Hur lägger man ut över natten i linje

Oavsett om du vill köpa den nya iPad på svart fredag, vara en av de första kunderna för att få gratis mat, eller tjäna en plats i första raden till ditt favoritbands konsert, du kanske behöver vänta i linje för länge För en hel natt eller några dagar. Om du är villig att modiga en natt med camping med en entusiastisk publik, se till att förbereda i förväg och samla dina varor. Du kan ha en framgångsrik campout genom att sova, hålla sig varm, titta på för pre-sale biljetter och ta strategiska badrumsbrott, och det kommer sannolikt att bli en rolig historia att berätta för dina vänner efteråt!

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser i förväg
  1. Bild med titeln Camp out över natten i rad steg 1
1. Ring i förväg för att fråga om release detaljer. Om du vill ha en konsert- eller evenemangsbiljett, kolla utgivningsdatumet online och ringa biljettkontoret för att se till att det är generellt inträde snarare än fördelat sittplatser. Om det finns ett specifikt objekt du vill, ring butiken, bekräfta att de har det och fråga hur många av de saker de har. Fråga i alla fall om de låter camping ut i linje, och om ja, när de tillåter människor att börja camping.
  • Även om du bara vill åka till en försäljning och se vad du kan köpa, fråga vilken tid affären öppnas, och om det kommer att bli förstklassig, först serveras eller de kommer att dela ut förbeställningsbiljetter för att undvika kaos. Om det bara finns ett dussin spelsystem som är tillgängliga och du är den 20: e personen är det inte värt din tid att stanna ut hela natten.
  • Försök att få tips om frisläppandet genom att fråga många frågor, så du är inte föremål för.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 2
    2. Välj en Outlier Store om du vill köpa ett populärt objekt. Om det finns flera butiker som säljer det objekt du vill, försök att söka efter dem som är längre bort från stadens centrum eftersom de kanske har kortare linjer och väntetider.
  • Hitta en outlier butik på varumärkes hemsida och ringa för att se till att de har det objekt du vill ha. Om inte, kan du behöva hålla fast vid den centrala butiken som har föremålet.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 3
    3. Hitta vilken tid de senaste campouts startade och plocka din tid. Med tanke på den begränsade beloppet av biljetter eller tillgängliga föremål är Timing en avgörande faktor för att planera en campout i linje. Sök online för tidigare campouts på ditt valda biljettkontor eller för det objekt du vill ha, och se vilka tid som campare anlände för att bilda en linje. Om du vill spela det säkert, planera att gå en timme före den tiden.
  • Det är också klokt att köra av affärs- / biljettkontoret på kvällen för att se hur många människor som redan är upptagna. Om det finns över 20, kanske du vill överväga att gå med dem snart istället för att vänta på morgonen.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 4
    4. Planera framåt och ordna nästa dags åtaganden i enlighet därmed. Så snart du vet vilken natt du behöver för att campa ut, försök att frigöra natten före och släppdagen. Om du har skolan eller jobbar nästa dag, kommer du sannolikt att vara för utmattad att gå efter en all-nighter utanför, så försök att frigöra den dagen.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 5
    5. Samla ihop leveranser i en ryggsäck. Oavsett säsong kommer det sannolikt att vara kallt över natten. Sätt ihop några filtar eller täcken och en kudde. Fällbara gräsmatta stolar är ett stort plus sedan sitter på marken kommer att göra dig kall snabbare. Ta även med tidningar eller en bok och en underhållningsgaller som en iPad, bärbar dator eller handhållen spelsystem för att lindra tristom.
  • Överväg att ta med en rymdvärmare om det är vinter eller om du blir kallt. Ta med solskyddsmedel om du också camping under dagen.
  • Se till att du tar din telefon med dig.
  • För en campout som sannolikt kommer att ta några dagar, kanske du vill lägga till i ett första hjälpen kit.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 6
    6. Ta med en sovsäck och / eller tält. Det beror på hur länge du tror att du kommer att camping, men ha något du kan sova på eller i är alltid hjälpsam. Om campouten kan vara i några dagar kan du dra nytta av ett tält. Om det bara är en natt, kanske du kan komma undan med en sovsäck eller till och med bara filtar.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 7
    7. Ta med hälsosam mat. Stanna upp hela natten och vänta i rad är förmodligen bara uthärdlig om du har snacks. Ta näringsrika och fylla mat med dig, till exempel en smörgås, energi eller proteinstänger, frukter och grönsaker, liksom en påse chips eller pretzels och tuggummi. Glöm inte att ha en stor flaska vatten, förutom energidrycker eller kaffe i en termos för att hålla dig.
  • Bild med titeln Camp ut över natten i linje steg 8
    8. Få en kompis. Om det är möjligt, ta med en vän, make, fru, flicka / pojkvän, syskon-i princip någon! Det finns säkerhet i siffror och du kommer att få någon att hålla din plats i linje under ett mycket nödvändigt badrumsavbrott eller en matkörning. Om du inte kan göra det, försök att söka en vän i linje, men du kan riskera att förlora din plats när du lämnar.
  • Bild med titeln Camp ut över natten i linje steg 9
    9. Kontrollera platsen ut dagen innan. Om det är möjligt, kör till platsen dagen innan. Sök efter eventuella badrum, kaféer och 24-timmarsplatser. Om inget annat vill du ha lite plats att värma upp. Om det inte finns några 24/7 livsmedelsbutiker, leta efter närbutiker.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 10
    10. Klä varmt och bekvämt. Innan du lämnar för campout, glöm inte att bära varma och bekväma kläder. Har några lager på toppen, till exempel en t-shirt, turtleneck och tröja, plus en kappa. Har två lager på botten (joggingbyxor / flannelbyxor), en hatt, handskar, en halsduk, dubbelskikt av strumpor och varma skor.
  • Del 2 av 3:
    Säkra din plats i rad
    1. Bild med titeln läger ut över natten i linje steg 11
    1. Hitta din plats vid ankomsten. När du anländer är chansen att du inte kommer att vara den första personen där. Ta reda på din plats i linjen och säg hej till alla. Förbli snäll och respektfull för dina kollegers-du går igenom mycket tillsammans den natten!
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 12
    2. Ställ in ditt tält, sovsäck och / eller sittplats. Om du tog med ett tält och / eller en sovsäck, ställ upp dem vid ankomsten. Om du inte har heller, lägg ut din vikbara stol eller lägga en filt på golvet för att sitta. Detta kommer att markera din plats, vilket gör det lättare att hitta din plats efter ett badrumsavbrott och göra en bekväm start på din campout.
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 13
    3. Leta reda på ett toalett i närheten. Om du inte har gjort det tidigare är det viktigt att hitta närmaste badrum så snart du ställer in din plats. Om du är med en vän, lämna dem i linje och leta efter ett toalett. Om du inte har någon, fråga de andra i linje för toaletten, och när du behöver gå, vänligen be någon att spara din plats.
  • Om det inte finns något toalett i närheten och du är man, är det vanligtvis möjligt att hitta en diskret plats att kissa efter mörkret.Annars bör du vara mycket försiktig för resten av natten för att minimera badrumsbehovet. Försök att dricka lite vatten eller vätskor, och undvik att äta en stor, oljig måltid.
  • Del 3 av 3:
    Passerar tid i linje
    1. Bild med titeln läger ut över natten i rad steg 14
    1. Försök att sova. Sova skulle vara idealiskt inte bara att passera tid men också för att undvika att störa din dagliga rutin (om du inte drar all-nighters regelbundet). Om du använder en sovsäck, bära några lager men inte för många, eftersom det kan förhindra sovsäcken att värma din kropp och få dig att känna sig kallare. Använd öronproppar om det är bullrigt. Försök att koppla bort dig själv från det faktum att du sover på marken ute och fokusera på att få lite vila.
  • Bild med titeln Camp ut över natten i rad steg 15
    2. Gå runt för att hålla dig varm om du inte kan sova. Om du absolut inte kan sova och bestäms om att stanna vaken, drick koffeinhaltiga drycker som te, kaffe eller energidrycker. Kom ihåg att vistas varmt är avgörande, så gå runt utan att lämna din plats. Om du är med någon, ta bil eller badrumsbrott, gör ett mellanmål eller mat, och håll ett öga på tiden.
  • Bild med titeln läger ut över natten i linje steg 16
    3. Håll hydratiserad men titta på ditt badrumsbehov. Det är viktigt att undvika dehydrering medan du väntar ute, särskilt om en del av det innebär att vänta i solen. Försök att dricka vatten hela natten som en kopp varannan timme för att hålla din kropp frisk. Men kom ihåg att om du inte har en kompis eller om det inte finns något badrum i närheten, kan det inte vara lätt. Försök att hålla raster till ett minimum genom att titta på ditt flytande intag.
  • En annan lösning är att förbereda genom att justera din premcerande diet för 24-36 timmar innan du börjar camping. Genom att minimera ditt intag av oljiga livsmedel på förhand kan du behöva färre badrumsbrott under väntetiden. Det beror dock på längden på camping- om det är under en dag, kanske du inte behöver gå till det yttersta.
  • Bild med titeln läger ut över natten i linje steg 17
    4. Träffa andra entusiaster i linje. Även om dina ögon kan vara på priset, det finns ingen anledning att du inte ska njuta av camping med en folkmassa hardcore kunder eller fans som har exakt samma mål som du gör. Utan att förlora din plats, umgås med folket runt dig och lära känna sina historier. Detta hjälper dig inte bara att passera tid men också göra ett gott minne att återkalla i många år att komma!
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 18
    5. Spela spel. Om du tog ett handhållen spelsystem eller din iPad kan du alltid försöka spela spel på egen hand för att skicka tid. Ett annat alternativ är att prata med dina grannar i linje och se om de vill spela ett spel tillsammans som Charades. Med ett papper och en penna kan du också skapa ditt eget Taboo-spel.
  • Bild med titeln läger ut över natten i linje Steg 19
    6. Fokusera på en hobby som att läsa eller skriva. Även om det inte är en mycket social linje, kan du fortfarande hitta saker att göra själv. Tänk på den här tiden som din personliga tid att fokusera på en hobby du har. Du kan läsa boken du lämnade på sidan 23 förra månaden, eller skriv på din tidskrift för första gången efter några upptagna veckor. Du kan också bara lyssna på musik med dina hörlurar och meditera. Njut och uppskattar den här fritiden!
  • Bild med titeln Camp out över natten i linje steg 20
    7. Vakna tidigt och vistas. Som du nära en timme tills öppningen, håll dig vaken och lämna definitivt inte linjen! Om du väntar på en försäljning kan chefen ge ut pre-sale biljetter, och du vill inte missa detta-du har camping ut hela natten för dessa!
  • Tips

    Du måste klä dig varmt, det här kan inte överdrivas! Du kan hitta en andra shopper som är glad att hjälpa dig och låna en filt eller köpa dig en kaffe, men du kommer att vara in för den kallaste natten i ditt liv om du inte planerar framåt!
  • Ge inte upp hopp, och håll dig patient och civil under hela väntetiden.
  • Ta med stolar för att undvika att sitta på marken. Wrap filtar tätt runt dig för att fälla i värme.
  • Bär en mobiltelefon för tid, säkerhet, och om du behöver ringa ett släkting eller sjukhus.
  • Se till att all din elektronik är fulladdat. Ta med extra batteri om det är tillgängligt.
  • Varningar

    Bär inte pengar. Använd ett betalkort eller kreditkort, eller betala med check. Lämna din handväska hemma.
  • Börja inte slåss eller argument med personer som kör av. Vissa kan köra och skämta runt genom att säga att de är chefen och att du är för sent. Bara ignorera dem.
  • Saker du behöver

    • Ryggsäck för att hålla tillbehör
    • Energidrycker, läsk eller kaffe / te / varm kakao i en termos
    • Tidskrift eller bok för eventuellt läsmaterial
    • Fällbara gräsmatta stolar
    • Filtar eller täcken och en kudde
    • Rymdvärmare (om temperatur dips under noll)
    • Snacks som chips, tuggummi och godis
    • Mobiltelefon
    • Sovsäck eller tält (tillval)
    • iPad, eller handhållen spelsystem eller bärbar dator (valfritt)
    • Bok eller tidskrift (valfritt)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande