Hur man odlar en ren drake i dragon city

I gamla versioner av Dragon City var rena drakar den sällsynta av den sällsynta, som bara kan erhållas genom att avela två legendariska drakar tillsammans och hoppas på rätt resultat. I 2013 års lag och krigsuppdatering vändes detta system upp och ner. Rena drakar är nu köpbara i butiken efter att du nått en viss nivå, och kan sedan bli uppfödda för en liten chans till en av de sex legendariska drakarna. Rena drakar kan också användas för att odla hybriddrakar som ren elektrisk, ren mörk, och så vidare.

Steg

Del 1 av 2:
Få dina första rena drakar
  1. Bild med titeln Ras en ren drake i Dragon City Steg 1
1. Försök inte att få detta genom avel. Ända sedan juli 2013-ljus och krigsuppdatering, Det är inte möjligt att få en 100% ren drake i Dragon City genom avel. De är nu mycket vanligare men måste köpas från affären som beskrivs nedan.
  • Om du letar efter en utmaning, försök att odla a legendarisk drake istället. Ända sedan uppdateringen är dessa de sällsynta drakarna i spelet. Uppfödning Två rena drakar ger tillsammans en måttlig chans i en legend, så överväga den här metoden en stepping sten till den sällsynta draken.
  • Bild med titeln Ras en ren drake i Dragon City Steg 2
    2. Nå nivå 34. Detta är den önskade nivån för att se ren drake visas som ett alternativ i affären.
  • Om du har guld att spara, fortsätt bygga en gård och sälja den för XP. Den stora matbonden ger mest bang för pengarna, om du har råd med det. Var försiktig så att du inte spenderar för mycket, eftersom du också behöver gott om guld för att köpa din rena drake.
  • Bild med titeln Ras en ren drake i Dragon City Steg 3
    3. Få 15 miljoner guld. (Obs, i nuvarande version av Dragon City kostar det 2.2 m för habitat och drake) Ja, det här är hur mycket en ren drake kostar dig. Om detta verkar som en omöjlig mängd, försök bygga och uppgradera så många gårdar som du kan. Detta kommer att betala ut på lång sikt.
  • Bild med titeln Ras en ren drake i Dragon City Steg 4
    4. Köp den rena draken. Besök Build Menys Dragon Store och köp din första rena drake. Många spelare kallar det här "Ren enhörning" På grund av sitt ursprungliga hornade utseende, men det kommer att märkas som en ren drake.
  • Del 2 av 2:
    Avela rena drakar för att göra nya drakentyper
    1. Bild med titeln Ras en ren drake i Dragon City Steg 5
    1. Ras med andra enstaka dragon för att göra hybrider. I nästan alla fall, avela en ren drake med en annan "generation 1" Dragon har bara ett möjligt resultat, en hybrid av de två typerna. Till exempel, en ren och en mörk drakeuppfödning tillsammans kommer alltid att göra en ren mörk drake.
    • Två av dessa hybrider har speciella namn. Avel Pure med krig gör en "Kratos Dragon" och avel ren med en ärkeängel (ljus) gör en "Zen drake."
  • Bild med titeln Ras en ren drake i Dragon City Steg 6
    2. Breed Special Dragons. Det finns tre speciella drakar i spelet som kan uppfödas från rent anor:
  • Ras en nivå 15+ ren drake med en nivå 15+ Terra Dragon för att få en elfenbenskal.
  • Uppfostra någon drake med ett rent element tillsammans med någon drake med ett lätt element i en nivå 7+ fristad för en chans på en kärndrake. Några ovanliga kombinationer som involverar havselement kommer också att fungera.
  • Odla någon drake med ett rent element tillsammans med någon drake med ett flamelement i en nivå 8-helgedom för en chans på en basilisk drake.
  • Bild med titeln Ras en ren drake i Dragon City Steg 7
    3. Breed två rena drakar för en chans i en legendarisk. När som helst två drakar med ett rent element är uppfödda, finns det en 6% chans att en av de legendariska drakarna visar upp. Om du försöker maximera dina chanser att få en legendarisk drake, är avel två vanliga rena drakar tillsammans din bästa satsning, eftersom varje försök tar 12 timmars väntan. Andra kombinationer tar lång tid i genomsnitt, och har fortfarande en 6% chans.
  • Nackdelen med denna strategi är att du kommer att hamna med en annan ren drake 94% av tiden. Om du hellre skulle få nya, spännande drakar, behåll bara avelkombinationer av drakar som båda inkluderar rena element, till exempel Kratos Dragon + ren mörk drake. Du måste vänta längre i genomsnitt varje gång, men när du misslyckas med att få en legendarisk kan du sluta med en cool ny drake.
  • Om du bara har en ren drake, behåll istället avel en ren flamma och en ren terra drake tillsammans, tills du får antingen en legendarisk drake eller en andra ren drake att odla.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Det finns sex totala legendariska drakar, plus flera fler drakar som bara kan erhållas genom avel legendariska drakar.
  • Några svåra att få drakar kan fungera som "Vilda kort," Så du kan ha en liten chans att få en ren drake av avelspegel + spegel eller legendarisk + kristall. Dessa drakar är svåra att komma på egen hand, men så sparar upp att köpa en är en mycket bättre metod.
  • Odla sjöjungfrun (367) och ädla (1056) för att få en ren drake.
  • Den sällsynta drakarna du odlar, desto längre tid måste du vänta så var mycket mer tålmodig eftersom de flesta komplicerade uppfödningar tar mycket mer tid än en vanlig elddrake.
  • Varningar

    Det finns många out-of-date guider online som säger att du måste odla två legendariska drakar tillsammans för att göra en ren drake. Detta är inte längre möjligt sedan 2013 års lag och krigsuppdatering.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande