallas TEN-KEY-mindre eller TKL-tangentbord).
  • Material. Plast är billigare, men håller inte supera länge. Metal tangentbord är super hållbara, men de kan bli dyra och vissa människor gillar inte hur de känner.
  • Estetik. Vissa människor älskar att blinka RGB-backlitknappar och fina nyckelsymboler. Andra människor föredrar det minimalistiska utseendet på standardnycklar. Ditt tangentbord sitter på ditt skrivbord, så köp inte något du hittar hemskt bara för att tangenttryckningarna är förmodligen super responsiva!
Fråga 2 av 6:
Vilket tangentbord använder professionella spelare?
  1. Bild med titeln Välj ett spel tangentbord Steg 2
1. Fördelarna tenderar att föredra små mekaniska tangentbord. De flesta konkurrenskraftiga Esport-spelen kräver mycket rörelse med musen, så ett litet tangentbord frigör skrivbordet. Mekaniska tangentbord är universellt föredragna eftersom det är mycket svårare att "understrera" en nyckel. En underslag är där du inte trycker ner tillräckligt långt för tangentbordet för att registrera ingången, vilket kan vara en stor sak i en konkurrenskraftig turnering om det händer under ett kopplingsmoment.
  • På ett membrantangentbord måste du trycka ner hela vägen för att registrera varje knapp du trycker på. På ett mekaniskt tangentbord trycker du på en knapp tills den triggar en fjäderbelastad metallplatta under. Du kan bokstavligen känna Nycklarna poppar upp för att låta dig veta att dina ingångar gick igenom.
  • Det finns inget "bästa varumärke" när det gäller spel tangentbord. Razer, SteelSeries, Roccat, Corsair och Logitech är alla kända för att göra bra tangentbord.
Fråga 3 av 6:
Är ett bra tangentbord viktigt för spel?
  1. Bild med titeln Välj ett spel tangentbord Steg 3
1. Det beror på vilken typ av spel du gör och hur allvarligt du är. Om du spelar plattformsspel eller berättelsebaserade berättande spel och ditt huvudmål är verkligen bara att ha kul, behöver du inte spendera $ 300 på ett fint mekaniskt tangentbord. Men om du spelar några konkurrenskraftiga multiplayer-spel som kräver mycket snabba, kontrollerade rörelser, kommer du definitivt att dra nytta av ett bra speltangentbord.
  • Som en anteckning, om du är seriös om spel, använd inte ett trådlöst tangentbord. Du behöver en kabelansluten USB-anslutning för att få den snabbaste svarstiden ur varje tangenttryckning.
Fråga 4 av 6:
Är mekaniska tangentbord bättre?
  1. Bild med titeln Välj ett spel tangentbord Steg 4
1. För spelare, ja, även om vissa människor inte tycker om det buller som de gör. Mekaniska tangentbord har metallfjäderbelastade plattor under varje nyckel, och varje fjäder kommer att göra ett högt klickbuller när du slår en nyckel. De flesta människor gillar hur mekaniska tangentbord känns, men ljudigheten kan vara en dealbreaker om du bor med föräldrar eller rumskamrater och du planerar att göra någon sent-night-spel.
  • Det finns mekaniska tangentbord där ute som inte gör massor av buller, men de kommer fortfarande att bli högre än ett membrane tangentbord. Om du vill ha ett tystare mekaniskt tangentbord, leta efter modeller som har linjära omkopplare. Dessa tenderar att vara mycket tystare.
  • Vissa människor gillar inte hur mekaniska tangentbord känns heller. Prova ett mekaniskt tangentbord ut på en lokal datorbutik om du vill testa en ut. Om det inte är för dig, är det inget fel med att använda ett vanligt membrane tangentbord.
Fråga 5 av 6:
Vad är växelstilen på ett tangentbord?
  1. Bild med titeln Välj ett spel tangentbord Steg 5
1. Omkopplaren avser typ av mekanism under varje nyckel. Mekaniska omkopplare är antingen linjära eller taktila. Linjära omkopplare tenderar att vara smidigare, medan taktila omkopplare dyker upp lite när du trycker på knappen. För membran tangentbord, är silikon och gummi kupoler de vanligaste (det finns på alla grundläggande tangentbord). Det finns också saxomkopplare, som vanligtvis används i bärbara datorer. Scissor Switch-tangentbord tenderar att vara mycket tunna och har nycklar som bara ger en bråkdel av en tum från tangentbordet.
  • För mekaniska tangentbord är Cherry MX-switchar det mest populära valet.
  • Vissa tillverkare marknadsför sina membran-tangentbord som "semi-mechanical."Det här är bara en marknadsföringsperiod-tangentbord kan inte vara delvis mekaniska. Ofta betyder det bara att det är ett membran tangentbord med mycket feedback.
Fråga 6 av 6:
Hur mycket ska jag spendera på ett spel tangentbord?
  1. Bild med titeln Välj ett spel tangentbord Steg 6
1. Om du är ny på spelnyckeboards, är $ 50-70 en solid budget. Det finns massor av snygga tangentbord där ute för över $ 100. När du väl har över $ 75, betalar du bara för estetiken vid den tiden. Men om något verkligen fångar ditt öga och du är inte fastspänd för pengar, var god och splurge på ett supert fancy tangentbord!
  • Något under $ 30 kommer att känna och spela i princip detsamma som ett vanligt tangentbord.
  • Faker, en av världens mest produktiva professionella spelare, använder ett tangentbord på $ 125. Du behöver verkligen inte släppa $ 500 på ett fint tangentbord för att vara en bra spelare!
  • Tangentbordet är lite lägre på prioritetslistan än monitorn, musen och datorn. Om du uppgraderar allt ditt redskap kan du vara bättre att spara tangentbordet för sist.

Tips

Vissa plastskivor är spill-bevis, vilket är viktigt om du brukar hålla en drink på ditt skrivbord medan du spelar.
  • Om du spelar ett ton MMOS, som World of Warcraft, leta efter ett tangentbord med många makronycklar. Du kan anpassa makronycklar och kartlägga alla dessa stavar och vapen till de speciella makron som gör det lättare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande