Hur lägger man inuti ditt rum

Låt inte kabinfebern in under semesterpaket, på kalla och regniga nätter, eller på heta och fuktiga nätter. Istället, sätt upp ditt sovrum för att ha ett läger med dina vänner eller familj. Du behöver inte göra mycket eller har många saker att göra det till en lyckad natt, och du behöver bara dekorera, skapa ett tält och förbereda lite lägereld för att njuta av dig själv.

Steg

Del 1 av 4:
Dekorera ditt rum
  1. Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 1
1. Göra tecken. Du kommer att vilja varna alla i huset som ett camp-in pågår, så tecken på dörren kommer att sprida ordet. De kan vara så enkla som att meddela närvaron av campingresan: "Janice och Johns campingplats."För inuti rummet kan dina tecken ställa stämningen, till exempel" se upp för björnar."
  • Använd affischbräda om du vill att tecknen ska sist, men byggnadspapper är ett billigare och mer färgstarkt alternativ.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 2
    2. Rita på dina fönster. Om du har eller köper några tvättbara markörer som är avsedda för glas, kan du dekorera dina fönster som om du var på en campingplats. Du kan rita träd, fåglar och till och med tvättbjörnar.
  • Använd stenciler för att hjälpa bilderna att se mer realistiska ut.
  • Bild med titeln Camp inuti ditt rum Steg 3
    3. Täcka möbler. Drape filtar och lakan över byråer, stolar och elektronik. Försök hitta de som är bruna eller gröna så att de kan se ut som träd, buskar eller till och med uthus. Använd blommiga lakan för att se ut som om du har blombussar.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 4
    4. Släck ljuset. Utforska rummet på ett nytt sätt. Använd glödpinnar för att titta runt. De är säkrare än äkta ljus, och du kan hitta dem i form av wands, svärd och till och med fjärilar i många butiker.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 5
    5. Skapa ett lägereld. Vissa butiker säljer falska bränder med fladdrande band av tyg. Du behöver dock inte spendera pengar. Du kan helt enkelt ta en stor ficklampa med en platt botten, peka den i taket och samla lite brunt papper runt basen av det. Inkludera lite orange, rött och gult papper för att hjälpa Emulera flammor.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 6
    6. Gör en stjärnig nattsky. Få en kolv från köket och en liten ficklampa. Skina ljuset genom hålen i kolander för att få en vy över "stjärnor."
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 7
    7. Sätta ut fyllda djur. Hitta några fyllda leksaker du måste distribuera runt campingplatsen. Du kan använda vilda djur eller fåglar, eller lägga till några mindre vanliga skogsdjur, som hästar eller hundar.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 8
    8. Scatter buggar runt. Klipp ut buggar från papper eller hitta eller köpa plastbuggar. Spindlar, myggor och myror kan alla hittas på en campingplats. Lämna dem utanför sovplatserna. Smyga lite inuti tältet eller till och med inuti sovsäckar för att ge en sann campingupplevelse till dina medföljare.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 9
    9. Slå upp naturens ljud. Det finns kanaler på digitala radiostationer, som Pandora eller Spotify, som spelar naturen. Om du föredrar en visuell upplevelse erbjuder Netflix och andra streamingtjänster "Yule Log" -upplevelsen så att du kan titta på en eld.
  • Många av Yule-loggprogrammen spelar julmusik. Slå ner ljudet för att hjälpa till att stanna i campingmoden.
  • Del 2 av 4:
    Ställa in ditt tält
    1. Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 10
    1. Ställ in ett tält eller tee-pee. Om du redan har ett valstält eller en liten tee-kissa, tryck din säng ur vägen och sätt upp i mitten av rummet. Det borde vara mittpunkten på din campingplats.
    • Mäta rummet och tältet innan du börjar. Du vill inte ta reda på att det inte kommer att passa efter att du börjar.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 11
    2. Gör ett filtort. Du behöver fyra eller fem stolar med höga ryggar och minst två stora tyngddukar eller lakan. Drottning eller kung storlek sängkläder är bäst.
  • Sätt stolarna i en cirkel med extra utrymme mellan två av dem för din entré.
  • Drapera filtarna eller lakan så att de täcker stolen tillbaka och hänger ner över sidorna, vilket skapar väggarna runt ditt fort.
  • För att hålla väggarna att falla ner under natten kan du använda säkerhetspinnar på toppen för att fästa dem på stolarna.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 12
    3. Hitta sovsäckar (eller tunga filtar). Golvet, även om det är mattor, kan vara obekväma när du sitter eller sover på det hela natten. Sprida ut tjocka filtar eller comfy sovsäckar för att undvika ömt sport.
  • Del 3 av 4:
    Skapa aktiviteter
    1. Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 13
    1. Lämna tekniken vid dörren. Sätt alla dina elektroniska enheter, till exempel telefoner, iPod och tabletter, utanför rummet när du börjar din campingresa. Det kommer att låta dig komma i kontakt med ditt rums vildmark.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 14
    2. Få roliga spel. Camping innebär att du sitter runt, så hitta dina favoriter. Du kanske vill spela ett kortspel som "UNO", ett brädspel som "liv" eller till och med dominos. Till skillnad från en riktig campingplats, vet du att du har en nivå som spelar yta på golvet.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 15
    3. Berätta spökhistorier. Du kan skriva din egen eller läsa dem från en bok eller hemsida. Använd din belysning för att göra det spöklikt.
  • Du kan ladda ner och spela spökhistorier, men du måste bryta nej teknikregeln.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 16
    4. Ta med en kamera. Välj en digitalkamera, en engångskamera eller en polaroidkamera. Du kan utgöra med varandra, med de "vilda djuren" som du hittar, eller med en av tecknen. När du är klar, gör du en klippbok för att komma ihåg din resa.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 17
    5. Spela din egen musik. Om någon i gruppen spelar ett camping-lämpligt instrument som en gitarr, få dem att ta med det. Campfire Sing-alsers är alltid ett bra sätt att ha en bra tid.
  • Del 4 av 4:
    Förbereder mat
    1. Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 18
    1. Fyll kanten eller termoser med vatten eller fruktjuicer. Du kan använda juice lådor, men de kommer inte att ge samma ut-i-the-woods känsla.
  • Bild med titeln Camp inuti ditt rum Steg 19
    2. Göra spårblandning. Använd dina favorit ingredienser. Några vanliga ingredienser är M & Ms, Chex spannmål, cheerios, russin, jordnötter, mandel, cashewns, reeses bitar, mini pretzels, solros eller pumpa frön, strimlad kokosnötter och torkade frukter. Du kan göra det så hälsosamt eller som dekadent som du vill.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 20
    3. Kocka varmkorv. Varma hundar är en traditionell campfire mat. Använd en grillpanna på kaminen för att få samma linjer som du skulle få på BBQ Grill. Glöm inte bullarna och kryddorna.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 21
    4. Popkorn. Gör det det gammaldags sättet. Air-Pop Popcorn-tillverkare är fortfarande lätta att hitta i de flesta stora lådbutiker eller du kan popa den på spisen. Mikrovågs popcorn är en bra nog substitution.
  • Bild med titeln läger inuti ditt rum Steg 22
    5. Mikrovågsugn några s`mores. Gör en smörgås med en bit Graham Cracker, en torg av choklad, en stor marshmallow och en annan bit Graham Cracker på toppen. Sätt din smörgås på en mikrovågsugns-tallrik och mikrovågsugn i mellan 15 och 30 sekunder. Låt det svalna innan du äter.
  • Om du föredrar att inte laga mat, kan du ersätta Marshmallow-skiktet med Marshmallow Fluff och ha en ännu enklare (även om det är kallt) s`mores med nästan ingen ansträngning.
  • Tips

    Varningar

    Använd inte riktiga ljus. Hitta några LED-ljus som flimmer om du vill ha det riktiga ljuset. Annars kan du förlita dig på ficklampor eller elektriska lyktor.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande