Hur man lägger till havregryn till similac baby milk

Din baby kommer sannolikt att vara redo att starta fasta livsmedel när de är ca 4- till 6 månader gamla. Havregryn är ett utmärkt val för att introducera fasta ämnen, och blanda det med din babys similac hjälper dem att vänja sig vid smak och konsistens. Dessutom kan du besluta att använda havregryn för att förtjocka ditt barns formel om de lider av surt återflöde. Det säkraste sättet att mata din baby havregryn blandad i Similac-formel är att kombinera dem i en skål. Om din läkare säger att det är okej, kan du försöka lägga till en liten mängd havregryn till ditt barns flaska om de har surt återflöde. Men kontrollera alltid med din barns läkare innan du ger dem havremjöl.

Steg

Metod 1 av 3:
Gör en skål med havregryn
  1. Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac baby mjölk steg 1
1. Använd baby havregryn som är markerad till ett fint pulver. Ge alltid dina barnmat som är förpackade för spädbarn, speciellt när de först börjar äta solida mat. Leta efter baby havregryn i barnsektionen i din lokala mataffär eller online. Det är malet i ett pulver för att minska risken för kvävning.

Variation: Använd en matprocessor eller kryddkvarn till slipad havre till ett fint pulver om du vill göra din egen havremjöl. Se till att det är gratis från klumpar innan du använder det för din baby.

  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac baby mjölk steg 2
    2. Förbered 4 till 5 matskedar (59 till 74 ml) Similac-formel i en skål. Använd en mätsked eller kopp för att mäta ditt barns formel. Följ sedan anvisningarna på förpackningen för att blanda i vatten, om det behövs. Rör om att kombinera ingredienserna tills de är konsekventa.
  • Vissa similac-formler är färdiga och kräver inte vatten. Men du måste lägga till vatten till en pulveriserad eller koncentrerad formel. Se till att du följer alla riktningar exakt.
  • Försök att använda så lite formel som möjligt-du vill fortfarande att puréen håller sin form på en sked. På det sättet kan din bebis öva sina ätkunskaper, istället för att bara dricka blandningen.
  • Bild med titeln Lägg till havregryn till Similac Baby Milk Steg 3
    3. Lägg till 1 till 2 matsked (29.6 ml) (10 till 20 g) av baby havregryn till skålen. Mät ut havremjöl och lägg den till skålen. Använd sedan en sked för att röra havremjöl i formeln tills ingredienserna är blandade. Havremjölen borde vara mycket rinnande eftersom det blir lättare för barnet att svälja.
  • Blanda havremjölen innan matningen. Låt inte havremjölen sitta ute innan matningen, eftersom det gradvis tjocknar. Om det är för tjockt kan det bli en kvävningsrisk.
  • Dricks: Du behöver inte värma upp havremjölen. Att tjäna det kallt hjälper dig att undvika att bränna ditt barns mun.

  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 4
    4. Sitt din baby upprätt i en stol eller ditt knä. Sitter upprätt hjälper din baby att svälja havremjölen utan kvävning. Säkra din baby i en barnstol eller håll dem i ditt knä. Se till att din baby stannar upp för hela sin måltid så att de inte choke.
  • Ditt barns förmåga att svälja utvecklas fortfarande, så det är lättare för dem att kväva. Att hålla dem upprätt sänker risken för kvävning.
  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac baby mjölk steg 5
    5. Använd en liten sked för att mata din baby den förtjockade formeln. Det är alltid bäst att använda en sked som är gjord för spädbarn. Tyvärr kan skedar gjorda för vuxna skada ditt barns mun. Leta efter en sked som är liten och det har inte skarpa kanter.
  • Vissa babyskedar har en gummibeläggning som gör dem säkrare att använda.
  • Metod 2 av 3:
    Tjockningsformel i en flaska
    1. Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 6
    1. Var försiktig när du matar havremjöl i en flaska. Generellt är det bäst att mata havremjöl från en skål. Men din läkare kan godkänna att du lägger till havremjöl till din babys flaska om de har surt återflöde. Kolla med din läkare innan du använder havregryn för att tjockna din babys formel.
    • Om du lägger till havregryn till en flaska, bör blandningen främst innehålla formel. Om det är för tjockt, blir det svårt för din bebis att dricka.
  • Bild med titeln Lägg till havregryn till Similac Baby Milk Steg 7
    2. Köp baby havregryn som är markerad till ett pulver. Din baby kan inte svälja tjocka livsmedel än, så bara mata dem produkter förberedda för spädbarn. Få baby havremjöl från barnsektionen i ditt lokala varuhus eller online.

    Variation: Gör din egen baby havregryn genom att slipa rullade havre till ett fint pulver. Se till att pulvret är fritt från klumpar innan du serverar det till din baby.

  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 8
    3. Följ anvisningarna på förpackningen för att förbereda SIMILAC-formeln. Välj SIMILAC-formeln som din läkare rekommenderar eller att din baby kan tolerera det bästa. Använd sedan anvisningarna på etiketten för att förbereda den. Beroende på vilken typ av formel du använder gör du något av följande:
  • Blanda vatten i pulveriserad Similac-formel.
  • Utspädd koncentrerad flytande similac-formel med vatten.
  • Häll färdig att mata similac-formel direkt i flaskan.
  • Bild med titeln Lägg till havregryn till Similac Baby Milk Steg 9
    4. Lägg till 1 tsk (2 g) havregryn till din babys similac-formel. Använd en mätsked för att lägga till havregryn till ditt barns flaska. Använd 1 tsk först för att se hur din baby tolererar det, eller följ din läkares instruktioner.
  • Du kan lägga till mer havregryn om din läkare säger att det är okej. Den maximala mängden havremjöl som du kan lägga till en flaska är 1 tsk (2 g) havregryn per 1 matsked (15 ml) formel.
  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac baby mjölk steg 10
    5. Använd en "y" form eller crosscut nippel så den förtjockade formeln kan passera genom den. Havregrynet kommer att tjockna formeln, så din baby behöver ett bredare nippelhål för att dricka det. Lyckligtvis kan du köpa "Y" -form eller crosscut bröstvårtor. Fäst denna typ av nippel till ditt barns flaska när du matar dem den förtjockade formeln.
  • Du kan köpa dessa bröstvårtor nära flaskorna på en babybutik eller online.
  • Alternativt, gör din egen nippel genom att skära över hålet. Håll hålet litet eftersom ett stort hål kan orsaka kvävning. Var noga med att tvätta nippeln ordentligt innan du använder den.
  • Bild med titeln Lägg till havregryn till Similac Baby Milk Steg 11
    6. Skaka flaskan för att blanda havremjöl i formeln. Använd armen för att skaka flaskan och kombinera ingredienserna. Ge flaskan flera stora skakningar för att blanda havremjöl i formeln.
  • Du behöver inte värma upp flaskan. Men det är okej att nedsänka det i varmt vatten för att värma upp den förtjockade formeln om din baby föredrar det.
  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac baby mjölk steg 12
    7. Titta på ditt barn när du matar dem med formeln. Håll din baby medan du matar dem den förtjockade formeln. Var försiktig med din baby för att se till att de inte choke. Tyvärr är choking en fara när du matar din baby förtjockad formel.
  • Metod 3 av 3:
    Ge din baby havregryn säkert
    1. Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 13
    1. Prata med din babys läkare innan du matar din baby havregryn. Även om havregryn anses vara frisk för din bebis, är det bäst att undvika att mata det till ditt barn innan de är 4 månader gamla. Dessutom, kontrollera alltid med din läkare innan du börjar mata din baby några fasta livsmedel, även om det bara är en liten mängd. Följ din läkares råd.
    • Att hantera återflöde i spädbarn kan vara stressande, så du vill förmodligen försöka någonting som kan hjälpa till. Men havregryn kan göra det värre. Din läkare kan hjälpa dig att räkna ut vad som kommer att fungera bäst för din baby.
  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 14
    2. Var försiktig med att du inte övermatar din baby. Havregryn innehåller kalorier, så att lägga till det i ditt barns formel ökar sina kalorier. Prata med din babys läkare för att ta reda på om du behöver justera hur mycket du matar dem. Annars kan de gå ner i vikt.
  • Matar din baby solida livsmedel för snart ökar risken för fetma, så var försiktig.
  • Din läkare kan hjälpa dig att bestämma om övermatning är en oro för din baby. Om din baby har kämpat för att hålla maten, kanske du inte behöver oroa dig för det här.
  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 15
    3. Undvik att lägga till honung till ditt barns havregryn eftersom det kan orsaka barnbotulism. Honung kan inte ges till spädbarn under 12 år. Det finns bakterier i honung som kan förorena maten. Ge aldrig älskling till din baby.
  • När ditt barn svänger 1, kolla med din läkare för att ta reda på när det är säkert att presentera honung.
  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 16
    4. Börja med ditt barn med 1 portion av havregryn per dag. Det tar tid för ditt barn att vänja sig på att äta solida livsmedel, så ersätta inte sina vanliga matningar med havregryn direkt. Ge din barns tid att anpassa sig till havregryn genom att bara erbjuda det en gång om dagen.
  • Om din baby svarar bra på havremjölen och din läkare säger att det är okej, kan du försöka lägga till baby havregryn till fler måltider.
  • Bild med titeln Lägg till havremjöl till Similac Baby Milk Steg 17
    5. Var tålmodig om din baby blir noga eller vägrar havremjölblandningen. Din baby kan behöva tid att anpassa sig till smaken och texturen av havregryn. Att lägga till den i sin formel kan dock hjälpa din baby att bli van vid havremjölen snabbare. Erbjuda havremjöl till din bebis, men försök inte att tvinga dem att äta.
  • Fortsätt att erbjuda havremjöl till ditt barn på matningar tills de börjar villigt äta det. När din baby är redo, kommer de att vara intresserade av att prova solida livsmedel, inklusive havregryn.
  • Varningar

    Lägg inte till havremjöl till ditt barns flaska om inte din läkare säger att det är okej.
  • Att ge din baby havregryn för tidigt kan vara skadligt. Kontrollera alltid med din barns läkare innan du ger dem havremjöl.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande