Hur man är fashionabel vid en poolfest

Poolfester är ett bra sätt att mingla och njuta av en dag i sommarsolen, men vad på jorden bär du? Du vill se och känna dig modig, men komfort och praktiska är lika viktiga! Oroa dig inte, vi kommer att gå igenom en mängd bra alternativ som du kan rocka pool-sidan, inklusive utseende som inte innebär att ha en baddräkt. Vi kommer också att röra på några hår- och sminkidéer, så du ser och känner dig allra bästa.

Steg

Metod 1 av 13:
Gå med badkläder som får dig att känna dig självsäker.
  1. Bild med titeln vara modig vid ett poolparty Steg 1
1. Välj en bekväm kostym som passar bra om du planerar att simma. Du behöver verkligen inte simma på en poolfest, men om du tror att du kommer, gå med en kostym som stannar på plats och passar bra. Söt två delar, som tankin, och snygga enstycken är bra alternativ! Hur mycket hud du visar är helt upp till dig och vad du känner dig bekväm i.
  • Om det här är en arbetsrelaterad poolfest är en sträng bikini förmodligen inte ett bra val. Gå med något lite mer blygsamt.
  • För killar är det mest fashionabla och smickrande utseendet ett lite monterat par stammar som faller mellan ditt mitten och knä.
  • Nyckeln till att känna sig självsäker är att ha något som är autentiskt. Om du känner dig bekväm som rockar en tvådelad, gå för det, men om du inte gör det är det okej också.
Metod 2 av 13:
Ta med en söt omslag som kompletterar din kostym.
  1. Bild med titeln vara modig vid ett poolparty Steg 2
1. Gå med ett ljus, transparent tyg för att visa upp din kostym under. En vit genomskinlig kaftan eller ett nätskydd är snygga alternativ som är båda funktionella och roliga. Tänk på att du inte behöver köpa något nytt! Kimonos och sarongs gör stiliga täckningar, liksom.
  • En lång kimono eller wrap kan vara öppen på framsidan om du är bekväm med det, samtidigt som du ger en liten täckning på sidorna och baksidan.
Metod 3 av 13:
Prova ett par overall för ett roligt, enkelt utseende.
  1. Bild med titeln vara fashionabla vid ett poolparty Steg 3
1. Overaller fungerar bra över baddräkter och tankplattor. Undvik super tunga denimtyger, men! Leta efter lättviktig denim så du är bekväm. Rulla upp benen några gånger, pop på ett par sandaler eller flip-flops, och du är redo att gå!
  • Culottes kan också vara väldigt söta. Gå med en rolig färg och lättviktig tyg.
Metod 4 av 13:
Gå vintage med högmånad shorts och en gröda topp.
  1. Bild med titeln vara fashionabla vid ett poolparty Steg 4
1. Håll dig cool i denna outfit om du inte planerar att simma. Om du inte bär en baddräkt till festen men fortfarande vill visa en liten hud, ser en midriff baring grödor ihop med höghändiga shorts eleganta och tidlösa. Hoppa över denim och gå med elastiska-midja shorts i ett roligt tryck, som ljusa blommor.
Metod 5 av 13:
Rock Denim Cutoffs för ett coolt, klassiskt utseende.
  1. Bild med titeln vara moderiktig vid ett poolparty Steg 5
1. Denim Shorts går aldrig ut ur stil och de är lätta att bära vid poolen. Sätt på din baddräkt, glida på vissa denim shorts, och du är borta! Du kan hoppa över en skjorta helt och hållet med en lös vit T-shirt som gör det möjligt för din söta baddräkt att kika igenom lite.
Metod 6 av 13:
Prova en comfy tvådelad outfit för en utväg för en utväg.
  1. Bild med titeln vara fashionabla vid ett poolparty Steg 6
1. Välj en outfit med en matchande topp och botten för ett polerat utseende. Prova en korthårig knapp-nedåt och binda den längst ner för att visa upp din mid-riff. Vackra utskrifter och plädar kan vara roliga för pool sida, så gå med bottnar som matchar utskriften eller färgen på din topp för en luxe resort look.
Metod 7 av 13:
Vänd upp glam i en sommarklänning.
  1. Bild med titeln vara fashionabla vid ett poolparty Steg 7
1. Klänningar är lätta, andningsbara och moderna. Plus, om du slår en restaurang efter poolen, behöver du inte ändra dina kläder! Välj något färgstarkt eller rock ett djärvt tryck i ett lätt, naturligt tyg som bomull eller linne.
  • En kort, flirtig sommarklänning med spaghetti-banden är ett klassiskt alternativ om du vill visa lite hud.
  • Långa flödande klänningar och kjolar är också bra val! Gå med lös, lättviktigt material så du är bekväm.
  • En Maxi-klänning kan markera din bikini-topp om du har på dig en kostym. Prova att para det med sandal kilar för att känna sig självsäker och snygg.
Metod 8 av 13:
Glida på ett par flip-flops eller sandaler.
  1. Bild med titeln vara modig vid ett poolparty Steg 8
1. Dessa stilar är både söta och praktiska för poolen. Du vill inte ha dyra skor till en poolfest eftersom dina skor definitivt kunde bli våta! Gå med ett sött par platta, öppna skor, som sandaler eller flip-flops, som kompletterar din outfit och är lätt att glida på och av.
  • Undvik höga kilar och klackar eftersom de kan se lite formella vid poolen.
  • För killar, gå med lågt topp eller slip-on sneakers, båtskor eller tillfälliga loafers.
Metod 9 av 13:
Packa dina nödvändigheter i en färgstark toto.
  1. Bild med titeln vara moderiktig vid ett poolparty Steg 9
1. Välj en väska som koordinerar med din outfit eller baddräkt. Det är så lätt att kasta allt du behöver i en avslappnad tote och gå till poolen, och du behöver inte oroa dig för att dina tillhörigheter blir våta eller skadade. Din Tote behöver inte matcha din outfit perfekt, men välj något som kompletterar din outfits stil.
  • Straw totes är bra för en sorglös, boho vibe.
  • En canvastryck i ett fetstil är ett annat klassiskt alternativ.
  • Leta efter en väska med dolda fickor för att dölja eller skydda objekt som tamponger, värdesaker och din telefon.
Metod 10 av 13:
Accessorize med roliga, avslappnade smycken.
  1. Bild med titeln vara fashionabla vid ett poolparty steg 10
1. Stick med armband, pärlstav halsband och enkla studörhängen. Bara för att det är poolpartiet betyder inte att du inte kan bära smycken! Beaded eller vävda halsband och armband är bra alternativ som du säkert kan bli våt. Staplade plastbanglar i olika färger kan också göra ett roligt uttalande.
  • Undvik att bära dina trevligaste och mest värdefulla bitar eftersom de lätt kan skadas eller förloras vid poolen.
Metod 11 av 13:
Fyll i ditt utseende med uttalande solglasögon.
  1. Bild med titeln vara fashionabla vid ett poolparty Steg 11
1. Oversized och kattögon solglasögon ser glam och skydda dina ögon. Välj ett ljust par ramar för en rolig, sommarvibe. Det är alltid ett mode plus om dina solglasögon matchar din outfit eller baddräkt!
  • Till exempel, gå med ett par som matchar din baddräkts färg eller prova djärva, geometriska ramar som kompletterar kostymens mönster.
Metod 12 av 13:
Välj en enkel, No-Fuss frisyr.
  1. Bild med titeln vara moderiktig vid ett poolparty steg 12
1. Bullar, toppknots och lösa flätor är söta, låga underhållsstilar. Du kommer att vara ute hela dagen, så gå med en havsfrisyr som kan klara elementen. Flätor, bullar och ponytails är utmärkta val som håller upp till en dag med sol, vind och vatten. Plus, i slutet av dagen, kan du ta ditt hår och rock lös, strandiga vågor för kvällen.
Metod 13 av 13:
Stick med naturlig smink.
  1. Bild med titeln vara moderiktig vid ett poolparty Steg 13
1. En lätt täckningsfundament med SPF är perfekt för poolen. Tung, full täckningsstiftelse och concealer kommer att vara obekväma och kommer inte hålla upp i solen hela tiden. Subtil, naturlig smink är vägen att gå! Blanda en dab av rosig grädde rodna in i äpplen av dina kinder och lägg till en kappa vattentät mascara för ett naturligt utseende som varar hela dagen.
  • Ta med sminkservetter eller blottpapper för rengöring under dagen.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande