Hur man räknar skate (för nybörjare)

Hur många gånger har du sagt till dig själv: "Jag kan göra det, idag ska jag åka skridskor!", Bara för att falla på din botten och ge upp? Att lära sig att skate tar lite uthållighet men du kan göra det. Allt du behöver göra är att behärska några grundläggande färdigheter och då är du redo för de fina snygga saker innan du vet det.

Steg

Del 1 av 3:
Bygga dina färdigheter
  1. Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 1
1. Växla upp. Innan du går ut på isen måste du lägga på dina skridskor. Oroa dig inte för att köpa ditt eget redskap direkt. Du kan hyra ditt redskap tills du är säker på att du vill räkna skridskor under en lång tid. Kom ihåg att klä dig varmt! Handskar och halsdukar är bra.
  • Se till att du hyr skridskor som passar. De borde känna sig väldigt snygga, men du borde kunna svänga tårna, bara inte för mycket och du vill inte att dina skridskor skadar dina fötter eller gör dem tål.
  • Du vill också vara säker på att du spetsar dem tillräckligt tätt. Du borde inte kunna rulla din fotled. Dina skridskor ska passa som en handske.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 2
    2. Lär dig att falla. Det allra första du borde lära dig som en skridskoåkare är hur man faller. Du kommer att falla mycket och det är viktigt att veta hur man faller så att du inte skadar dig själv. Öva att falla. Om du känner att du ska falla, squat ner så att när du landar, absorberar din botten eller sidorna chocken på hösten i stället för något som kan bryta eller bli allvarligt skadade. Land inte med dina händer ut. Att göra detta kan orsaka skador på din handled, såväl som att låta en omedvetna skridskoåkning över dina fingrar.
  • Du bör också lära dig att gå upp eller åtminstone komma ur vägen snabbt. Du vill inte att andra människor ska springa in till dig.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 3
    3. Lossa dina knän. Nästa sak som du borde träna som en skridskoåkare är hur man håller knäna snygg och lös. När du är ny på skridskoåkning, kommer du att vara instabil på benen och dina muskler kommer att vara svaga, så du vill naturligtvis hålla knäna låsta och styva. Men lös knän som kan röra sig är mycket viktiga för konståkning, inte bara tillåter dig att flytta men också hålla benen från att bli öm.
  • Öva att låta dina muskler slappna av och skaka ditt ben runt. Du kan också få knäna lös genom att hämta bara en mycket liten mängd.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 4
    4. Lär dig hur du går framåt. Nu när du kan stå på skridskor bekvämt och säkert kan du lära dig hur du går vidare på skridskor. Med ett ben spetsigt framåt, tryck ditt andra ben tillbaka och ut till sidan mycket försiktigt, med tårna vinklade bort från din kropp bara lite. Detta bakben ska driva dig längs isen. Ta tillbaka bakbenet och gör sedan samma tryck men med det andra benet.
  • Även om det sätt du balanserar är annorlunda, kanske du vill lära dig den här grundläggande rörelsen på gatan rullskridskor innan du lär dig det på isen. Det är lättare och kan hjälpa dig att skada dig själv.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 5
    5. Lär dig hur du slutar. Naturligtvis, när du flyttar framåt, så småningom kommer du att vilja sluta. Du kan inte bara springa in i väggen för alltid! Det mest grundläggande stoppet görs genom att böja knäna bara lite och lutar din kropp till sidan, så att båda dina blad är vinklade bort från den riktning du flyttar in.
  • Du kan också göra ett t-stopp, som görs genom att vrida en av dina blad till en t-form med det andra bladet och fiska det bort från den riktning du flyttar in.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 6
    6. Lär dig hur man stroke. Med de grundläggande rörelserna under ditt bälte vill du lära dig hur man gör en grundläggande framslag. Stroking är när du gör samma rörelser för att gå vidare, men längre och mer graciöst. Gör en mer dramatisk tryckning med benet och hålla det benet bakom dig längre innan du byter till det andra benet.
  • Öva detta för att komma till en punkt där det ser graciöst och naturligt. Detta kommer att vara den grundläggande rörelsen mellan alla tricks och rörelser du kommer att göra när konståkning, så du vill göra det bra.
  • Del 2 av 3:
    Lära sig de grundläggande rörelserna
    1. Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 7
    1. Lär dig hur du flyttar bakåt. Den allra första "flytta" Du kommer att lära dig som en skridskoåkare kommer nästan alltid att vara hur man flyttar bakåt. Detta är en ledning i många skridskoåkningselement och är en viktig färdighet att lära sig och mästare. Det tar samordning och övning men var tålmodig: Du får det.
    • För grunderna om hur man flyttar bakåt, föreställ dig omvända rörelser som går framåt. Med din vikt på en fot, gör en rörelse med din andra fot som att du ritar en citron i isen och trycker dig bakåt och du runt kurvan på "citron-".
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 8
    2. Lär dig att vända. Att göra skarpa varv, eller till och med bara den mjuka svängen av skridskobanen, är en viktig färdighet för en skridskoåkare. En annan tidig skicklighet du kommer att lära dig är hur man gör lite mer komplexa sätt att göra varv än det enkla sättet du förmodligen lärt dig själv.Det finns två vanliga metoder för att göra omslag som du kommer att lära dig tidigt:
  • Framåt crossovers används för att göra stora varv och bygga upp moment för hopp. I huvudsak kommer du att göra samma ledningar som du gör för att gå vidare, men dina ben kommer att korsa varandra, vilket långsamt vänder dig. Du kan också göra samma flytt bakåt, även om du borde börja med framåtrörelsen.
  • De tre svängen är en annan metod för att, användas för att göra skarpa varv och ändringar i riktningen. Detta är mer komplext men fortfarande mycket genomförbart för en nybörjare.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 9
    3
    Försök att lära sig spinn. Det finns många olika typer av spins i konståkning och flera av dem är inte så svåra som de ser ut. Du kommer förmodligen att vara redo att göra spins efter ungefär ett års värde att mastera de andra rörelserna.
  • En grundläggande snurrning görs genom att spinna i en cirkel på ett ställe.
  • En kamelspinn görs genom att spinna med ett ben och din överkropp parallellt med isen.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 10
    4. Lär dig grundläggande sekvenser. Det finns några serier av rörelser eller tricks som är standard i konståkning. Detta kallas fotarbete och består vanligtvis av en uppsättning varv, spins och hoppar. Olika sekvenser har olika namn och du vill lära dig några av de mest grundläggande sekvenserna.
  • Exempel är MOHAWK och Waltz tre tur.
  • Del 3 av 3:
    Honing dina färdigheter
    1. Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 11
    1. Gör dig bekväm. Du vill arbeta för att vara bekväm med alla grundläggande skridskoverktyg. Varje gång du lär dig en ny rörelse, ta mycket tid att göra det innan du går vidare till en ny rörelse. Detta kommer att låta dina muskler form "memorier" om hur man flyttar det sättet, vilket gör det lättare för dig att göra dessa rörelser utan att tänka på det. Detta är nödvändigt för att göra många komplexa tricks, eftersom du inte alltid kan tänka på varje liten rörelse du gör.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 12
    2. Bygg dina muskler och få i god form. Du måste vara stark och hälsosam om du vill vara bra och trivs när du räknar skate. Få mycket motion, försök att inte sitta och titta på tv hela dagen och äta gott om hälsosam mat.
  • Din kropp behöver mycket protein för att fungera bra medan du skridskor. Försök att äta protein som inte har mycket fett, som kalkon, fisk eller nötter, så att din kropp inte känner sig vägd.
  • Bild med titeln Figure Skate (för nybörjare) Steg 13
    3. Få en tränare eller lektioner. En tränare eller lektioner kan verka dyra, men det gör en stor skillnad i att få dina färdigheter byggda upp. En tränare kommer att kunna se vad du gör fel och hjälper dig att fixa dina misstag. De kommer också att kunna lära dig nya färdigheter och tricks, vilket hjälper dig att bli den bästa skridskoåkaren du kan vara.
  • Bild med titeln Skate (för nybörjare) Steg 14
    4. Öva, öva, träna. Öva. Och träna sedan mer. Konståkning är en svår skicklighet att lära sig. Om det var lätt skulle alla göra det. Det betyder att om du vill bli bra, eller ens bara vara okej, måste du räkna skate mycket. Det kommer att ta tid att komma till var du vill vara och det finns inga knep runt det. Du måste bara jobba hårt. Du kan göra det!
  • Med veckovis övning som varar flera timmar kan du få tillräckligt bra för att göra grundläggande skridskoåkning på ungefär ett år eller två. Daglig övning under många år behövs för att nå en tävlingsnivå.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Saker du behöver

    • Skridskobana.
    • Korrekt kläder.
    • Någon som hjälper dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande