Hur man konverterar ditt vardagsrum till en strand

Om du älskar sevärdheterna och ljuden på stranden, försök att föra dem in i ditt hem.Du kan inte lägga en hel strand i ditt hus, men du kan säkert få förslaget till det i ditt hem.

Steg

  1. Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 1
1. Välj rätt rum.Om möjligt vill du välja en plats som redan har någon koppling till utomhus, till exempel en stor uteplatsdörr.Ett solrum eller en sluten veranda skulle vara en annan bra plats för din inomhusstrand.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 2
    2. Bestäm hur långt du vill gå.Vill du ha ett traditionellt vardagsrum med stranddekorationer och färger eller vill du ha det hela att framkalla en strand?
  • Håll din budget i åtanke.Att föra in några uteplatsstolar du redan äger och sätter upp en bordsfontän är en mycket annorlunda sak än att knacka ner en yttervägg för att installera ett solrum!
  • Tänk på vilka färger som stranden betyder för dig.Är en strand om de dämpade, naturliga tonerna av sand och surfa, eller vill du också ha ljusa, tropiska färger i blandningen?
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 3
    3. Titta på riktiga stränder, bilder av stränder och bilder av strand och strandrum och hus för idéer.Vilka element skulle du vilja försöka återskapa?
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 4
    4
    Låt ljuset i, speciellt naturligt ljus.Gör allt du kan med takfönster och fönster.Ljus och rymd är en stor del av varför många människor gillar stränder.
  • Ljus rummet försiktigt på natten.Stearinljus eller annan låg humörbelysning passar bra i det här temat.Självklart, om du använder rummet för läsning eller andra aktiviteter på natten, lätta dessa områden i enlighet med detta.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 5
    5. Dra nytta av utomhusmöbler.Du hittar alla sorters möbler för utomhus, poolside och strandanvändning, så det är inte nödvändigt att gå med den gjutna plasten.Det kan fortfarande vara billigare och mer hållbart än konventionella vardagsrumsmöbler. Istället, gå för bekväma, avslappnade bitar som passar ditt tema.
  • Glöm inte att det här är fortfarande ett vardagsrum. Planera för dina platser att ha kuddar av något slag, även om de inte är väderbeständiga för att stå upp till elementen.
  • Detta skulle vara ett bra ställe för ett par trästolar eller adirondackstolar, eftersom träet inte behöver stå upp till fukt och väder.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 6
    6. Välj det rätta växter. Många tropiska och tropiska utseende växter trivs inomhus och i indirekt ljus.Prova a dieffenbachia eller annan stor växt som ett ankare och bygga ut därifrån.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 7
    7. Använd naturliga material.Prova a bambu gitter eller matta, grovt vävda textilier i ett ömönster och en intressant bit av drivved som en naturlig skulptur. Eller använd naturliga sermaterial, såsom TUFA-plantering.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 8
    8. Inkludera ett element av vatten.Vatten tar med sig ljud, konsistens och fukt.Den exakta naturen är upp till dig och ditt utrymme, men överväga en akvarium, a fontän, en vattenfunktion, eller till och med en liten inomhus damm.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 9
    9. Plantera utrymmet utanför rummet.Gör vyn genom fönstren eller uteplatsdörren som tropisk och strandliknande som ditt klimat tillåter.Välj även färger och stilar för de hårda ytorna utomhus.Till exempel, täcka en uteplats eller vägg med kakel i varma färger eller ett tropiskt motiv.Du kan också föredra att sätta din damm, vattenfunktion, eller sandlåda utomhus.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 10
    10. Tänk noga om att introducera sand.Om du inte har ett riktigt separat rum med konkret golv, är den verkliga sanden förmodligen inte en bra idé i ditt hus. Det kommer bara att spåras runt och avskräcka dina andra våningar.Om du vill, kan du ha förslag på sand, istället. Du kan köpa en bordplatta Zen trädgård eller gör din egen i vilken storlek du vill.Du kan få eller göra en sandpendel, ett bricka med sand med en lång, tung pendulum som hänger bara in i ytan så att den drar mönster som det svänger.Du kan ha en burk eller terrarium med färgad sand och kanske snäckskal i den.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 11
    11. Använd ett åldrat, förväxlat utseende.En sliten hink kan innehålla några av dessa växter.Vädret trä skulle bara bra.Detta skulle vara ett bra ställe att prova störande färg eller tyg, om du inte hittar något som redan är lämpligt sliten.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 12
    12. Tänk på din eldstadsdel av inredningen.Ofta har vardagsrum redan eldstäder.De ger värme och lågt ljus på coola nätter som är väl lämpade för ett strandtema.
  • Bild med titeln Konvertera ditt vardagsrum till en strand Steg 13
    13. Ta med rummet tillsammans.Försöker du för en öppen, luftig känsla eller en mysig strandhytt?Hur kommer trafiken att flytta genom rummet?Vad du än gör för att göra rummet mer strandliknande, gör det konsekvent, eller åtminstone koherent, i hela rummet.
  • Tips

    När vardagsrummet är upptaget för en avkopplande tid, till exempel en tupplur, överväga att lägga på några strandljud. Det finns cd-skivor som har ljud av vågorna, fåglarna och människorna.
  • Låta i luften.Om det är bra ut, öppna dörrarna och fönstren och låt luften.
  • Det finns massor av klibbiga strand-tema saker.Det bästa sättet är att gå med naturmaterial och hantverk när det är möjligt.
  • Massor av målningar och andra dekorationer är strand, nautiska och hamnscener.Använd dem för att föreslå vattnet också.
  • Glöm inte hur du verkligen bor i rummet.Tittar du på tv eller läser där?Sprider familjen ut leksaker eller projekt?Är detta rum på sidan eller en stor genomfart?
  • Om du är ny för att hålla fisk eller akvarier, börja med sötvatten olika sorter.De kanske inte är lika färgglada som deras saltvatten kusiner, men de är mycket lättare att ta hand om.
  • Om du ska använda snäckskal som en del av inredningen, använd riktiga.En eller två stora, äkta snäckskal (kanske rengjorda och lackerade) kommer att se mycket bättre ut än en massa gips (eller plast) snäckskal-tema saker.
  • Stränder kommer i alla olika stilar och nationaliteter.En strand betyder något annorlunda beroende på om det är på Hawaii, i Kalifornien, eller i Maine. För en extra nivå av tema och enighet, inkludera ett geografiskt och kulturellt element.Grekland, Italien, och Spanien har alla stränder, och de har alla starka stilistiska motiv som kan lägga till färg, känsla och enighet till ett rum.Eller, försök efter ett södra Stilla havet, asiatiskt eller australiskt eller afrikanskt tema, enligt din smak.
  • Varningar

    Barn eller husdjur som tuggar på Dieffenbachia kunde dö.Om det här är en oro, välj en annan anläggning.
  • Se till att strukturen i ditt hem kan klara vikten av något vatten som du tar med.Ett litet akvarium eller bordplatta är förmodligen inte en oro, men större akvarier och inomhusdammar och vattenfunktioner kan vara.Du kan behöva förstärka eller skala tillbaka dina planer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande