Hur man blir en mobilapplikationsutvecklare

När mobiltelefoner har blivit lika viktiga som plånböcker och plånböcker i vardagen flyttar utvecklingen i detta område snabbt. Komma igång som en mobilapplikationsutvecklare är lätt om du är fokuserad och vet vad du vill göra. Här är en snabb guide som visar hur du kan bevisa din trovärdighet som utvecklare.

Steg

Del 1 av 3:
Få erfarenhet och utbildning
  1. Bild med titeln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 1
1. Prova en datavetenskapsexamen. Medan en examen i datavetenskap inte är absolut nödvändig kan det ge dig en grund för fältet. Dessutom kommer många företag att föredra att du har åtminstone en kandidatexamen i datavetenskap om de ska anställa dig som utvecklare.
  • Om du kan, försök specialisera dig i mobilprogramkodning medan du är i skolan.
  • Andra grader i relevanta områden kan också bidra till, till exempel i mjukvaruutveckling. Faktum är att vissa skolor erbjuder examen specifikt i mobilapps utveckling.
  • Bildtiteln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 2
    2. Välj en av de stora plattformarna. De stora plattformarna är Android, Apple, Windows, Symbian och Rim (BlackBerry). Du kan lära dig att koda för alla dessa plattformar, men du behöver förmodligen välja en när du först stirrar ut.
  • Android är dominatmarknaden, men Apple är inte långt bakom. En av dessa två skulle vara ett bra ställe att börja.
  • Bildbeteckningen blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 3
    3. Använd onlineutvecklingsprogram. Till exempel erbjuder Apple iOS Dev Center. I mitten kan du visa handledning och videoklipp som hjälper dig att börja lära dig kodning. Android har en liknande plats, Android-utvecklare träning. Men du behöver inte lita på bara de officiella strömmarna. Många webbplatser över webben erbjuder gratis klasser och handledning, men du kan också hitta för-pay-klasser om du vill ta den till nästa nivå.
  • Ett exempel på en plats där du kan lära dig kodning är W3schools, en välkänd webbplats för lärande kodning. Den har en sektion på JQuery Mobile, som du kan använda för att skapa mobila appar. Detta kodningssystem är baserat i CSS3 och HTML5.
  • Du kan också prova platser som erbjuder gratis online-kurser på ett brett utbud av ämnen, som EDX eller Coursera.
  • Bild med titeln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 4
    4. Tänk på klasser i marknadsföring. Du kan ta klasser medan du får en examen, ta klasser på ett community college för billigare, eller till och med ta klasser på webbplatser som Coursera för att utveckla dina marknadsföringskunskaper. Om du vill gå ut på egen hand som en apputvecklare, måste du kunna marknadsföra ditt spel till allmänheten - annars kommer allmänheten aldrig ens att veta att det existerar.
  • Bild med titeln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 5
    5. Ta affärskurser. Som marknadsföring är affärsförmåga också nödvändiga för att bygga framgångsrika appar på egen hand. Business Classes kan hjälpa dig att lära dig hur du väl tjänar din app korrekt, liksom hur man skapar incitament för att människor ska spendera mer.
  • Del 2 av 3:
    Öva dina färdigheter
    1. Bildtiteln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 6
    1. Utveckla din egen app. Om du föredrar att bli anställd på ett företag är en bra övning under tiden att utveckla din egen app. Det spelar ingen roll vad det är så länge det är användbart eller roligt. Då, när du letar efter ett jobb, har du något att bevisa ditt arbete.
    • Har erfarenhet på fältet, även om det bara utvecklar din egen app, kan du lägga dig före andra kandidater.
  • Bildbeteckningen blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 7
    2. Kom upp med en idé för en app. Naturligtvis är ett stort antal appar spel. Spel hjälper människor att passera tiden. Men någon plats du ser ett behov kan vara en utgångspunkt för en app. Så det första steget är att bestämma var det finns ett behov. Titta på ditt eget liv och vänner liv, och överväga vilka problem du eller de har att en app kan hjälpa till att lösa. När du har en idé, börja kartlägga din app.
  • Till exempel utvecklades appar som docscan och skannbar eftersom människor behövde ett sätt att skanna och lagra dokument från datorer. De människor som utvecklade appen såg ett behov och fyllde det.
  • Andra appar, till exempel Recept Apps, gör det lättare för människor att hitta och använda recept eftersom det är lättare att använda ett recept av en tablett eller telefon än av en dator.
  • Bilden med titeln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 8
    3. Fokusera på användbarhet. Först och främst måste en app vara lätt att använda av kunden. Därför bör huvudsidan leda personen via appen med tydliga knappar, kontrasterande färger och enkel navigering.
  • Ett knep är att se till att du använder så mycket på skärmen som du kan. Det betyder inte att du ska täcka alla tillgängliga tum med kontroller eftersom du behöver negativt utrymme runt verktygen för att göra det läsbart. Du måste balansera med så mycket utrymme som du kan med att göra dina knappar så stora som du kan. Delvis betyder det att du behöver behålla dina kontroller och knappar så enkelt som möjligt.
  • Gör det lätt att förstå. Det vill säga att din användare inte behöver referera till andra sidor för att räkna ut hur du använder din app. De borde kunna räkna ut det bara från kontrollerna.
  • Bildbetaget blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 9
    4. Hyr den hjälp du behöver. Medan du kan ha kodningsförmågan, kanske du inte har de designkunskaper du behöver. Om du behöver hjälp i ett visst område, överväga att anställa människor på eller samarbeta med människor som är överens om att ta en del av vinsten som betalning. Var noga med att ge kredit där kredit beror när du presenterar appen.
  • Om du inte är säker på var du ska anställa hjälp kan du kontrollera freelancing-webbplatser som Upwork, där du kan anställa personer i olika fält.
  • Bildbetatled blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 10
    5. Glöm inte att testa det för buggar. Nya appar har alltid buggar, så spela-testa din app. Låt dina vänner testa det, för att se var buggarna är så att du kan fixa dem. Det lär också dig vad som fungerar och det som inte fungerar i en app.
  • Med andra ord, få dina vänner att ladda ner appen på din telefon. Låt dem spela igenom det för att se om de märker glitches.
  • Det är också viktigt att få feedback om hur appen och kontrollerar fungerar. Fråga dina vänner frågor som "Har du haft problem med att arbeta kontrollerna?" och "Vilka problem ser du med appen?"
  • Bildbeteckningen blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 11
    6. Konvertera till andra plattformar. När du väl har lärt dig att bygga en app på en plattform är det dags att konvertera den till andra plattformar. Du saknar kunder om du inte erbjuder appen på plattformar som alla kunder använder.
  • Med varje plattform måste du tänka på olika problem. Till exempel, när du flyttar från iOS till Android, måste du överväga skärmstorleksskillnaden. I iOS är antalet skärmstorlekar mer begränsat, medan Android har en mycket bredare sort, och din app kommer att se lite annorlunda ut på var och en.
  • En annan viktig punkt är att hålla det enkelt. Ju mer komplicerade det är desto svårare blir det att konvertera och att det ser bra ut på olika skärmar.
  • Bildbeteckningen blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 12
    7. Ansök om praktikplatser. Ett annat sätt att få erfarenhet, även om du är i skolan, är att ansöka om praktikplatser. Du kan ofta hitta praktik genom din skola, eftersom företagen kommer att närma sig skolor för att hitta människor att vara praktikanter. Du kan till och med göra lite pengar för att betala för skolan eller få skolkrediter för praktikplatsen.
  • Praktikplatser är stor erfarenhet, men förvänta dig inte att vara kodade genast. Du kommer sannolikt att göra åtminstone några menialuppgifter när du arbetar på praktik.
  • Många av de stora tekniska företagen kommer att erbjuda praktik till lokala högskolestudenter, så kolla också sina webbplatser.
  • Del 3 av 3:
    Arbetar på fältet
    1. Bildtiteln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 13
    1. Vara redo att flytta. Vissa områden är upp och ankomst för denna marknad. Silicon Valley i Kalifornien är ett självklart val för detta fält. Men andra, mer oväntade områden, som Washington, d.C., Alabama, Virginia, Utah och Montana, har projicerat tillväxt på upp till 45 procent.
    • Medan vissa företag kan låta dig telekommute, mest av tiden, kommer de att vilja ha dig på kontoret. Många tekniska företag värderar gruppkreativitet, vilket är lättare att uppmuntra i en kontorsinställning.
  • Bildbeteckningen blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 14
    2. Ansök om positioner. Om du planerar att arbeta för ett tekniskt företag, börja med att ansöka om positioner. Du kan hitta jobblistor på stora jobbwebbplatser, som Monster, faktiskt eller Yahoo. Du kan dock också söka på webbplatser för stora mobilapp-företag för att hitta jobb. Tänk på de appar du älskar, och titta på utvecklaren. Dessa platser är där du vill ansöka eftersom du redan har en passion för vad de gör.
  • Vilken typ av företag du ansöker om beror på vad du vill ha. Om du arbetar med en uppstart kommer du sannolikt att ha mer praktisk tid med appen och kanske mer kontroll. Men du vet inte om ett företag kommer att lyckas eller misslyckas i det tidiga stadier. Med ett mer etablerat företag är du mer benägna att arbeta med en liten del av flera appar, snarare än att vara i kontroll-å andra sidan, kan du vara mer övertygad om att företaget inte går under.
  • Bildbeteckningen blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 15
    3. Använd din upplevelse. Om du har en examen och erfarenhet, använd det för att hjälpa dig att få ett jobb. Till exempel, om du utformade din egen app, har du nu ett sätt att visa hur bra du kan koda eller designa. Om du är internerad på ett företag, har du nu erfarenhet under ditt bälte att andra kandidater kanske inte har. Använd vad du än måste sticka ut från andra kandidater.
  • Var noga med att markera den erfarenhet du har i ditt brev. Till exempel, om du hade praktik, kunde du säga, "Jag skulle vara en värdefull tillgång till ditt företag, eftersom jag redan har erfarenhet av kodning på ett liknande tech företag. Jag internerade på XYZ Tech i 6 månader 2014."
  • Bild med titeln Bli en mobilapplikationsutvecklare Steg 16
    4. Vara före kurvan. När du arbetar inom teknikindustrin måste du alltid veta vad som kommer. Ett sätt att göra det är att läsa Tech-tidskrifter, eftersom de ofta fokuserar på vad som händer. Eftersom nya kodningsplattformar och teknik kommer på marknaden är det ditt ansvar att lära det, så att du inte blir föråldrad.
  • Bildbeteckningen blir en mobilapplikationsutvecklare Steg 17
    5. Marknad och lönsamma din app. Om du går in i affärer för dig själv, det betyder att du måste vara allt för din app. Du måste räkna ut det bästa sättet att dra nytta av det, och då måste du marknadsföra din app över stora sociala medier.
  • Vissa företag erbjuder appen gratis och ladda sedan för att göra spelet snabbare eller roligare, som att erbjuda paket med mynt eller stjärnor. Kunderna kan redan hitta dessa typer av incitament i spelet, men förpackningarna gör att spelet rör sig snabbare för otåliga spelare, speciellt om du spänner spelet så att bara så mycket kan slutföras på en dag utan mer i spelet mynt.
  • Hitta rätt nyckelord. När du anger din app och skriver upp en beskrivning, tänk på vad dina kunder ska leta efter. Vilket ord skulle du använda för att söka efter din app? Du måste göra det en del av din titel, beskrivning eller nyckelord om möjligt.
  • Använd i-app-delning. Ett sätt att uppmuntra användare att dela är att ha sätt att hjälpa varandra i spelet, som att kunna ge andra användare extra liv. Om användarna kan dela på stora sociala medieplattformar, till exempel Facebook, har du lycka till med munnen i munnen.
  • Glöm inte att betala. Du kan ställa in en app på Facebook eller en mobilplattform, men om du inte är villig att betala för reklam, kommer du att ha svårt att bygga din kundbas, speciellt om du bara litar på dina vänner.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande