Hur man gör `k-pop` stil smink

Alla har en idealisk person som de vill vara, och normer för skönhet som de skulle vilja leva upp till. Med den stigande populariteten hos koreanska musik och tv, är det ingen överraskning att många tjejer tycker om att tycka om den koreanska sminkstilen eller K-poptrenderna. Denna artikel går över smink, hudvård och hår styling. Var noga med att det anses vara olämpligt att försöka se ut som en viss ras eller nationalitet som du inte är, och att den här artikeln bara försöker lära dig tekniker som bärs av koreanska tjejer - det hjälper inte dig att se mer Koreansk.

Steg

Del 1 av 4:
Grundläggande smink och hudvård
  1. Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 1
1. Montera en arsenal av skönhetsprodukter. Få hudvårdsprodukter, inklusive en lotion som gör din hud fuktig, en primerbas (porskydd), en flytande foundation som BB-kräm och ansiktspulver. Du behöver också svart eller brunt eyeliner, ögonskuggor, ögonbrynsfodral, teardrop liner som är typ av en glitter populär bland koreanska tjejer och läppton.
  • För att få ett mer autentiskt koreanskt utseende, handla på koreanska butiker eller online, eller få produktrekommendationer från dina koreanska vänner. Sydkorea producerar många innovativa nya skönhetsprodukter som kuddekompakta fallet, så var uppmärksam på trender och köp koreanska produkter.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 2
    2
    Ta hand om din hud. Koreans Värde klart, duggig hud, så inrätta en omfattande hudvårdsrutin för att se till att huden är hydratiserad, klar och fri från oljor, finnar eller andra fläckar.
  • Börja med att ta bort all smink. Använd en oljekrengörare för att rengöra ansiktet noggrant, exfoliera sedan med en naturlig skrubba. Använd en toner eller uppfriskning, en ampull eller essens för att ljusa din hud och en arkmask för att hydrera din hud. Pat snarare än gnugga ögonkräm runt ögonen, applicera ett lager av fuktkräm och lägg sedan till en nattkräm för att hjälpa din hud att uppdatera över natten.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 3
    3. Få dina ögonbryn vaxade. Många koreanska tjejer bär sina ögonbryn raka och tjocka, så att vaxa dina ögonbryn kommer att bidra till att uppnå utseendet. Dessutom kan forma ögonbrynen på olika sätt påverka uppfattningen av ditt övergripande ansikte, så det är viktigt att välja en stil som förbättrar ansiktsformen. Använd dina ögonbryn som ett enkelt sätt att göra ansiktsstrukturen mer koreanskt.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 4
    4. Skapa ett baslager. Använd lotion och en primerbas, som kommer att bidra till att minska porerna. Applicera en grund med SPF, till exempel en BB-grädde. Lägg sedan till ansiktspulver för att avsluta din bas. Överväg att använda ett anti-talgpulver, vilket minskar oljan på ditt ansikte. Detta är en mycket vanlig produkt i Sydkorea.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 5
    5. Applicera ögonskugga. Använd vilken färg du vill ha, men en medelstora nyans av brun kommer ofta att se bäst ut. Använd en mörkare nyans nära ögat och på utsidan av ögonfransen för att skapa ett 3D-utseende.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 6
    6. Lägg eyeliner. Tillsätt vingar genom att förlänga det förbi ögatets ände på utsidan och vända det något, för att ge dig nästan ett kattliknande utseende. Förläng sedan din eyeliner på insidan av ögat inte mer än 3 mm, strax under din tårkanal. Detta kommer att bredda och platta dina ögon, vilket är en av de definierande egenskaperna hos koreanska smink.
  • Applicera Teardrop Eyeliner under dina ögon för att ge dem ett glittrande utseende som är mycket koreanskt. Populära färger inkluderar: guld, vit och grädde. Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 6Bullet1
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 7
    7. Lägg till mascara och en körsbärslipglans för att slutföra utseendet. Kom ihåg, det här är bara din grundläggande smink. Fokusera på olika aspekter av din smink för att uppnå olika effekter. Välj aspekter av ditt ansikte som ser mest koreanskt att betona med din smink eller fokusera på att använda din smink för att dölja eller ändra andra områden.
  • Del 2 av 4:
    Perfekt ditt hår
    1. Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 8
    1. Förstå att du inte behöver färga ditt hår brunt eller svart. Målet med den här artikeln är inte att se mer etniskt koreanskt, det är att använda koreanska skönhetstekniker för att få dig att se hur du vill se. Även K-POP-artister färgar sitt hår väldigt ofta, så i popkultur är hårfärg mycket mer varierad än vad du tror.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 9
    2. Stil ditt hår för att visa upp din ansiktsstruktur. Det sätt du bär ditt hår kan lyfta fram vissa aspekter av ditt ansikte, så se till att du väljer de bästa frisyren och stilarna för att gå med din ansiktsstruktur.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 10
    3. Observera koreanska frisyrer för att hitta dina favoriter. Var uppmärksam på trender i koreanska frisyrer och anta de som fungerar bäst för dig. Populära stilar inkluderar långt rakt hår med smäll, långt och vågigt hår med en mittdel, kort beskurna hår och clips eller stora bågar som hårtillbehör.
  • Del 3 av 4:
    Stil dina ögon
    1. Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 11
    1. Förstå att det inte finns något behov av att ändra ögonfärg. Återigen, även om koreaner vanligtvis har mörkbruna ögon, är det inte nödvändigt att ändra din ögonfärg. Faktum är att många K-POP-konstnärer ibland bär färgade kontakter för att ändra sin ögonfärg för att se blått eller ljusbrunt. Färgade kontakter påverkar inte hur du ser, och du behöver vanligtvis inte ett recept för att få dem.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 12
    2. Använd cirkelkontakter för att få dina elever att se större ut. Detta är en ny trend i Sydkorea och hela Asien. Att ha på sig dessa kontakter hjälper dig att passa in i koreanska skönhetsstandarder, som betonar stora, valphundens ögon.
  • Kontakter kan vara dyra och, om du aldrig har använt dem förut, farliga att sätta på, så se till att du är seriös om kontakter innan du köper dem. Lär dig hur du använder dem innan du försöker sätta dem på dig själv.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 13
    3. Förstår det dubbla ögonlock anses vara ganska i Korea. Trots den gemensamma tron ​​är det ingen stereotypisk "Asiatiskt öga"--Men eftersom dubbla ögonlock generellt ses som mer önskvärda än monolider, blir det allt mer populärt att försöka få dubbla ögonlocken. Det är faktiskt en av de mest populära kosmetiska operationerna i Sydkorea.Men du kan fortfarande uppnå utseendet utan operation. Det finns många speciella lim eller band tillgängliga för att skapa det.
  • Som med alla produkter, var försiktig när du använder banden eller lim under längre perioder. De kan skada dina ögon och ansikte om de används kontinuerligt, vilket orsakar sagt ögonlock eller ögoninflammation.
  • Det är inte nödvändigt att ändra dina monolider om du har dem, för att många kändisar och många mer genomsnittliga människor väljer att vara nöjda med hur de ser naturligt ut. Några exempel på monolid kändisar inkluderar: Solister Baek Ah Yeon och Boa, och Minah från tjejdagen.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 14
    4. Använd smink för att skapa stora dolly ögon. Markera under dina ögonbryn med en markerad sminkpenna för att få dina ögon att se stora och oskyldiga. Avsluta utseendet med din favoritögonskugga och eyeliner för att få dig att se koreanskt.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 15
    5. Skapa kattögon För ett klassiskt koreanskt utseende. Förlänga din eyeliner uppåt från ditt öga för att skapa en dramatisk, kattliknande utseende. Fyll i den med rökig ögonskugga för att slutföra effekten.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 16
    6. Prova valp-hund ögon för att få dig att se yngre.Denna senaste stil betonar ungdom och vitalitet snarare än den dramatiska sensualiteten i kattöget. Uppnå detta utseende genom att förlänga eyeliner nedåt från det yttre hörnet av ditt öga för att bilda en triangel. Fyll det med eyeliner eller en mörk ögonskugga för ett mer subtilt utseende.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 17
    7. Testa Aegyo Sal, en stil som betonar små fettfett under ögonen för att få dig att se ung och oskyldig. Den här stilen fungerar bra med valpens ögon eller din grundläggande smink för att hjälpa dig att nå mer koreanska skönhetsstandarder. Uppnå detta utseende med eyeliner eller mörk ögonskugga Appliceras noggrant ungefär en halv centimeter under botten av ögat.
  • Del 4 av 4:
    Gör dina läppar se koreanska
    1. Undvik mattläpp. Som tidigare nämnts, har det djupt, fuktigt utseende viktigt för koreansk skönhet. Läppsglans och toner, snarare än en torrare läppstift, är vägen att gå. Även om det är mycket naturligt smink ser normen, har många människor ljusrött läppglans / läppton.
  • Bild med titeln Gör ditt ansikte som koreanska tjejer Steg 20
    2. Använd gradient läppar. Det här är en stil som används på ett koreansk drama som sedan ökat enormt populärt. Applicera en ljus rosa färgläppstift på insidan av dina läppar. Applicera en liten grund på utsidan av dina läppar. Blanda de två produkterna över dina läppar, så att de bildar en konsekvent gradient. När du har gått, prova andra färger som röd, orange, persika eller ljusare pinks. Detta är förmodligen den mest allestädes närvarande koreanska skönhetstendensen. Trots sin popularitet anses det ibland lite konstigt att titta på västerlänningar, så bli inte förvånad om du blir förvirrade blickar.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande