Hur man blir ett kreditkortshandlare

Att driva ett företag kan vara utmaning, oavsett vilka tjänster eller produkter du erbjuder. För att säkerställa flexibilitet vid avslutning av alla möjliga affärer vill du acceptera kreditkort genom att bli ett kreditkortshandlare. Du vill undvika omständigheter där en kund eller klient vill köpa din produkt och den enda barriären till din betalda är att du inte accepterar kreditkort. Som ett kreditkortshandlare skulle det inte vara ett problem. Du skulle bara se de många fördelarna med din bottenlinje som du får med att acceptera plast.

Steg

Del 1 av 3:
Uppfylla kraven
  1. Bild med titeln Rengör dig själv av fördomar och rasbaserade beteenden Steg 18
1. Få ett företagslicens om du inte har en. Besök webbplatsen för din statens statssekreterare och ansöka om en företagslicens om du inte redan har en. Du behöver licensen att ansöka om ett köpkonto och för flera andra steg nerför linjen. Du måste vänta tills du faktiskt har licensen innan du går vidare med din kreditkortshandlare.
  • Att få en företagslicens kan kräva en liten avgift, beroende på din affärstyp och stat. Se din sekreterare för statens hemsida för mer information.
  • Bild med titeln Skapa ett hushållsbudget Steg 9
    2. Öppna ett företagsbankkonto. Även om du äger en enda innehavare, behöver du ett dedikerat Business Bank-konto för att ansöka om att vara ett kreditkortshandlare. Detta konto kommer att användas för alla dina kreditkortstransaktioner. När du öppnar kontot, var noga med att lägga in en liten initialbalans, eftersom bearbetningsavgifter eller andra avgifter kan debiteras kontot innan du får några kundpengar. Mängden av den nödvändiga balansen beror på vilken betalningsprocessor du använder.
  • Bild med titeln Avbryt ett kontrollsteg 1
    3. Uppfylla kraven på datasäkerhet. Alla företag som accepterar kreditkortsbetalningar, från stora företag till ensam innehavare, måste följa samma datasäkerhetsstandarder. Sammantaget kallas betalkortsindustrin (PCI), kräver de specifika nivåer av kortverifiering och datakryptering. I allmänhet hanteras detta av betalningsprocessorn, men det är upp till dig att se till att de följer dessa regler.
  • Online-transaktioner skyddas vanligtvis av säkerheten för din valda försäljningsplattform och din betalningsprocessor.
  • Bild med titeln Budget dina pengar Steg 11
    4. Se till att dina intäktsnivåer är tillräckligt höga. Många kreditkortsprocessorer kräver att ditt företag tjänar ett visst intäkter varje månad för att kvalificera sig för kreditkortshandelsstatus. Detta krav varierar från mycket låga, nära noll, intäktskrav till uppåt på $ 10.000 per månad, beroende på processorn. Om du inte uppfyller tröskeln för en given processor kan du bli avvisad. Men med en mångfald processoralternativ där ute, kommer du förmodligen inte att ha problem med att hitta en att betjäna ditt företag.
  • Del 2 av 3:
    Hitta rätt partner
    1. Bild med titeln Utveckla grundläggande journalistiska färdigheter steg 12
    1. Få ett köpkonto. Merchant Banks, även kallade förvärvare, är kommersiella banker som underlättar köpmänens acceptans av kreditkortsbetalningar. Ett köpkonto (ett konto med en Merchant Bank) krävs för att få kreditkortsbetalningar.. Dessa handelsbanker bearbetar betalningar med ett av de stora kreditkortsnätverket (Visa, MasterCard, American Express eller Discover), vilket säkerställer att betalningarna går till rätt emittent (banken som gav kortet till kunden). Gå till webbplatserna för de stora kreditkortsmärkena (Visa, MasterCard, Discover eller American Express) och titta igenom sin lista över handelsbanker. Kontakta dem och fråga om sina priser så att du kan jämföra hur mycket deras tjänster kommer att kosta.
    • Merchant Banks avgifter är baserade på a "handelsrabatt" Betyg som debiteras till dig som en procentandel av varje köp. Använd den här siffran för att jämföra kostnaderna för olika handelsbanker.
    • När du ansöker om ett köpkonto, som har följande information klar:
    • Grundläggande information som ditt företags namn, grunddatum, typ av företag, adress och telefonnummer.
    • Skatte-ID (EIN) nummer och ditt personnummer.
    • Bearbetar information (din månatliga intäkter och om du gör affärer i person, online eller båda).
    • Din bankinformation, inklusive ditt kontonummer och routingsnummer.
  • Bild med titeln Gå in i journalistik Steg 5
    2. Överväg att använda en aggregat. Aggregatorer liknar handelsbanker, men är inte finansiella institutioner. De kan fortfarande köra köpkonton och underlätta kreditkortstransaktioner, men. Paypal fungerar till exempel som aggregat. Det låter dig acceptera alla större kreditkort och tar ut en diskonteringsränta som varierar baserat på din försäljningsvolym.
  • Aggregatorer erbjuder ibland affärslösningar för mycket mindre företag som kanske inte uppfyller intäktskraven för några av de större handelsbankerna.
  • Bild med titeln Börja ett arbetsledningsprogram Steg 1
    3. Hitta en betalningsprocessor. Om du inte uppfyller kraven för en Merchant Bank är ett annat alternativ att anlita hjälp av en kreditkortsprocessor. Dessa företag hjälper mindre eller nyare företag att acceptera kreditkort genom att agera som säljarkontoinnehavaren för ett antal mindre företag. I huvudsak fungerar de som en medelman mellan ditt företag och handelsbanken och ger dig tillgång till kreditkortsförsäljning.
  • Var försiktig när du tittar på denna typ av arrangemang, eftersom en processor kan sluta vara dyrare än att använda en aggregat.
  • Betalningsprocessorer ska användas när ditt företag inte är tillräckligt stort för att uppfylla kraven för partnerskap direkt med en Merchant Bank.
  • Bild med titeln Balansarbete och caregiving Steg 6
    4. Ställ in mobila betalningar. Om du är ett mobila företag eller ett växande företag som närmar sig mässor eller liknande händelser kan det vara till nytta för dig att hitta en processor som kan hjälpa dig att acceptera kreditkort på språng. Dessa processorer arbetar på samma sätt som vanliga processorer, men brukar också ge en kortläsare som pluggar in i telefonen eller tabletten. Titta på flera av dessa processorer, och deras relaterade avgiftsstrukturer, för att hitta en som passar ditt företag.
  • Mobila betalningsprocessorer är särskilt användbara för små eller mobila företag, som matbilar eller popup-butiker.
  • De är också allmänt enkla att använda och kan ställas in mycket snabbt.
  • Liksom andra betalningsprocessorer kommer de dock sannolikt att vara dyrare än att använda en aggregat.
  • Var noga med att titta på avgiftsstrukturerna för dessa processorer. Det kan finnas ytterligare avgifter som är kopplade till kortskannern eller platt per transaktionsavgifter som kan äta i dina vinstmarginaler.
  • Några av de processorer som är verksamma på denna marknad inkluderar torg, PayPal här, Amazon Local Register, Intuit QuickBooks Gopayment, SecureNet-betalningar och Payanywhere.
  • Del 3 av 3:
    Träna detaljerna
    1. Bild med titeln Beräkna hur mycket pengar du behöver gå i pension
    1. Beräkna bearbetningsavgifter. Avgifter från Merchant Banks är ganska okomplicerade och tar ut en procentandel av varje försäljning baserat på a "handelsrabatt" Betygsätta. Processoravgifterna kan dock vara mer komplicerade, inklusive fasta transaktionsavgifter, månadsavgifter, uppstartsavgifter, variabla diskonteringsräntor eller adressverifieringsavgifter, beroende på processorn. Titta på dessa avgifter och vad de menar för ditt företag innan du väljer en processor.
    • Du vill också se till att din processor bara tar ut en diskonteringsränta för försäljning. Annars laddas du två gånger om en kund returnerar ett objekt: en gång när objektet säljs och en gång när de returneras. I det här fallet debiteras du två gånger och har fortfarande inte gjort en verklig försäljning.
  • Bild med titeln är inte konstig på jobbet Steg 5
    2. Bestäm vilka kort som ska accepteras. Det är i allmänhet bäst att acceptera all stor typ av kreditkort (VISA, MasterCard, Discover och American Express). Men ibland kan vissa korttyper debitera högre diskonteringsavgifter, vilket gör dem opraktiska för småföretag. I dessa fall kan du alltid välja att acceptera bara två eller tre av korttyperna och välja att acceptera de andra senare om du känner att du förlorar kunder på grund av det.
  • Bild med titeln Spara pengar på batterier Steg 3
    3. Öppna ett annat köpkonto, om det behövs. I vissa situationer kan du vara skyldig att öppna två separata köpkonton. Om du till exempel planerar att acceptera ACH-betalningar (liknar en online-kontroll) måste du öppna ett separat säljarkonto för att hantera dessa betalningar. Andra situationer kan uppstå där du behöver öppna separata handelskonton för att acceptera olika typer av betalningar. Gör ett omdöme om huruvida ansökan och extra avgifter är värda innan begrepp.
  • Bild med titeln Undvik misstag när du köper ett hem steg 10
    4. Överför ditt Storefront-konto online. Om du har en fysisk plats och gör också lite företag online, kan du använda samma köpkonto för båda operationerna. Detta kan förenkla dina bokförings- och betalningsprocesser genom att konsolidera dina konton. Prata med din Merchant Bank för att ordna online betalningar och få hjälp med att ställa upp dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande