Hur man viks badhanddukar

Det finns många sätt att lägga en badhandduk. Olika veck kan användas för olika lagringsinställningar. Att lära sig tri-fald, djupa veck och smala hyllmetoder kommer att se till att du hittar den bästa vikningen för någon lagringssituation.

Steg

Metod 1 av 3:
Med hjälp av tri-faldsmetoden
  1. Bild med titeln Fold Badhanddukar Steg 1
1. Håll handduken vid hörnen. Se till att längden på handduken hänger ner längden på din kropp. Detta steg är bäst gjort medan du står.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 2
    2. Vik över ett hörn. Ta ett hörn av handduken över cirka två tredjedelar av vägen över den korta sidan av handduken. Skapa ett lock ner längden på handduken.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 3
    3. Vik över det andra hörnet. Ta det andra hörnet för att skapa ett lager över den första tredje. Detta kommer att skapa en annan crease ner längden på handduken. Din handduk ska nu vara lång och mager ner längden på din kropp.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 4
    4. Vik handduken i hälften. Tuck handduken under hakan och nypa handduken halvvägs ner längden. Släpp av handduken med hakan och låt den vikas över på halvvägs.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 5
    5. Vik handduken i halv igen. Tuck handduken under hakan igen och nypa handduken halvvägs ner längden. Låt handduken gå från hakans grepp och låt handduken vikas igen på halvvägs.
  • Metod 2 av 3:
    Skapa en djupvikt
    1. Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 6
    1. Lägg ut handduken. Sträck handduken ut på en solid yta, till exempel ett bord. Stå mot den långa kanten av handduken.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 7
    2. Vika längden på handduken. Ta tag i båda hörnen av den långändiga handduken och vika det över till halvvägs på den korta kanten av handduken. Detta kommer att skapa en kram ner längden på handduken.
  • Bild med titeln Fold Badhanddukar Steg 8
    3. Fortsätt vika längden på handduken. Ta tag i de motsatta hörnen av handduken och vik dem till halvvägs. Handdukens hörn ska nu träffas i mitten av handduken och botten. Detta kommer att skapa parallella veckor ner längden på handduken.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 9
    4. Vik handduken i hälften. De föregående två stegen har skapat två långa veckor ner längden på handduken. Vik handduken i hälften genom att vika längden på handduken ovanpå sig, skapa fyra lager. Handduken ska nu vara lång och mager.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 10
    5. Vik ändarna mot mitten. Lämna en liten bit av ett gap i mitten för att undvika utbuktning i mitten.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 11
    6. Ta med de två halvorna igen. Placera en hand i mitten av handduken och använda den andra handen för att vika handduken i hälften. Rotera handduken så att den vikta kanten är på displayen.
  • Metod 3 av 3:
    Fällande handdukar för en smal hylla
    1. Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 12
    1. Vik handduken längs dess längd. Ta tag i hörnen av den korta änden av handduken och vik dem ihop. Detta kommer att skapa en kant ner längden på handduken. Hörnen på toppen och botten av handduken kommer att träffas. Detta kan göras under stående eller liggande handduken ner på en plan yta.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 13
    2. Vik handduken motsatt riktning. Därefter vik handduken i motsatt riktning. Att göra detta medan du står, tuck handduken under hakan och nypa handduken halvvägs ner längden på handduken. Låt sedan handduken med hakan och låta handduken falla, skapa en vik på halvvägs.
  • Bild med titeln Fold Badhanddukar Steg 14
    3. Skapa tredjedelar med resten av handduken. Ta med den hemmed kanten till två tredjedelar och skapa ett veck.
  • Bild med titeln Fold badhanddukar Steg 15
    4. Vik den sista tredjedelen av handduken. Lagra den vikta kanten över den hemmed kanten för att skapa tredjedelar. Visa din handduk med den vikta kanten mot utåt.
  • Tips

    Hitta en ren yta så att du har gott om arbetsyta för att vika dina handdukar.
  • Prova olika typer av veck för att bestämma vilken vik som fungerar bäst för dina lagringsbehov.
  • Varningar

    Före vikning, se till att alla handdukar är helt torra. Lite fuktig handduk kan leda till mögel.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande