Hur man väljer gåvor för pet lovers

Att hitta rätt gåva till Pet Lover i ditt liv kan vara utmanande. Om du vill undvika långa linjer på köpcentret eller online-shopping, kan du försöka göra egna husdjursgåvor som hundschampo eller kattleksak. Om Djurälskaren i ditt liv verkar redan äga alla nödvändiga, kan du alltid få dem lite djurkonst eller hjälpa dem att ge till ett lokalt djurs helgedom. Och om du vill köpa något, finns det många nya leksaker och produkter som är tillgängliga för att göra livet lite lättare för djurälskaren i ditt liv.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja praktiska gåvor
  1. Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 1
1. Undvik offensiva och brytbara gåvor. Du bör undvika gåvor och prydnader som ser dåligt ut eller bryts ut. Vissa husdjur leksaker är gjorda med billig plast eller har funktioner som lätt är brutna. Du bör också undvika gåvor som kan komma över som offensivt till djurälskaren i ditt liv, till exempel produkter som gör orimliga påståenden om att rengöra obehagliga lukt eller med avseende på deras förmåga att bota eller träna ett husdjur. Fråga ägaren till din lokala djuraffär om hållbarhet och lämplighet hos de gåvor du överväger:
  • "Är den här presenten lämplig för någon med en hund som är mycket svår att träna?"
  • "Är den här presenten hållbar eller tror du att det kommer att bryta ner inom de första månaderna?"
  • "Tror du att den här gåvan skulle komma över väl eller tror du att de kan hitta det stötande?"
  • "Fungerar den här produkten verkligen?"
  • "Vilken feedback har du fått om den här produkten från andra kunder?"
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 2
    2. Gör dem hemlagad hund godis. Om du gillar att baka, försök att göra lite hund godis för djurälskaren på din lista. Gör dem lite läckra, crunchy hund godis som kan användas för träning.
  • För att göra pumpa squeaks hund behandlar, du behöver två koppar rismjöl, en halv kopp naturlig jordnötssmör, en kopp pumpa puré, två ägg och en tesked och en halv kanel. Efter förvärmning av ugnen till 350 grader Fahrenheit (176 Celsius), blanda ingredienserna tillsammans. Sprid degen på ett cookieplåt och skär i bettstorlekskakor. Baka dem i femton minuter, låt dem svalna, och sedan lagra dem i kylskåpet.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 3
    3. Få dem en hundbädd. Hundsängar tar ett slag och kan vara dyr att ersätta. Om du vill få hundens älskare på din lista något som är både praktiskt och lyxigt, överväga att göra eller köpa en hundsäng.
  • Du kan hitta mocka och fleece fodrade sängar som är slitstarka och bekväma.
  • Du kan hitta ekologiska bomullssängar gjorda av återvunna läskflaskor. Detta är ett utmärkt val för ekomedvetna hundälskare i ditt liv.
  • Bild med titeln Välj gåvor till Pet Lovers Steg 4
    4. Köp dem en ny koppel. Även om en hundsleash kanske inte låter som den mest spännande gåvan, kan det faktiskt vara svårt att hitta en bra hundkopp. Du kan överväga att hitta hundens älskare på din lista en god kvalitet läder koppel eller en koppel med synlighetsfunktioner som reflekterande remsor.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 5
    5. Köp dem en hundspårare. Om du har märkt hundens älskare på din lista blir angelägen om en förlorad hund, kan du överväga en hundspårare. Hundspårare hjälper ägaren att spåra rörelsen av sina husdjur runt gården och varna dem om hunden rymmer. Nyare modeller kommer ut som också tillåter ägare att gå sina hundar i bakgården på distans.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 6
    6. Välj hundens grooming verktyg. Det finns många bra grooming verktyg på marknaden. Om du tror att hunden behöver lite grooming, överväga att plocka upp ett nytt groomingsverktyg.
  • Vissa groomingverktyg, som Dyson, har en vakuumfäste som gör hundens grooming mycket enklare.
  • Bild med titeln Välj gåvor till Pet Lovers Steg 7
    7. Gör dem lite hundschampo. Ett hemlagad schampo kan skräddarsys för hundens älskare i ditt liv. Om de har svårt att tvätta sin hund på grund av hundens ångest, kan du lägga till lite lavendel för ett lugnande bad. För att göra en naturlig hundschampo, behöver du en kopp naturlig vätskefärg, en kopp äppelcidervinäger, en kopp varmt vatten, två uns glycerin och en tom behållare eller masonburk för själva shampooen. Häll alla ingredienserna i mason eller annan burk och blanda dem noggrant. Om du använder lavendel, lägg till några droppar i slutet.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 8
    8. Hjälpa dem att rädda sina bilstolar. Om hundens älskare i ditt liv alltid har smutsiga bilstolar, överväga att få dem ett lock för sina bilstolar.
  • Du kan hitta några hundsäte som är formade som en hängmatta, som FILSON. Hängmattaformade täcker tenderar att vara enklare att installera.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 9
    9. Plocka upp några poopväskor. Även om poopväskor inte är den mest spännande gåvan, är de praktiska och kommer säkert att uppskattas. Du kan få biologiskt nedbrytbara poopväskor som gör det väldigt lätt att hämta efter en hund.
  • Bild med titeln Välj gåvor till Pet Lovers Steg 10
    10. Få dem en smart matare. PET-matare är tillgängliga som är fullt programmerbara och kan synkroniseras till ett utfodringsschema på din smarta telefon. Hjälp med att ta med dem till den nya världen av programmerbara husdjursmatare.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 11
    11. Hitta dem en kattkullmatta. Köpa eller göra en kattmatta för kattälskaren i ditt liv. Prova ett av följande alternativ:
  • Du kan göra en kattmatta med en gammal bildäck. Däckbanorna kommer att fånga kattskräp, eftersom katten kommer ut ur kullboxen.
  • Du kan också köpa kattmattor i en mängd olika former och storlekar på din lokala djuraffär.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 12
    12. Köp ett nytt akvarium. Om fiskälskaren i ditt liv har klagat på sitt akvarium, kan du få dem ett presentkort till den lokala djuraffären för att köpa ett nytt akvarium efter eget val. Du kan också titta på nya modeller och köpa dem ett akvarium som passar för deras hus och guldfisk.
  • Metod 2 av 3:
    Välja roliga gåvor
    1. Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 13
    1. Köp en hundvattenflaska. Att hålla en hund hydratiserad på långa promenader kan vara en riktig utmaning. En hund vattenflaska löser denna utmaning. Hund vattenflaskor kommer med små skålar på toppen av en vattenflaska, så att hunden kan vända upp vattnet.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 14
    2. Välj en ny hundjacka. Jackor används ibland för att hålla hundar varma på vintern och speciellt om det är en ras som inte är väl anpassad till en kall miljö. Du kan överväga att köpa en hundjacka, som finns på din lokala djuraffär. Kom ihåg att få hundens storlek innan du köper den.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 15
    3. Få dem en prenumeration på en hundfokuserad tv-kanal. Du kan hitta TV-kanaler som fokus på natur, vildmark eller hundar. Dessa kanaler, som DogTV, kan hjälpa till att slappna av din hund och minska separationsangst.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 16
    4. Plocka upp en hundboll launcher. En hundboll launcher sparar dina händer från att bli våt med slobber och lera när du spelar fånga med en hund. Dog boll launchers slita så småningom, så djurälskaren i ditt liv kan behöva en ny.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 17
    5. Gör en DIY Cat Condo. Hitta en gammal kartonglåda som är tillräckligt stor för att din katt ska sova och flytta inuti. Du kan överväga en gammal apparat eller boklåda. Tape botten av lådan. Klipp en dörr framför och dekorera den för att skapa en Cat Condo.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 18
    6. Köp en catnip leksak. Du kan få påfyllningsbara kattleksaker i olika former och storlekar. Gå till din lokala djuraffär och hitta en lämplig catnipleksak i ditt prisklass.
  • Bild med titeln Välj gåvor till Pet Lovers Steg 19
    7. Hitta en rolig repor. Om du märker möblerna på ditt Pet Lovers hus slits ner genom att skrapa, överväga att få dem en ny skrapa leksak för katten. Du kan hitta repor i roliga former, som en skivspelare, som kan vara ett bra tillägg till sitt hem.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 20
    8. Ge dem en vatten trädgård för sin guldfisk. Om Pet Lover i ditt liv har mycket guldfisk, kan du få dem en vattenträdgård. En vattenträdgård har ett akvarium i botten och sedan en liten trädgård i toppen.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 21
    9. Skapa en sockfisk leksak för sin katt. För att göra denna leksak behöver du en bit av kontorspapper (i.e., 8 ½ `` av 11 ``), lite tejp, en socka, catnip, nontoxisk tyglim och en bit av filt. Rulla kontorspapperet i en tratt och anslut den med tejp. Använda tratten, häll catnip i sockan tills det är ungefär hälften till tre fjärdedelar fullt. Binda en knut ovanför catnip. Då, gör lite små ögon och en mun med filten och limma dem till sockan för att göra lite fisk ansikte. Ge det till kattälskaren i ditt liv.
  • Metod 3 av 3:
    Välja meningsfulla gåvor
    1. Bild med titeln Välj gåvor till Pet Lovers Steg 22
    1. Få en anpassningsbar hundskål. Hitta ett minnesvärt citat om hundar eller vänskap och få det inskriven på en hundskål. Hundälskaren på din lista kommer aldrig att glömma den här unika gåvan.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 23
    2. Välj ett kognitiv träningsverktyg. Du kan hitta sofistikerade hundträningsverktyg som hjälper till att träna en hunds minne, kommunikation, empati, resonemang och andra kognitiva färdigheter. Vissa verktyg testar och tränar för specifika kognitiva färdigheter. Om du köper en gåva för en hundälskare som redan har nästan allt, kanske du vill köpa ett nytt träningsverktyg.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 24
    3. Ge dem ett hundvandringscertifikat. Om hundens älskare i ditt liv har svårt att komma hem från jobbet för att gå hunden på vissa dagar och du är tillgänglig, kan du erbjuda hundsittande. Gör ett kort som säger "Free Dog Walking."De kommer gärna att få en sådan användbar gåva, som de annars kan behöva köpa. Dessutom kommer det att bli mer meningsfullt för en vän att gå sin hund än en professionell.
  • Bild med titeln Välj gåvor till Pet Lovers Steg 25
    4. Erbjuda katt sitter. Om du vet att de planerar att gå bort på en semester inom en snar framtid, ge dem ett katt sittande certifikat. Gör ett fint kort som säger "Free Cat Sitting" och berätta för din tillgänglighet för katt sitter. Detta är en meningsfull och praktisk present till en kattälskare i ditt liv.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 26
    5. Köp dem en hamstermugg. Du kan hitta hamster tema muggar online eller på din lokala djuraffär. Hitta en hamstermugg för Djurälskaren i ditt liv.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 27
    6. Få dem en hamsterskjorta. Om djurälskaren i ditt liv har en ny hamster, kan du få dem en hamster tema skjorta. Du kan också beställa en anpassad skjorta online eller på en lokal klädaffär med namnet på hamstern på baksidan.
  • Bild med titeln Välj presenter till Pet Lovers Steg 28
    7. Hitta dem ett husdjur inspirerat konsttryck. Konsttryck inspirerade av djur finns på lokala konst- och affischbutiker. Till exempel har konstnären William Wegman målat hundar i årtionden och du kan köpa utskrifter av Wegman Dogs online eller på lokala affischbutiker.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 29
    8. Ge dem pengar för ett djurs helgedom. Om Pet Lover redan verkar ha det mesta av de väsentliga, kan du ge dem pengar att donera till ett djurs helgedom av deras val. Du kan också undersöka lokala djurheligor och inkludera information om vad de gör i ditt presentkuvert.
  • Bild med titeln Välj gåvor för Pet Lovers Steg 30
    9. Få ett porträtt för dem. Hyr en professionell fotograf för att skjuta ett porträttfotografi av sin hund. De kan ha många fotografier av sin hund, men de kommer osannolikt att äga ett professionellt fotograferat porträtt av deras följeslagare. Du kan hitta bröllop och andra professionella fotografier företag som erbjuder husdjurstöd. Sök online för en husdjursfotograf i din region.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande