Hur man arrangerar handdukar på en handdukstång

Det finns många olika sätt att hänga en badhandduk. Du kan hålla det praktiskt och grundläggande eller försöka ha kul med en mer dekorativ vikning. Du kan hänga en handduk på olika sätt för dekoration och praktiska egenskaper. Det finns ett grundläggande sätt att hänga en handduk genom att lägga den i tredjedelar och drapera den över baren. Du kan också dekorativt vika handdukar för att skapa fickor och en bandana form.

Steg

Metod 1 av 3:
Hängande handdukar på ett grundläggande sätt
  1. Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 1
1. Sprid badhandduken ut på en plan yta. Någon platt yta du har praktisk kommer att fungera. Du kan använda ett bord, sängen, en räknare eller vad som är bekvämt. Det är viktigt att se till att handduken sprids ut platt och jämnt så att handdukens slutar sträcker sig så snyggt som möjligt.
  • Se till att den yta du använder är ren och fri från föroreningar. Det sista du vill ha efter att ha blivit ren i duschen torkar med en smutsig handduk!
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 2
    2
    Vik handduken in i tredjedelar och draper den över handdukstången. Först, lägg handduken platt. Vik sedan varje lång kant mot mitten så båda kanterna rör i mitten. Se till att taggen är inuti!
  • Du kan också vika en lång sida till mitten och vik sedan den andra långa sidan ovanpå den första.
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 3
    3
    Häng handduken över baren. Justera de hängande ändarna så att de är båda ens. Om mer än en handduk hänger från baren, håll dem åtskilda från varandra för att förhindra mögel och mögel.
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 4
    4. Häng en handduk över en badhandduk. För att hänga handduken, lägg den på en plan yta och vik det till tredjedelar vertikalt. När det är vikat, draper det över den stora handduken på racket. Välj handdukar som är färgkoordinerade.
  • Metod 2 av 3:
    Vänder en handduk i en ficka
    1. Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 5
    1. Vik en stor badhandduk i tredjedelar i längdriktningen. Lägg handduken platt på en jämn yta. Vik var och en av de långa sidorna så att de berör end-to-end i mitten. Vik sedan handduken i hälften och drapa den över baren.
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 6
    2. Skapa en läppsvängning på en mindre handduk. Sprida ut en handduk på en plan yta. Vik en av de kortare sidorna en fjärdedel av vägen mot mitten. Vik den kanten igen i hälften bakåt för att skapa läppen.
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 7
    3. Vänd den lilla handduken över och vik den i tredjedelar i längdriktningen. Med läppen vänd ned, vik 1 sida av handduken så det möter mitten. Vik den andra sidan så att den tucks i den vik som skapats av läppen. Vänd handduken tillbaka om och nu har du en ficka där du kan lägga saker som tvål, lotion eller andra toalettartiklar.
  • Häng handduken över badhandduken så fickan vänd ut. Det kommer att se ut som ett förkläde med en ficka.
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 8
    4. Vik en tvättduk med ett dragspel och lägg den i fickan. Lägg tvättduken platt på ett bord och vik på sidan i längdriktningen för att skapa veck som överlappar varandra. Var noga med att hålla tvättduken så att den inte blir ångrad! Vik den i hälften och försiktigt placera insidan av fickan du skapade i handduken. Fläkt ut tvättduken för att få det att se ut som en ruffle i fickan.
  • Metod 3 av 3:
    Skapa ett bandana-slips med en tvättduk
    1. Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 9
    1. Vik den stora handduken i tredjedelar. Placera den platt på bordet och vika sina längre sidor så att de berör i mitten. Vik sedan handduken i hälften och drapa den över en handduksstång. Räta ut ändarna så att de är alla jämna.
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 10
    2. Vik tvättduken i en triangel över den vikta handduken. Placera tvättduken på en plan yta så det ser ut som en diamantform. Vik den övre triangulära änden till bottenänden för att skapa en bandanaform.
  • Bild med titeln Ordna handdukar på en handduksstång Steg 11
    3. Binda hörnen av triangeln runt den främre halvan av handduken. Binda båda ändarna av tvättduken runt den främre vända fliken av badhandduken. Om tvättduken är mycket tjock, använd en stor säkerhetsstift eller en klädstift för att hålla den runt badhandduken.
  • Få kreativitet och lägg till några silkeblommor eller andra galna saker som du kan ha runt till fickan skapad av Bandana Slips.
  • Tips

    Använd vanlig rörisolering för att hålla en handduk snygg i baren. Skära en bit rörisolering om en fot lång. Vik handduken runt rörisoleringen. Det finns en slits i röret för att du ska klara sidorna av handduken, och då kan du hänga det snyggt på handduksfältet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande