Hur man klär sig för en photoshoot

Att göra en photoshoot kan vara en spännande upplevelse. Det handlar om dig, och det är din chans att visa världen som du är. En del av det plockar ut vad du ska bära. Oavsett om du är själv, eller tillsammans med medarbetare, vänner eller familj, kan du hitta kläderna som kommer att vara perfekta för dig, och för bilderna.

Steg

Metod 1 av 4:
Dressing för en familj photoshoot
  1. Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Step 1.jpeg
1. Stil dina barn enligt deras personligheter. Varje barn är unikt, och har unika intressen, liksom kläder som de gillar att bära. Du kan gå på trend med sina outfits, eller prova en retro, klassisk eller preppy stil. Vad du än bestämmer dig för, se till att det speglar vem de är.
  • Om de är gamla nog, få dina barn att delta i att välja sina outfits.
  • Det kan vara frestande att klä identiska tvillingar i identiska outfits, men se till att det inte kommer att orsaka ett argument. Detsamma gäller för olika outfits!
  • Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 2.jpeg
    2. Håll vädret i åtanke när du drar på en utomhusskott. Ingenting är värre än att vara för kallt, varmt eller våt när du försöker se bra ut på en bild. Slå upp flera olika väderinformationskällor och få en uppdaterad prognos så nära att skjuta tid som möjligt, bara för att vara säker.
  • Photoshoots kräver mycket stående. Om det är kallt ute, kommer det att känna sig ännu kallare när du inte rör dig.
  • Överväga att inkludera ett inomhus dåligt väder alternativ, om din utomhus dröm plats inte samarbetar.
  • Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 3.jpeg
    3. Samordna dina familjemedlemmar, men låt deras stil skina igenom. Det handlar inte om att vara matchig-matchy. Välj ett gemensamt tema för dina kläder, kanske baserat på intressen du delar, eller på en rolig familjesemester.
  • Neutral toner är alltid en bra idé i bilder eftersom du är fokus - inte dina kläder.
  • Det är en bra idé att undvika ljusa färger som kommer att reflektera på din hud, som ljusröd eller grön.
  • Bild med titeln Klänning för en Photoshoot Step 4.jpeg
    4. Ta med säkerhetsposter för yngre barn. Meltdowns är aldrig kul, särskilt när alla försöker le och se glada ut för ett foto. Att föra en favoritbok eller leksak hemifrån kan minska risken för drama och öka dina chanser att få det perfekta lyckliga ansiktet på bilden.
  • Metod 2 av 4:
    Dressing för en affärsfotoHoot
    1. Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 5.jpeg
    1. Ta hänsyn till företagskodskoden. Varje företag vill att de anställda ser bra ut, men definitionen av "bra" beror på företaget. Studera klädkoden på din arbetsplats och gör ditt bästa för att arbeta inom det, medan du fortfarande dressar som individ.
    • Kontrollera exempel på tidigare anställdas foton för att bekräfta dina garderobsval.
    • När du är i tvivel, fråga! En medarbetare eller chef kan låta dig veta om du har gått över linjen.
  • Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 6.jpeg
    2. Bära mörkare nyanser av kläder för att visas mer professionell. Även omyou`ve Chosena Business Casual Look, gå till flottan blå över pastellgrön. Mörka färger läser som allvarliga och affärsmässiga. Med rätt färg kan en polotröja projektera den luften av framgång.
  • Bild med titeln Klänning för en Photoshoot Steg 7.jpeg
    3. Undvik att bära dina armar. Även med affärs casual klänning, hittar många företag unclothed armar att vara oprofessionella. För män, lämna dina korta skjortor hemma. Kvinnor borde hitta alternativ till ärmlös blusar, toppar och klänningar.
  • Metod 3 av 4:
    Dressing för en skola photoshoot
    1. Bild med titeln Klänning för en Photoshoot Steg 8.jpeg
    1. Använd kläder som uppfyller din skolas klädkod. För att undvika krångel att behöva gå hem och ändra, ta en titt på skolans riktlinjer för acceptabla kläder. Det är troligt att reglerna för fotot är desamma som reglerna för klassrummet.
  • Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 9.jpeg
    2. Klä för att passa din personlighet. Även om du arbetar inom en klädkod kan du fortfarande hålla det original. Behöver bära en slips? Välj en med en rolig färg eller mönster. Om du inte kan ändra dina kläder kan du försöka ändra dina tillbehör.
  • Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 10.jpeg
    3. Förbered dig för bilddag. Skolan kan vara en hektisk plats, så planera framåt för din stora photoshoot! Samla dina outfit val, och välj vad som talar till dig. Om du måste byta till din bildutrustning i skolan, se till att kläderna kommer att göra det bra på en Hookor-hängare, eller i trångt locker, beroende på dina lagringsalternativ.
  • Metod 4 av 4:
    Dressing för en skådespelare fotohoot
    1. Bild med titeln klänning för ett photoshoot steg 11.jpeg
    1. Klä för de roller du vill ha. Att ha på sig en kostym i din headshot kan du sticka ut om de delar du söker är för VD eller politiker. Om din körfält är mer avslappnad, kanske en t-shirt kommer att fungera. Ju mer du kan kommunicera om dig själv genom bara bilden, desto bättre.
  • Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 12.jpeg
    2. Ta med olika outfit-alternativ. Din fotograf kan skjuta flera olika versioner av din headshot, och välj den outfit som bäst matchar din personlighet och annonserar din talang. Vissa färger fungerar bättre än andra på givna hudtoner. Välj de som smickrar ditt ansikte.
  • Bild med titeln Klänning för ett Photoshoot Steg 13.jpeg
    3. Hitta ett sätt att bära det bästa. Om du är en kämpande skådespelare som ännu inte har "brutit in", kan du hitta din garderob som lämnar något att önska. Snarare än att shelling ut för dyra trådar, kan du försöka låna från vänner, eller söka butiker med generös returpolitik.
  • Tips

    Håll dig borta från repeterande mönster på kläder och kläder som är alla vita, alla svarta eller alla röda. Dessa kan orsaka att kameran spelar in bild "brus" som inte är synligt för det blotta ögat.
    • Du kan behöva ta hänsyn till fototens bakgrund, så du inte kolliderar med det, eller försvinner helt och hållet.
    • Kontrollera dina kläder för alla butikstaggar eller klistermärken och stryka dem för ett skarpt utseende. En lintrulle kan hämta något som klibbar på tyget.
    • Kontrollera dina kläder för passform och rörelse. Om du bär obekväma kläder till en photoshoot blir du obekväm, och det kommer att dyka upp i bilderna. Din outfit ska passa bra, flytta naturligt och komplettera din kroppstyp.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande