Hur man odlar boll pythons

Boll Pythons är mycket populära som husdjur. Mycket av denna popularitet beror på det fantastiska antalet färgmutationer. Det finns nu över 3000 olika, distinkt färg- och mönsterkombinationer som har skapats av selektiv uppfödning som oftast är kända som "morf". Boll Pythons tenderar att vara nyfiken och vänliga.

Steg

Del 1 av 4:
Förberedelser för att uppfödas
  1. Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 1
1. Se till att de har nått mognad före avel.Det är viktigt att de djur du tänker odla är gamla nog och tillräckligt stora. En man behöver vanligtvis väga över 700 gram och vara minst ett år gammal.Bevis på löptid kan bestämmas genom att uttrycka en spermplugg. Mjukt tryck på cloaca (ventilen på baksidan av ormen) kommer att producera lite vit, ostliknande materia som kommer att berätta för hanen är klar. Medan honor som små som 1200 gram har blivit uppfödda, rekommenderar de flesta uppfödare att honor är minst 3 år och 1700 gram för att odla.Processen är för krävande på mindre djur och representerar en hälsorisk.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 2
    2. Bestämma kön.Det är bäst att vara säker på de djurs kön du tänker odla. Detta kan bestämmas genom att probing.Det finns video tutorials tillgängliga som lär processen. Detta kan vara farligt för djuret, så probera inte en orm utan att först ha fått korrekt instruktion- eller samtal i en expert.Kvinnliga ormar kommer att sondra till ett djup av endast 3 eller 4 vågar. Manspersoner kommer i allmänhet sond till 7-9 vågar.Det är möjligt att få en falsk positiv för en kvinna om ormen är constilerar sig tillräckligt för att förhindra att sonden uppnår full penetration.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 3
    3. Ge en avkylningsperiod. För att bli bördig krävs en avkylningsperiod.Den omgivande lufttemperaturen på natten måste vara i mitten av 70-talet (f) låg 20s (c) under en period på cirka tre månader. Den varma punkten i buret på natten bör minskas till låg till mitten av 80-talet (f) låga 30s (c), under dagstemperaturen ska återgå till normal temperatur i hög 80-talet (F). Tanken är att replikera väderförhållandena på vintern i Centralafrika.Denna korta coola stava viskar söta nothings i hjärnorna i dessa vackra varelser och berättar att våren kommer och nytt liv måste skapas.
  • Under kylperioden introducera regelbundet den manliga och kvinnan.Ha dem tillsammans i några dagar, sedan ifrån några dagar.De kan försöka odla vid den tiden men det tar inte.Det är fortfarande ett gott tecken.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 4
    4. Värma upp det igen. Efter den svala stavningen kan temperaturerna returneras till det normala. Goda temperaturer för bollpytoner producerar svettning på de flesta människor.
  • Del 2 av 4:
    Föder upp
    1. Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 5
    1. Producera manlig spänning. Många manliga bollpytoner kräver också lite extra stimulansstimulering för att sätta dem i humöret. Det enklaste sättet att göra detta är att sätta ett antal män tillsammans. De kommer att börja märka varandra och höja sig upp i en nästan vertikal ståndpunkt. Någonstans finns ett fotografi av sex eller åtta manliga bollpytoner som ser ut som de dansar. Denna process får verkligen dem intresserade av att ansluta till det motsatta könet. Tio till tjugo minuter av denna aktivitet ökar kraftigt människans intresse för kvinnor.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 6
    2. Introducera kvinnan till hanen.Efter att ha introducerat dem är det bästa att lämna dem ensamma och låt naturen ta sin kurs.Ibland kan de skrota lite, men faktiska skador verkar vara mycket sällsynta. Normalt kommer de att bosätta sig på några minuter och de två djuren kommer att ansluta.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 7
    3. Lämna dem ifred. Boll Pythons kan hålla sig anslutna i upp till två dagar. Det är okej att kika på dem, men försök att inte störa dem. De har ingen brådska. De kan ta lång tid för att slutföra detta viktiga steg. Något som är kort av en tre eller fyra timmars koppling kommer sannolikt att bevisa ineffektivt.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 8
    4. Vänta. En manlig boll Python behöver ungefär en vecka för att återställa sin potens.Om du har mer än en kvinna att odla honom till, ge honom en vecka eller så att återhämta sig.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 9
    5. Vänta lite mer. Den spermier som de manliga insättningarna i kvinnan kan vara livskraftig i upp till 2 år.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 10
    6. Leta efter tecken på att kvinnan blir gravid, vilket betyder att du kan se skisserna av ägget inuti henne.När du ser det, behöver du inte fortsätta att introducera dem till varandra.
  • Del 3 av 4:
    Ta hand om kvinnan
    1. Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 11
    1. Förbered layboxen.Få den kvinnliga en laybox, till exempel en gummijaidbox med fuktig moss. Hon kommer att lägga ägg och spole runt dem.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 12
    2. Ta bort ägget.Ta bort kvinnan från ägget, försiktigt och placera dem i inkubationssubstrat inuti en behållare (Rubbermaid låda med lock).
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 13
    3. Se till att temperaturen är bra.Ställ in inkubatorn till 90 ° F (32 ° C), 32 C. Kolla ägg en gång i veckan för att se till att de är bra.Vid den här tiden när du lyfter locket för att kontrollera ägg, kommer de att få luft så att du inte behöver lägga lufthål i inkubationsbehållaren.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 14
    4. Mata kvinnan.Om kvinnan inte äter, försök att tvätta henne för att ta bort doften av ägget.Det är viktigt att hon börjar äta igen eftersom läggning tar mycket ut ur henne.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 15
    5. Ägg ska kläcka på cirka 55 dagar efter läggning.
  • Del 4 av 4:
    Ta hand om barnen
    1. Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 16
    1. Sätt barnen i sin egen bur.Babies efter kläckning bör läggas i sina egna separata burar fodrade med fuktig pappershandduk tills deras första skjul.Då kan du använda tidningen eller annat substrat.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 17
    2. Mata pinkie möss.Babies börjar äta pinkie-möss inom den första veckan eller två och bör matas var femte till sju dagar.
  • Bild med titeln Breed Ball Pythons Steg 18
    3. Babies bör också ha en vattenskål och en gömma som vuxna.
  • Tips

    Om din man inte verkar intresserad av kvinnan, kommer han i närvaro av en annan man brukar få honom att gå.
  • Fred. Lämna dem ensamma medan de är engagerade i den här privata frågan.
  • Misslyckas inte med att skapa den coola stavningen.Dina chanser att lyckas utan tillvägagångssätt 100%. (Det finns monteringsbevis som åren går det här är det inte sant)
  • Om du inte ser skisserna av ägget är inte oroliga, vänta bara en vecka och försök igen.
  • Varningar

    Mata aldrig under tiden de är tillsammans. De kunde sluta slåss över maten, och det är alltför distraherande.
  • Använd extremvård när du utför sexbestämmande prober. Allvarlig skada kan göras av de utbildade. En veterinär skulle mycket hellre utföra proceduren än att försöka reparera en dåligt gjort en.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande