Så här köper du rutor för förpackning

Förpackning är en upplevelse som ingen ser fram emot, men det behöver inte vara så illa. Åtminstone kan du spara tid genom att samla gott om lådor i förväg. För att göra detta, organisera dina föremål efter storlek och försök att uppskatta hur många lådor du behöver. Du kommer då att kunna köpa en mängd nya lådor från återförsäljare eller få använt från lokala företag och personer som slutade flytta.

Steg

Del 1 av 3:
Plockar rätt boxstorlekar
  1. Bild med titeln Bestäm vad du vill ha för ditt födelsedag Steg 10
1. Använd mindre lådor för tunga föremål. Det misstag de flesta gör är att fylla större lådor med tunga föremål som böcker, cd-skivor och burkar. Få mindre lådor för dem. Föremålen är täta, så du sparar dig lite smärta genom att lyfta bara små lådor.
  • Små lådor mäter ungefär 1.5 kubikfot (.04 kubikmeter).
  • Bild med titeln Motivera dig själv att gå ner i vikt Steg 29
    2. Få medelstora lådor för större föremål. Alla dina krukor och kokkärl, leksaker, spel och kläder kan gå i medelstora lådor. Dessa lådor är där de flesta av det du packar kan gå, så du bör försöka fylla så mycket boxutrymme som möjligt samtidigt som du begränsar vikten. Planera att packa objekten nära varandra medan du håller den totala vikten under 30 pund (13.6 kg). Det gör att de packade lådorna så mycket lättare.
  • Medium lådor mäter ungefär tre kubikfot (.08 kubikmeter).
  • Bildtiteln blir ett expat steg 28
    3. Välj större lådor för lätta föremål. Större lådor är för dina stora, skrymmande föremål som inte väger mycket. Kuddar, täcken, sängkläder och lampskärmar går alla i dem. Motstå frestelsen att ställa dessa lådor med tunga föremål, annars kommer du att känna att du försöker flytta en elefant.
  • Stora lådor mäter ca 4.5 kubikfot (.13 kubikmeter).
  • Bild med titeln Deal med hemorrojder steg 10
    4. Köpfartyg för bräckliga föremål. Dish lådor eller maträtt är högre lådor som har en andra kartongvägg för ytterligare skydd. Det här är de lådor du vill ha för rätter, glasögon, lampor, vaser och andra brytbara föremål. För dessa lådor har du utrymme att sätta ihop varje objekt individuellt och ställa in det i rutan så det rör sig så lite som möjligt. Se till att du lägger till lite extra kudde på botten av varje låda för att skydda dina mest bräckliga föremål.
  • Dessa lådor mäter ca 5.2 kubikfot (.15 kubikmeter).
  • Du kan också få cellförpackningar för dessa lådor, som är bra för att skilja Kina eller glasögon i enskilda fack.
  • Bild med titeln Få ett jobb i ett annat statssteg 11
    5. Boka specialboxar för stora och känsliga föremål. Objekt som målningar, speglar och plattskärms-TV bör inte gå i vanliga lådor. Det kan vara en smärta, men ta dig tid att leta efter bild eller spegelboxar. Du kanske kan köpa dem i butiker, men de är enklaste att hitta genom att handla online eller tala med ett rörligt företag. Det är värt det när du får din målning eller TV till sitt nya hem utan tårar eller repor.
  • Del 2 av 3:
    Uppskattning av antalet rutor som behövs
    1. Bild med titeln Få ett jobb i ett annat statssteg 19
    1. Räkna antalet rum du behöver förpacka. För ett enkelrum behöver du förmodligen 15-20 rum. Problemet med en grov uppskattning så här är att alla rum är olika. Ditt sovrum kan kräva fler lådor än ditt kök. För att kompensera, överskatta antalet lådor du behöver för rum där du vet att du har fler saker.
    • Till exempel behöver du förmodligen extra lådor för ditt sovrum för att packa böcker, kläder och cd-skivor.
  • Bild med titeln Få ett jobb i ett annat statssteg 17
    2. Få extra lådor för varje person i ditt hem. Lägg till ca fem till tio extra lådor per person. Fler personer i ett utrymme betyder fler saker ackumuleras, vilket kräver extra lådor. Räkna varje rum separat och faktor genom att din son, dotter eller betydande andra vill hålla sina föremål separata från din. Det verkar alltid som om du behöver fler lådor än du får, så håll inte tillbaka på extrafunktionerna.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 8
    3. Dela upp dina objekt efter ruta storlek. Gå från rum till rum och sortera igenom dina föremål. Ta bort vad du inte vill packa medan du separerar objekt av liknande vikt. Det är bäst att arbeta ett rum i taget här. Du kommer att kunna få en mer exakt uppskattning genom att se hur många lådor du behöver för varje rum och vet exakt vad som är i dem när du packar.
  • Bild med titeln Få ett jobb i ett annat Stat Steg 20
    4. Delade bunkar av föremål i mindre grupper. Försök att gå igenom dina uppdelade föremål och dela dem längre i grupper. Din första gången kommer du att göra stora grupper av saker som kommer att vara för tunga för de flesta lådor. Minska dessa grupper så mycket du kan så du får den mest exakta rutan som är möjlig.
  • Kom ihåg att förpackning för mycket in i en enda ruta gör lådan tyngre och lättare att bryta.
  • Del 3 av 3:
    Hitta användbara lådor
    1. Bild med titeln Köp pads utan att vara generad steg 4
    1. Handla online för packboxar. Om du planerar tillräckligt långt framåt, är det ett av de bästa alternativen för att köpa kartonglådor. Specialförpackning och fraktsäljare som Uline och Uboxes säljer lådor i många former, storlekar och tjocklekar. Medan de kan ange en minsta mängd lådor måste du beställa, är det ett lågt belopp för ett genomsnittligt drag.
    • En fördel med shopping på nätet är att dessa återförsäljare ofta säljer rörliga kit. Dessa kit består av ett stort sortiment av lådor som valts för att underlätta ett drag.
    • Dessa återförsäljare är också den uppenbara platsen att hitta lådor för oregelbundet formade eller bräckliga föremål som golvlampor, gitarrer och tv.
  • Bild med titeln Välj ett rekryteringsbyrå Steg 10
    2. Köp rutor på kontorsmaterial och allmänna butiker. För mindre mängder lådor, se inte längre än din lokala kontorsförsörjning. Dessa butiker har ofta en mängd olika storlekar för allmänna förpackningsbehov men inte lagra en stor mängd. De kommer säkert att ha packningstejp och vaddering, så du kan spara tid genom att få alla dina leveranser samtidigt.
  • Allmänna återförsäljare som Walmart och Target kan också ha några lådor till salu. Mer sannolikt kommer de att ha plastiska badkar och burkar du kan använda om du inte har något emot kostnaden.
  • Bild med titeln Beräkna vinststeg 7
    3. Se om förpackningslådor finns tillgängliga på rörliga och lagringsutrymmen. Många självlagrings- och rörliga företag säljer packning och rörliga tillbehör, inklusive en mängd olika kartonger. Till exempel erbjuder U-Haul behållare som du kan få med bokning. Besök faciliteterna eller kolla bolagets hemsida för detaljer.
  • Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 1
    4. Leta efter lådor på online-klassificerade webbplatser. Webbplatser som Craigslist och Freecycle är ett bra ställe att hitta lådor på lite eller ingen kostnad. Dessa webbplatser låter dig bläddra bland listor eller posta din egen "ville ha" annons. Kontrollera avsnittet för ditt område för att se om någon ger bort lådor. Du har inte mycket kontroll över lådans storlek, men de blir billiga.
  • U-Hauls kundanslutning är ett annat onlineverktyg som du kan använda för att söka och inlägg för lådor.
  • Bild med titeln Deal med stalkers Steg 9
    5. Besök lokala företag för begagnade lådor. Kedjor som Starbucks och McDonalds är alltid fyllande lager så att de har gott om kartonger som de inte behöver. Besök dem och fråga dem om några lådor som de inte behöver. Om det värsta kommer värst, få tillåtelse att snatcha alla lådor som sticker ut ur dumparen.
  • Olika platser har olika boxstorlekar. Medan snabbmatkedjor kommer att ha medelstora lådor, kommer spritbutiker och bokhandlare att ha små men robusta lådor för dina tyngre föremål.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i Dubai Steg 6
    6. Kontrollera rutorna för stabilitet. StingDiness är ett problem med begagnade lådor. Innan du väljer en låda, kolla den över. Leta efter några tecken på skador, som vattenfläckar eller tårar. Varje användning bär en låda lite. Det sista du vill ha är att ha dina värdesaker kraschar till marken eftersom rutan gav ut.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande