Hur man gör din smink när du kör sent

Alla löper sent från tid till annan. Bara för att du kör bakom schemat betyder inte att du måste försumma din smink. Om du kör bakom, håll dig till grunderna. Gör lite lätt täckning för att lysa upp ditt ansikte och täcka brister. Det finns några knep du kan använda, som att täcka fläckar med concealer, för att hjälpa dig att sätta på smink snabbare. Om du är riktigt bakom schemat, försök att tillämpa smink i en hytt eller på en buss eller ett tåg.

Steg

Metod 1 av 3:
Hålla fast vid grunderna
  1. Bild med titeln Gör din smink när du kör sent steg 1
1. Även ut din hudton. Istället för att fokusera på snygg dölja eller konturera, sikta på att jämna ut din hudton. Använd något enkelt som fuktkräm eller bb cream. Detta förhindrar att du måste förbereda och sedan tillämpa fundament. DAB på din grädde eller fuktkräm i missfärgade områden och gnugga den i din hud. Detta borde lämna din hud mer eller mindre jämnt.
  • Var noga med att välja en fuktkräm eller BB-kräm som matchar din naturliga hudton.
  • Bild med titeln gör din smink när du kör sent 2
    2. Använd concealer som en highlighter and foundation. Du kan hoppa över applicera highlighter och foundation genom att bara välja highlighter. Applicera Highlighter på områden som du vill släta ut eller täcka upp, till exempel näsbroen och under dina ögon. Använd sedan en stor sminkborste för att blanda concealeren i resten av ditt ansikte. Lägg till några dabs där du normalt skulle tillämpa foundation. Även utan ett underliggande lager av fundament, kommer din hud att se mjukare och blemish-fri.
  • Använd cirkulära rörelser för att arbeta sminken i ditt ansikte.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 3
    3. Håll din ögonbrynslinje naturlig. Om du gör dina ögonbryn, gör du inte något fint när du kör sent. Istället för att dra en vinkel eller båge på dina pannor, håll dig till fyllning i luckor efter de naturliga linjen i dina pannor.
  • Om du föredrar lättare pannor, lägg till ett ljust lager av panna mascara efter fyllning i luckor. Detta steg är dock valfritt.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 4
    4. Gör ljus ögonmakeup. Om du kör sent, hoppa över ögonskuggan. Lägg ett tunt lager av eyeliner på din övre och nedre lashlinje. Undvik att fylla i din vattenlinje, eftersom det kommer att sakta ner dig. Ett ljust lager av eyeliner kommer att definiera dina ögon. Avsluta med en eller två lager av mascara.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 5
    5. Ljusa upp dina kinder och läppar. Avsluta med ett ljust lager av rodnad på dina kinder. Applicera sedan en lätt gel eller grädde på dina läppar som innehåller en ljus färg. Ett lager av läppgel eller balsam är lättare att applicera i en rush än läppstift. Detta kommer att lysa upp ditt ansikte och spara tid på att tillämpa läppstift och lipliner.
    Expertips
    Daniel Vann

    Daniel Vann

    Licensierad esteticiandaniel Vann är den kreativa direktören för Daredevil kosmetika, en sminkstudio i Seattle-området. Han har arbetat i kosmetikindustrin i över 15 år och är för närvarande en licensierad estetiker och makeuppedagog.
    Daniel Vann
    Daniel Vann
    Licensierad estetiker

    Om du har bråttom, försök börja med din läppstift.Makeup Artist Daniel Vann säger: "Om du börjar med din läpp, ser du direkt mer ut, vilket kan hjälpa dig att känna att du kan bära mindre smink på resten av ditt ansikte."

  • Metod 2 av 3:
    Applicera smink snabbt
    1. Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 6
    1. Täcka smetar med concealer. Det är lätt att glida upp och smeka din smink när du kör sent. I stället för att avlägsna smudged läppstift, mascara eller eyeliner, dab på vissa concealer och arbeta i din hud. Detta kommer att täcka smeten snabbare än att göra din smink.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 7
    2. Använd mascara som eyeliner. Eyeliner kan ta en lång tid att ansöka. När man ansöker mascara, wiggle mascara borsten mot ditt ögonlock. Detta borde lämna dig med en linje som går över din lash-linje. I en nypa, hjälper det dig att undvika extra tid för att applicera eyeliner.
  • När du är klar med att använda mascara kan du använda en vinklad borste för att släta ut din linje.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 8
    3. Kontur med en bred borste. Istället för konturering i två steg, skära processen ner till ett enda steg med hjälp av en bred borste. Dra en bred borste över mörkt och lätt konturpulver. Sedan svepa din borste ensam dina kindben. Detta kommer att skapa de mörka och lätta konturtonerna i ett sopp i stället för två.
  • Detta fungerar bäst om du har en tvåtonad konturpalett. Du kan också använda två olika toner av fundament.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 7
    4. De-klump mascara med tandborste. Mascara klumpar lätt när den appliceras snabbt. Om din mascara slutar klumpade, ta ut en ren tandborste. Kör det genom dina ögonfransar till De-Clump Mascara, vilket ger dig åtskilda ögonfransar.
  • Använd endast en oanvänd tandborste. Att få bakterier i dina ögon från en begagnad tandborste är farlig.
  • Metod 3 av 3:
    Gör smink på språng
    1. Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 10
    1. Gör smink på tunnelbanan eller bussen. Om du verkligen är i en nypa, kan du göra grundläggande smink på en tunnelbana eller buss. Använd en liten spegel för att tillämpa grundläggande fundament. Arbeta i små sessioner mellan stopp. Var uppmärksam så du vet när bussen eller tunnelbanan kommer att stoppa, eftersom det kan orsaka smink att smita.
    • Om möjligt, gör dina ögon innan du hoppar på tåget eller tunnelbanan. Ögonmakeup tar precision och det kan vara svårt att applicera i ett rörligt fordon.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 11
    2. Välj en hytt. Tänk splurging på en hytt så att du har mer personligt utrymme att göra din smink på språng. Var uppmärksam på trafik och var medveten om när din förare kommer att påskynda eller sakta ner. Håll ditt primära fokus på din hud och läppar. Om möjligt, gör dina ögon innan du lämnar.
  • Om du inte har en spegel kan du använda en telefon i selfie-läge.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 12
    3. Respektera andras utrymme. Se till att respektera människors utrymme när du gör din smink i allmänhet. När på tåget, leta efter en plats som är relativt tom. Var medveten om dina armbågar som du gör din smink. Undvik av misstag elbowing en med passagerare.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent 13
    4. Använd penna eyeliner när du är på språng. Om du inte får chansen att göra dina ögon innan du lämnar, välj Pencil Eyeliner när du applicerar smink på språng. Flytande eyeliner ger dig inte så mycket kontroll. Om du behöver applicera lite eyeliner i bilen, gå en penna. Välj en tjockare, eftersom de ger mer kontroll.
  • Bild med titeln Gör din smink när du kör sent steg 14
    5. Applicera en klar läppfodral först. En klar läppfodral hjälper till att styra spridningen av läppstift och läppsglans. Om du tillämpar ett tydligt liner först kommer det att orsaka mindre smearing när du applicerar ljusare färger över det.
  • Applicera om möjligt din läppfodral innan du hoppar på bussen eller tåget.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande