Hur man väljer baddräkt

Att välja baddräkt kan vara en överväldigande uppgift! Det finns så många alternativ och nya stiltrender varje år. Men den bästa kostymen för dig är vad du än hittar tilltalande och bekväm. Se till att du överväger kvalitet, passform, färg och stil som du väljer din nya baddräkt.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja en smickrande stil
  1. Bild med titeln Välj ett baddräktsteg 1
1. Välj en enstaka om du vill ha full täckning. En traditionell enstaka baddräkt kommer att täcka hela torso, så det här är det mest blygsamma alternativet. Endelad baddräkter är också bättre för träning, så du kan gå med det här alternativet om du planerar att simma varv eller göra vatten aerobics.
  • Du kan hitta fler vågiga enstaka stilar om så önskas, till exempel en baddräkt med en djup v-hals, low-back, 1 rem, inga band eller sidokutor.
  • Gå med en hög rygg en bit för att dölja ryggfett och en lågback en bit för att visa upp din rygg.
  • Prova en swim-klänning om du också vill ha täckning för dina höfter och lår.
  • Överväga en "blygsam baddräkt." Dessa täcker ett brett spektrum av baddräktstyper, men den gemensamma faktorn täcker upp mer hud än en typisk baddräkt. Vissa kvinnor behöver baddräkter av religiösa skäl. Vissa njuter bara av täckningen. Andra älskar att inte behöva bära så mycket solskyddsmedel.
Expertips

"Leta efter en vintage reproduktion endelad. Dessa silhuetter går aldrig i stil."

Erin Micklow

Erin Micklow

Professionell Stylisterin Micklow är en oberoende garderobsstylist och bildkonsult baserad i Los Angeles, Kalifornien. Hon har arbetat i de skådespelande, skönhets- och stilindustrin i över 10 år. Hon har arbetat för kunder som hett ämne, stadiga kläder och unik vintage, och hennes arbete har presenterats i Hollywood-reporter, sortiment och miljonär matchmaker.
Erin Micklow
Erin Micklow
Professionell stylist
  • Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 2
    2. Välj en bikini om du är bekväm att bära din midsection. Bikinis är den mest vågiga typen av baddräkt eftersom de bara täcker dina bröst och privata område. Det betyder att hela mitten och baksidan kommer att vara synlig. Om du är bekväm visar din kropp, så är det här ett bra alternativ för dig.
  • Du kan köpa en bikini som en uppsättning, eller få en koordinerande topp och botten för att bära tillsammans, till exempel en sträng bikini topp med en bikini kjol botten, en höghöjd botten med en strapless topp eller en full täckning topp med en lågt -rider Boyshort.
  • Tänk på att du kan behöva en annan storlek och topp, vilket är en annan anledning till att det kan vara bättre att köpa dem separat.
  • Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 3
    3. Välj en tankini om du vill ha en mer blygsam tvådelad. Du kan hitta tankinier som ger full täckning av midjan, eller det visar en del av din midsektion. Välj en tankini som visar en mängd hud du är bekväm med att visa. Detta är också ett bra alternativ om du är gravid eftersom du kan få en lös passande topp för att drapa över din mage.
  • Till exempel, om du vill ha full täckning, får du en tankini som överlappar botten.
  • Om du vill visa en del av dina höfter och midja, får du en tankini som faller strax ovanför din navelknapp.
  • Bild med titeln Välj ett baddräktsteg 4
    4. Leta efter detaljer på toppen för att förbättra ett litet bröst. Ruffles, djärva färger och utskrifter, och vaddering kan alla hjälpa till att accentuera bröstet. Om ditt bröst är på den lilla sidan och du vill göra det verkar större, välj sedan en baddräkt med extra element för att förbättra och dra uppmärksamhet på bröstet.

    Dricks: Om du inte vill förbättra din byst, gå i motsatt riktning. Välj en enkel topp utan vaddering eller accenter, till exempel en enkel triangelstopp i en dämpad färg.

  • Bild med titeln Välj ett baddräktsteg 5
    5. Få en stödjande topp om du är full-chested. Oavsett om du väljer en bikini, tankini eller 1 stycke, vill du ha bra stöd om du har ett fullt bröstkorg. Kontrollera banden och kopparna på någon kostym du anser för att se om de är välbyggda och robusta. Gå med en halter, racerback, eller något med tjocka band.
  • Undvik strängbikinier, strapless-kostymer och mindre stödjande baddräkter om du har ett fullt bröstkorg.
  • Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 6
    6. Använd mörka färger för att minimera och lätta färger för att accentulera en kroppsdel. Ljusfärger drar uppmärksamhet medan mörka färger är mindre märkbara. Välj lätta färger för den del av din kropp du vill sticka ut eller markera, och mörka färger för den del du vill minimera.
  • Till exempel kan du para en svart botten med en ljus röd topp för att minimera din baksida och accent din byst.
  • Eller, para en vit botten med en marinblå topp för att minimera din byst och accent din botten.
  • Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 7
    7. Välj full täckning botten för att distrahera från dina höfter. Dessa typer av bottnar ger full täckning för dina höfter, vilket kan hjälpa till att få dem att verka mindre och dölja ofullkomligheter. Gå med en av dessa typer av bottnar om dina höfter är ett problem för dig.
  • Till exempel kan du välja en bikini, tankini eller en bit med en sash-botten, simkjol eller bojkustbotten.
  • Metod 2 av 3:
    Plockar en högkvalitativ kostym
    1. Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 8
    1. Välj en kostym som passar dig bra framför allt annat. Försök på vilken typ av baddräkt som vädjar till dig, men får inte en baddräkt som inte passar dig bra. Baddräkten ska vara snygg, men inte obehagligt tätt på din kropp. Du kan också gå med något som ger mer eller mindre täckning beroende på vad som är bäst för dig.
    • Till exempel, om du känner dig mer bekväm i en sträng bikini än en endel, så är det vad du ska leta efter. Men om du inte gillar att visa denna mycket hud, välj något som ger mer täckning, till exempel en enstaka eller tankini.
    • Om baddräkten är baggy eller du har svårt att andas, kanske du vill gå med ett annat alternativ.
  • Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 9
    2. Flytta runt i baddräkten för att säkerställa att det rör sig med dig. Gå runt, squat, gör några hoppande jackar och böj över. Prova en mängd olika rörelser för att se till att baddräkten inte kommer av, bunt upp, eller exponera dig när du flyttar in det.
  • Till exempel, om baddräkten bunches upp längs din baksida när du går, kanske det inte är ett bra val.
  • Bild med titeln Välj ett baddräktsteg 10
    3. Kontrollera tjockleken på baddräkten för att se om det är hållbart. Känna materialet i baddräkten. Om det känns snyggt eller billigt, så kommer det förmodligen inte att vara länge länge. Välj baddräkter gjorda av material som känner sig slitstarka och tjocka.
  • Även om baddräkten är fodrad väl och du inte kan se igenom det, kommer tunnare material inte att hålla upp över tiden.
  • Bild med titeln Välj ett baddräktsteg 11
    4. Titta på dig själv bakom för att se till att din botten inte sagt. Hur din baksida ser i baddräkten kan också ge dig en ledtråd om sin kvalitet. Kontrollera om baddräktens baksida är spänd och smickrande. Om botten av kostym ser baggig eller saggy, kan det inte vara en högkvalitativ kostym.

    Dricks: Även om baddräkten har en kjol inbyggd i den, lyft upp kjolen för att säkerställa att botten är formmontering och smickrande. Du kommer att märka om det passar dåligt även om ingen annan kan se den.

  • Metod 3 av 3:
    Välja en färg och stil som fungerar för dig
    1. Bild med titeln Välj ett baddräktsteg 12
    1. Jämför färgen på kostymen till din hudton. Baddräkter kommer i ett brett utbud av fasta färger och utskrifter, så du kan uttrycka din stil med den färg du väljer. Hitta en färg eller tryck som appellerar till dig och det kommer att komplettera din hudton.
    • Till exempel kan du välja en röd och vit polka dot baddräkt för ett vintage utseende, en baddräkt med rosa rosor på den för något feminin och romantisk, eller en mörkbrun baddräkt som kompletterar din hudton.
  • Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 13
    2. Leta efter baddräkter med inbyggd hårdvara. Det kan vara kul att para ett halsband eller ett örhängen med din baddräkt. Men du riskerar att förlora smycken medan du är på stranden eller poolen. Istället, försök att få en baddräkt med inbyggd hårdvara. Detta ger utseendet på smycken utan att riskera att förlora det.
  • Du kan till exempel välja en svart enstaka baddräkt med silver accenter längs halsen eller en ljusblå sträng bikini med regnbågefärgade pärlor på ändarna av slipsarna.
  • Bild med titeln Välj ett baddräkt Steg 14
    3. Välj en chic omslag för att bära över din baddräkt. Välj en omslag som matchar eller kompletterar din baddräkt och slitera den på väg till och från poolen eller stranden. Det gör det enkelt för dig att glida det för att gå för att simma, och tillbaka igen för att gå om din dag.
  • Till exempel kan du välja en lavendelfärgad täckning för att bära över en plommon one-dele kostym, eller para en zebra print coverup med en vit bikini.
  • Dricks: Slutför din baddräkt Se med ett bekvämt par sandaler, en bred brimmed hatt och ett par solglasögon. Och glöm inte solskyddsmedel!

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande