Hur drapa ett kasta över en soffa

Kasta filtar kan ge ditt vardagsrum en speciell känsla och källa till värme på kalla nätter. Välj en filt som är proportionell mot soffan. Om du har en stor sektion, vill du ha en stor filt. Kontrastly, om du vill lägga ett kasta filt på en loveseat eller fåtölj, bör du välja en mindre filt. Draping ditt kasta korrekt kan hjälpa till att hålla din soffa organiserad, och du har flera alternativ baserat på din personliga stil och preferens.

Steg

Metod 1 av 3:
Fällande kasta filtar
  1. Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 1
1. Vik kasta i tredjedelar om du värderar strukturen. En filt som viks i tredjedelar kan förbli styled på plats oavsett hur många människor sitter på soffan. Håll kasta ut framför dig i längdriktningen och vika båda ändarna av filten i mitten.
  • Du kan sedan drapa kasta filten som-är eller vika den i hälften för att undvika att ena änden dras på marken. Beroende på din dekorationsstil kan du drapa filten på kuddarna, armarna eller tillbaka.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 2
    2. Vik kasta i hälften för ett rubbat utseende. Vissa kastar (särskilt kabel-stickade filtar) ser bättre ut med lite "Organiserad dishevelment." Vik din filt i hälften och drapa den direkt på soffan, rygg eller kuddar. Du kan till och med kasta den på soffan för ett graciöst-ännu naturligt utseende.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 3
    3. Kvartal ditt kasta för avslappnad styling. Vik ditt kasta i halv längd och sedan hälften en gång till. Därifrån kan du drapa den direkt på din soffa. Eller draper den över ett hörn av soffan och placera ett kasta kudde över den del som ligger på soffans framsida.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 4
    4. Placera en utfälld filt på soffan för att få det att se comfy. Inte alla kastar måste vikas. Lätta filtar ser bra vikta, men tjocka (som fårskinn eller ull) ser naturligt snygg när den kastas på soffan. Din soffa kommer att verka trevlig och inbjudande nog att bo i.
  • Metod 2 av 3:
    Positionering kasta filtar
    1. Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 5
    1. Kaskad din filt nerför sidan för ett modernt utseende. Att välja en singular sida för att placera din filt är ett enkelt, underskattat sätt att göra en soffa stilig. Du kan antingen kasta filten över sidan utan att vikla den eller välj ett av de tre vikningsalternativen. Vikning av filten i längden ser bäst ut med det här alternativet.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 6
    2. Placera din filt i hörnet för att hålla saker mysiga. Vik din filt i kvartaler och ta den i ett hörn för ett mjukt utseende. Detta gör filten lättåtkomst för alla som vill använda den. Kasta filtar i soffan hörnet är bäst för varma istället för formella dekorationsstilar.
  • Du kan sedan placera kasta kuddar ovanpå filten för att hålla den på plats.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 8
    3. Vik ditt kasta över armen för ett skräddarsydd utseende. Placera filten på din sofas arm för ett kors mellan komfort och sofistikering. När du har vikat din filt, vrid den i slutet draperad över armen som en personlig touch.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 7
    4. Drapera ditt kasta filt horisontellt om du använder det ofta. Du kan använda din soffa som en provisorisk säng för rumskamrater eller gäster. I det här fallet bör ditt kasta filt enkelt rörligt utan att störa kraftigt med andra dekorationer. Vik filten till tredjedelar och placera den på baksidan av din soffa.
  • 5. Vik filten i hälften och drapa den över en ottoman för enkel åtkomst. Om du har en sektionell kan du lägga filten över en fotstöd. Vik filten i halv, kort sida till kort sida, för att göra en lång rektangel. Sedan lägg det över schäslan eller ottomanen för att lägga till textur. Detta är ett trendigt, populärt alternativ.
  • Metod 3 av 3:
    Dekorera med kasta filtar
    1. Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 9
    1. Välj ett färgstarkt kasta för att lägga till vibrans. Om du har möbler av flera olika färger, fungerar neutrala kastar bäst. Men om du har ett singular färgschema, kan ljusa kastdukar medföra en djärv touch till ditt vardagsrum. Du kan byta ut kasta filtar beroende på säsong, med coola färger i höst / vintermånaderna och varma färger under våren / sommarmånaderna.
    • Lätta färger (som gul och orange) kan ljusa rum med mörk belysning.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 10
    2. Lägg till en texturerad kasta kudde. Ett par kasta kuddar kan hjälpa ditt kasta filt ser elegant ut och ger dig något bekvämt att ligga på. Istället för att föra in många mångfärgade kuddar, välj kuddar samma färg som din filt. Variera med textur istället, som fårskinn eller sammet.
  • Antalet kuddar du lägger beror på hur många som din soffa kan hålla. Håll dig till 1 eller 2 kuddar för mindre soffor, men var god att lägga till mer för stora soffor och sektioner.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 11
    3. Välj en multipurpose, funktionell kasta filt. Kasta filt kan göra så mycket mer än att se snyggt och hålla människor varma. Du kan hitta en filt av slitstarkt material du kan ta ut på picknick. Eller du kan hitta en satinfilm som kan dubbla som en bordslöpare.
  • Bild med titeln Drape ett kasta över en soffa Steg 12
    4. Använd kasta filet för att lägga till kontrast. För mycket mönster kan bli överstimulerande, men överdriven enkelhet kan göra ett rum stillastående eller tråkigt. För mönstrade soffor, välj en enda färgad filt. Solidfärgade soffor ser bra ut med vildtryckta kast drapade över dem, som plaid eller paisley.
  • Tips

    Kasta filtar är ett billigt sätt att uppdatera ett utrymme och få nytt liv till en föråldrad soffa.
  • Se till att du använder ett maskintvättigt kasta så att du ofta kan tvätta det.
  • Använd kasta filtar för att dölja slitna eller skadade områden på din soffa.
  • Drape flera kastar på din soffa om du har gäster i ditt vardagsrum ofta. På det sättet, om du tittar på en film eller har en natt, har du tillräckligt med filtar för alla.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande