Hur man är en skridsko

Vill omfamna skaterflickans liv? Vi kan hjälpa! Dressing som en skridskoåkning handlar mer om komfort och Styletan om att följa strikta regler. Och att ha Skater tjej attityd handlar om att göra nya vänner och göra vad du älskar. Vad finns det att inte gilla?

Steg

Metod 1 av 3:
Dressing som en skridskoåkning
  1. Bild med titeln vara en skater tjej steg 10
1. Bära coola, bekväma kläder. Skateboarding är motion, så chansen är att du blir het. Kläder som håller dig cool hjälper dig att känna dig bekväm medan du skridskor. De flesta skaters bär jeans och bomullst-shirts. Du kan också laga en långärmad t-shirt under en kortärmad t-shirt om vädret blir coolt.
  • Bomull är ett bra, lätt, andningsbart material att bära när skridskoåkning. Bära en tyngre bomull på din högsta hälft om du faller - som jeans.
  • Bild med titeln Köp bekväma skinny jeans steg 14
    2. Undvik täta kläder som begränsar ditt rörelseområde. Du vill att dina kläder ska vara lite form-passande, mestadels så att de inte kommer i vägen för din skridskoåkning. Men om du bär något för hårt, kommer du inte att kunna böja och flytta hur du behöver.
  • Jeans som gjordes populära av åkare på 90-talet var vanligtvis brett ben. Nu är raka jeans som inte är för täta stilen. Antingen är det bra så länge du kan flytta i dem.
  • Du bör också undvika byxor som är för långa - de kan fastna i dina hjul!
  • Bild med titeln vara en skater tjej steg 12
    3. Bära grafiska tees. Många skaters bär grafiska t-shirts. De hjälper till att visa vem du är i ett stort, ljust, svårt att ignorera sätt. Du behöver inte välja en viss bild på din T-shirt, bara något som känns rätt till dig.
  • Bild med titeln Hike Steg 12
    4. Bära hoodies. En del av Skaterflickans look är att ha på sig en hoodie sweatshirt. Du kan välja vilken typ du vill, men klibbar med hoodies med skridskor som varumärkeslogotyper på dem kommer att få dig att verka mer legit.
  • Bild med titeln vara en skridskoflicka steg 8
    5. Bära skridskor. Skateboardingskor är plattformade skor Ge dina fötter mest kontakt med ditt styrelse och ger dig därför mer kontroll. När du skridskor, bär skridskor när du kan, och åtminstone plana skor med bekväma sålar. Leta efter skor som är plana och släta på botten, som konversera eller skåpbilar.
  • Bild med titeln vara en skridskoåkare Steg 1
    6. Håll ditt hår ur ditt ansikte. När du skridskor måste du kunna se var du går. Du kan bära ditt hår i en hästsvans, stift det tillbaka, eller bära en hatt.
  • Bild med titeln vara en skridskoåkare Steg 11
    7. Köp skor och kläder från ikoniska skate varumärken. En stor del av att vara en skridskoflicka ser ut som en. Det betyder att ha på sig skor och kläder från Skatermärken. Andra åkare tenderar att bära dessa kläder och de är också skräddarsydda för att tillåta skaters rörelse.
  • Några stora skridskovarmärken är vans, DC, Nike (särskilt deras basketlinje) och etnier.
  • Metod 2 av 3:
    Agerar som en skridskoåkare
    1. Bild med titeln 180 på ett skateboard steg 13
    1. Besök Skate Parks. Det finns många skateparker där ute, med olika typer av hinder och ramper. Att agera som en skaterflicka, häng ut där! Du kan träna din egen skridskoåkning och titta på människor med mer erfarenhetsskate. Det är ett bra sätt att lära sig.
    • Många städer har skateparker i dem, så kolla din stads hemsida för en lista över skate parker. Du kan också fråga dina vänner som redan skridar vilka parker de hänger i.
  • Bild med titeln Undvik att vara rånad Steg 9
    2. Göra vänner som skridskor. Medan du är på Skate Park, starta en konversation med andra åkare. Berätta för dem att du bara har börjat och du hoppas att få några pekare. Det är ett bra sätt att bli bättre på skridskoåkning och göra vänner.
  • Bild med titeln vara en skater tjej steg 16
    3. Följ Pro Skaters. När du är på skateparken eller hänger med dina skridskoåkare, är chansen att förgiftarna kommer att komma upp. Följ Pro Skaters så att du kan bidra till konversationen, men också så att du kan lära dig nya knep. Titta på X-Games är ett bra sätt att komma igång på följande pro skateboarder.
  • Bild med titeln Stärka teckensteg 3
    4. Försvara dig själv från kritiker. Vissa skaters kan känna sig lite hotade av nya åkare och kritisera dig för att inte kunna skate. I den situationen är det bäst att komma ihåg att varje skridskoåkare hade en punkt när de inte kunde åka skridskor och direkt konfrontera dem om vad de sa.
  • Till exempel kan du höra någon säga "Titta på den här poseren! Hon kan inte ens skrida!" På Skate Park. Vända sig om och säg till personen, "Åh, jag inser inte att du var en perfekt skridskoåkare första gången du någonsin försökt!" Bara att få ett svar är vanligtvis tillräckligt för att stänga kritikerna upp.
  • Bild med titeln vara en skater tjej steg 14
    5. Ta en vän med dig till Skate Park. Om du är väldigt nervös om att gå till en skate park ensam, fråga en vän att gå med dig. Det borde vara någon som också är intresserad av att lära sig att åka skridskor, eller som redan vet hur. Det kan få dig att känna dig mer bekväm som du lär dig.
  • När du frågar en vän att gå med dig, berätta för dem varför. Du kan säga något som "Jag vill verkligen börja åka skridskor, men jag är lite nervös om att gå ensam. Skulle du gå med mig?"
  • Metod 3 av 3:
    Lär dig hur man skateboard
    1. Bild med titeln vara en skridskoåkare Steg 15
    1. Koppla av din kropp. Du måste använda ganska mycket hela din kropp för att styra din skateboard. Om du är för spänd, har du inte så mycket kontroll, och du kan skada dig själv. Håll armarna lösa på dina sidor och knäna lite böjda.
  • Bild med titeln vara en skater tjej steg 2
    2. Placera din vänstra fot på framsidan av brädet. Din fot ska vara på framkroppens främre axel - det brukar kallas "söt plats" på en skateboard. Det bör också styra upp med styrelsen så att din fot står inför änden av brädet, inte kanten.
  • Om du är vänsterhänt, omvänd dessa instruktioner så att din högra fot är på framsidan av brädet.
  • Bild med titeln vara en skaterflicka steg 3
    3. Tryck försiktigt med din bakfot (alla har en annan fot som går på framsidan av brädet Välj den som känns bekväm för dig Det här kan ta ett tag.) . Använd din baksida, tryck mot marken så att du flyttar din bräda framåt något. När du har fått lite fart uppbyggd, vrid din främre fot så det är sidled på brädet i körläge och välj sedan din ryggfot och placera den på brädans sida på baksidan av det ombord du kör.
  • Att lära sig hur man gör det kan ta lång tid eftersom det kräver mycket balans. Öva det om och om tills du känner dig bekväm med flytten. Då kan du lägga till mer hastighet.
  • Om du inte kan få din fot helt vinkelrätt på brädet, det är okej! Även om du kan få din fot något, är det ett steg i rätt riktning.
  • Bild med titeln vara en skridskoåkare Steg 4
    4. Använd dina fötter för att styra din riktning. När båda dina fötter finns på brädet kan du använda dem för att styra styrelsens riktning. Luta sig framåt något och tryck på tårna för att flytta brädet till höger. Luta sig tillbaka något och tryck på dina klackar ner för att flytta brädet till vänster.
  • Bild med titeln vara en skater tjej steg 5
    5. Stoppa brädet genom att dra din fot. Du kan dra din högra fot på marken om du vill sakta ner eller stoppa brädet. När du får mer erfarenhet kan du också trycka ner på baksidan av brädet med din högra fot för att vända ombordet och stoppa din framåtriktade rörelse.
  • Bild med titeln vara en skater tjej steg 6
    6. Landa några grundläggande tricks. Om du vill tas seriöst som en skridskoåkare, kan du landa några grundläggande tricks ge dig lite seriös kredit.
  • KickTurning är ett bra sätt att vända din bräda om du inte har plats eller tid att vända genom att ändra din viktfördelning. Tryck ner något på rygghjulen så att du balanserar där och använd dig framfot för att trycka på brädans framsida åt vänster eller höger. Detta kommer att ändra din riktning ganska snabbt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Skridskoåkning tar tid, speciellt om du vill lära dig tricks, så var tålmodig och viktigast har kul!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande