Hur man blir en tullinspektör

Tullinspektörer spelar en mycket viktig roll i den nationella säkerheten. Oavsett om de bedömer vem eller vad som lämnar eller går in i ett land, tvingar de lagar som säkerställer säkerhet. Detta jobb håller dig på kanten av ditt säte och sätter dig i stånd att göra skillnad. Om det här låter övertygande, det finns flera saker du behöver göra för att börja på en karriärväg. Se till att du uppfyller de grundläggande kraven, gå igenom ansökan, och göra några imponerande tillägg till ditt CV för att bli en tullinspektör.

Steg

Del 1 av 3:
Möta de grundläggande kvalifikationerna
  1. Bild med titeln Gå med i den amerikanska federationen av statliga medarbetare Steg 3
1. Vara medborgare och bosatt i Förenta staterna. Innan du kan vara berättigad att arbeta som tullinspektör i USA måste du vara en U.S. medborgare som har bott i U.S. I minst 3 av de senaste 5 åren. Du behöver också ett giltigt körkort.
  • Bildbeteckningen blir ett livförsäkringsmäklare Steg 4
    2. Se till att du är i rätt åldersintervall. USA: s tull- och gränsskydd kräver att sökandena hänvisas till val före sina 40-årsdagar.
  • Det finns inte ett minsta åldersbehov för denna position - men CBP rekommenderar att ditt CV demonstrerar minst tre års heltidsarbete i områden som involverar både möte och hantera nya människor och lärande och tillämpa fakta om jobbet. Alternativt kan du ge transkript för att visa att du har tjänat en kandidatexamen från ett ackrediterat högskola / universitet i stället för denna erfarenhet, eller en kombination av de två.
  • Bild med titeln Bli en fastighetsmäklare i Alabama Steg 5
    3. Överväga en examen i straffrätt. Detta är inte nödvändigtvis ett krav, och det finns undantag för dem med mycket relevant upplevelse. Men att få en utbildning och böja upp ditt CV med erfarenhet och praktik är alltid en bra idé. Varje kandidatexamen är acceptabel, men att få en i straffrätt, lag eller annat relaterat fält förbereder dig bäst.
  • Del 2 av 3:
    Ansöker om en position
    1. Bild med titeln Bli en lärare i Indien Steg 12
    1. Fyll i och skicka in en ansökan online. Sedan att bli en tullinspektör är starkt relaterad till den nationella säkerheten, måste du gälla genom regeringen. För att få mer information och ansöka om positioner i USA, besök https: // usajobs.gov /.
    • För att ha en komplett ansökan måste du också skicka in nödvändiga dokument, till exempel transkript och ditt CV.
  • Bildbeteckningen blir en lärare i Indien Steg 5
    2. Ta en inträdesprov. Du kommer att behöva ta en initial entréprov, som testar om du har den mentala förmågan att bli en tullinspektör. Tentamen tar vanligtvis 4-6 timmar och innebär att du bedömer din arbetsstil, aritmetiska resonemang, logikbaserade resonemang och skrivkunskaper.
  • Bildbetiteln blir en gemologist steg 10
    3. Få en bakgrundskontroll gjort. Du måste skicka en grundlig bakgrundskontroll innan du blir en tullinspektör. Tre element går vanligtvis till ett slutgiltigt beslut: preliminära vettingskontroller, en polygrafiska undersökning och en undersökning. Syftet med detta är att se till att du är vem du hävdar att vara och inte har en historia av felonier.
  • Bild med titeln Utvärdera medarbetarnas fördelar med ett potentiellt jobb Steg 2
    4. Ta och skicka en läkarundersökning. Tullinspektörer är skyldiga att vara medicinskt och fysiskt friska nog att hantera dagliga uppgifter säkert och effektivt utan att skada sig själva. Du måste uppfylla de grundläggande hälsostandarderna för att kunna gå vidare i ansökan.
  • Du måste också uppfylla specifika visions- och hörselkrav.
  • Bild med titeln Kope med social ångest i gymmet steg 10
    5. Ta och skicka två fitnessprov. Också som en del av din ansökan, måste du passera två olika fysiska träningstest. Dessa tester inkluderar körning, sit-ups och push ups. För att skicka dessa test måste du:
  • Slutföra minst 25 sit-ups på en minut.
  • Slutföra minst 17 push-ups på en minut.
  • Kör 1.5 miles (2.41 km) på 17 minuter och 15 sekunder eller mindre.
  • Bild med titeln Bli en fastighetsmäklare i Montana Steg 5
    6. Gör det bra i en intervju. Andra som arbetar i fältet kommer att intervjua dig för att avgöra huruvida du är behörig att vara framgångsrik som en tullinspektör. I denna intervju kommer intervjuaren att ställa frågor för att få en känsla av din bedömningsförmåga, känslomässig mognad, interpersonella färdigheter, samarbetsförmåga och känslighet.
  • Du kan till exempel få ett specifikt farligt scenario och sedan ombedda att förklara hur du skulle hantera situationen.
  • Du kommer sannolikt också att ställas om typiska intervjufrågor om dina styrkor och svagheter, dina löneförväntningar, hur du har förberett för positionen och mer.
  • Bild med titeln Bestäm om din partner är i riskzonen för hiv eller aids steg 13
    7. Ta och skicka ett drogtest. Som tullinspektör kommer du ofta att bli utsatt för olagliga ämnen. Vid något tillfälle under applikationsprocessen måste du ta ett slumpmässigt drogtest. Om du misslyckas kommer du att diskvalificeras.
  • Bild med titeln Bli en fastighetsmäklare i Louisiana Steg 3
    8. Fyll i ett specialiserat träningsprogram. När du har passerat alla nödvändiga test och intervjuer, slutför det slutliga kravet ett träningsprogram för att förbereda jobbet.
  • Utbildning kommer att innebära både klassrumsinstruktion och praktiska övningar.
  • Om du är tilldelad Florida, Puerto Rico eller sydvästra dig.S., Du kan vara skyldig att slutföra en extra sex veckors träning för att lära sig det spanska språket (om du inte passerar en flyktprov).
  • Del 3 av 3:
    Öka dina chanser att anställa
    1. Bilden med titeln Bli ett arkivist steg 1
    1. Få en högskoleexamen i ett relevant fält. Medan du bara behöver ha någon kandidatexamen, studerar straffrättsliga rättvisa, lag eller säkerhetshantering att öka dina chanser att anställa. Få en magisterexamen i ett av dessa fält för att verkligen stå ut på ditt CV.
    • Samhällsvetenskap och språksexamen som fransk eller psykologi ses också som fördelaktiga och användbara inom tullinspektionsområdet.
  • Bildbeteckningen blir ett certifierat tandläkare Steg 4
    2. Studera ett främmande språk. Medan det inte alltid krävs, kommer du verkligen att öka ditt värde om du har anständigt kunskap om ett främmande språk. De som arbetar som tullinspektörer interagerar med utlänningar regelbundet, så att veta ett annat språk är en stor tillgång på arbetsplatsen.
  • Överväga definitivt att studera spanska om du vill arbeta i gränspatrull.
  • Bild med titeln Förbered dig för en sportturnering Steg 17
    3. Håll dig konsekvent aktiv. Fysisk kondition är en nödvändighet för att bli en tullinspektör såväl som att arbeta som en. Stick med en träningsrutin som innehåller både styrketräning och kardio.
  • Arbeta upp för att jogga 2 miles åtminstone tre gånger i veckan.
  • Fokusera på att stärka din buk, bröst, arm, ben och ryggmusklerna genom att göra övningar som: crunches, plankor, bänkpressar, squats, bicep curls och rodd.
  • Bild med titeln vara en kreativ tänkare Steg 6
    4. Upprätthålla en ren post. Eftersom du måste göra en bakgrundskontroll under din ansökan, kommer inga indiscretions att komma till ljusa, oavsett om du har fått en parkeringsbiljett eller gjort något mer allvarligt. Håll dig borta och hålla din rekord så ren som möjligt. Du vill inte förlora dina möjligheter på grund av ett misstag du gjorde för länge sedan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande