Så här fyller du i din barns profilinformation i glow baby app på en iphone

Om du har extra tid och tålamod i din dag för att fylla i några ytterligare saknade bitar för vad som växer barn använder för att databas ditt barns data (eller åtminstone hittills lagras på din enhet tills du tar bort det), kommer den här artikeln att förklara Vilka andra data kan redigeras, ändras och läggs till.

Steg

  1. Bild med titeln Fyll i din baby
1. Öppna och logga in på Glow Baby App (om du inte redan har gjort det). Glow Baby App har en gulaktig-orange bakgrund, med en baby suger på en flaska på framsidan. Under det på en iPhone, listas det sig som "Glödbaby".
  • Glöd baby är också del av en svit av appar och innehåller sig, en graviditet och periodspårare.
  • Bild med titeln Fyll i din baby
    2. Gå till den plats där du hittar länken för att justera barnets profilinformation. Hitta profilinformationssidan, genom att trycka på "Mer" flik, sedan knacka på barnets namnlinje. Om du har mer än ett barn listat, hittar du en linje märkt "(namn) s profil" mellan "Lägg till vårdgivare" och "Lägg till ett nytt barn" För att hantera det barnets profilsida.
  • Bild med titeln Fyll i din baby
    3. Fyll i de saknade bitarna om du vill. Förnamn, kön, födelsedatum, förfallodag och förhållande till barnet? fylldes i när du först startade profilen. Födelseszonen ska fyllas i på platsen du startade profilsidan på. Du har fortfarande lite valfri information för att skriva in: inklusive födelsevikt, födelsehöjd, födelsehuvudomkrets och etnicitet.
  • Fylld i fält som ursprungligen är inställt kan ändras genom att trycka på linjen och välja rätt svar, om det behövs.
  • Bild med titeln Fyll i din baby
    4. Använd Slider Scroll Bars för att välja de saknade bitarna.
  • Födelsevikt har två scrollers - en för lbs och en för ounces vid 1 u steg. Standard är 0 lb, 10 oz. men kan rullas ned i om så är fallet.
  • Om du vill ändra detta till cm-mätningar, tryck på "CENTIMETER" Tab-knappen längst upp till vänster på rullningsfältet.
  • Födelsehöjd har två scrollers också - en för full tums mätningar och den andra för partiella tums mätningar. Standard är inställd på 10 - 0 tum, det kan öka - inte minska därifrån.
  • Om du vill ändra detta till cm-mätningar, tryck på "CENTIMETER" Tab-knappen längst upp till vänster på rullningsfältet.
  • Birth Head Omkrets har två scrollers också - en för full tums mätningar och den andra för partiella tums mätningar. Standard är inställd på 5 - 0 tum, men kan ökas, inte minskat. Det finns fulla pund steg och .25 partiella tums steg upp till den fulla tum (0, .25, .5, och .75 är tillgängliga för att ställas in.)
  • Etnicitet kan ställas in. Tryck antingen på "American Indian / Alaskan Native", "Asiatisk / Stillahavsområdet Islander", "Svart / afrikansk amerikan", "Hispanic / Latino" eller "Vit / kaukasisk". Detta påverkar inte resultaten när du pratar om ditt barn med dina resultat. Detta håller bara glödbarn glad när de skickar e-post till dig.
  • Bild med titeln Fyll i din baby
    5. Oroa dig inte för mycket om vårdgivaren. Det här avsnittet kan du se vem som är omtänksam för barnet - som har en länkad profil som ställs in för att spela in andra mätningar och prestationer och ger dig en länk för att lägga till andra vårdgivare. Men flera vårdgivare kan ställas in om du har glöd Premium - en prenumerationstjänst.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande