Hur aktivera det flytande tangentbordet på ipad

Det flytande tangentbordet är en ny funktion för iPads med iOS 13. Det låter dig använda ett mini-tangentbord som du kan flytta runt på skärmen. Thistaaches du hur du aktiverar det flytande tangentbordet på din iPad.

Steg

  1. Bild med titeln Aktivera det flytande tangentbordet på iPad steg 1
1. Tryck på en textruta. Detta kan vara var som helst du behöver skriva text. Det kan vara ett mail, social media post, webbläsaradress, bar, det här visar tangentbordet längst ner på skärmen.
  • Bild med titeln Aktivera det flytande tangentbordet på iPad steg 2
    2. Tryck och håll ner tangentbordsikonen. Det är i det nedre högra hörnet av tangentbordet. Detta visar en popup-meny i nedre högra hörnet.
  • Om du använder ett annat tangentbord annat än standard Apple-tangentbordet, tryck på ikonen som liknar en jordklot i nedre vänstra hörnet tills du återvänder till Apple-tangentbordet.
  • Bild med titeln Aktivera det flytande tangentbordet på iPad steg 3
    3. Knacka Flytande. Det är det sista alternativet i popup-menyn som visas när du trycker på och håller tangentbordsikonen i nedre högra hörnet. Detta växlar tangentbordet till flytande läge. Du bör nu se ett mini-tangentbord på skärmen. Tryck och dra utrymmet längst ner på tangentbordet för att flytta det.
  • För att återgå till fullt tangentbordsläge, placera tummen och pekfingret på tangentbordet och dra dem ifrån varandra (liknar hur du zoomar ut).
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande