Hur man skapar en bra lastning för dig själv i airsoft

Välja rätt utlämning för dig när du spelar Airsoft är extremt viktigt. Loadouts skiljer sig beroende på din roll, Airsoft-speltypen (t.ex. Fånga flaggan, lagdödsmatch mm.) och den fysiska omgivningen under matchen. En lastning kan vara en av två typer: intryck och konkurrenskraftig. En eftertrycksbelastning är i grunden en kopia av ett riktigt regiment / kamp medan en konkurrensutsatt lösteout är för konkurrerande matcher, Airsoft-tävlingar mm. En lastning består i grunden av ditt huvudskydd, kroppsskydd och taktiskt redskap.

Steg

  1. Bilden med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 01
1. Bestäm om du vill ha en intrycksbelastning eller en konkurrenskraftig loadout. Gå till webbplatser Välj och se videoklipp från YouTube angående loadouts och slutligen välja att du är stil. En intrycksbelastning är en kopia av ett riktigt kampregement eller en riktig loadout av en armé.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 02
    2. Välj din budget. En intrycksbelastning kommer lätt att passa runt i hundra dollar. Men konkurrenskraftig kan vara dyrt. Impressioner är mindre praktiska under Airsoft-matcher.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 03
    3. Välj ditt primära vapen och skydd. Köp nybörjare nivå vapen som fjäder gevär om du är nybörjare, eller du kan även börja med standard elektriska gevär. M4 kan vara en bra start. (Om du använder en intrycksbelastning, sök pistolen du är önskvärt regement för intryck används - t.ex. Marines-M16). Välj en pistol vars pris passar som i 1/3 av är total budget - ditt redskap och smyg är lika viktiga.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 04
    4. Välj din sidearm och skydd. En halvautomatisk pistol som en sidearm kommer att vara en bra start för nybörjare. Välj nu din hjälm och Camo för västar, hjälm och BDU (kampklänning uniform) eller kläder. Camo kommer att vara mönstret av att du är helbelastning - om du spelar i ett urbana fält väljer du ett UCP (Universal Camouflage Pattern) -mönster eller om du spelar i öken typ område Välj Thedesert Camo / UCP. Om du använder ett Assault-gevär, kommer CO2 att vara en bra sidearm.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 05
    5. Välj din inre kläder som innehåller dina klädkläder och byxor. Detta är den plats där du är väst och annat taktiskt redskap kommer att placeras. Det borde vara av samma camo du valde för hjälmen - en tröja av samma camo är att föredra som din inre kläder.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 06
    6. Välj din väst. Du kan köpa en billig, tallrikväst med påsar som en starter eller en taktisk väst som är mer smyg, skyddande och taktiska. Välj västfärg, välj västens färg - Om din Camo är en öken Camo Använd Tan Colored västar eller svarta västar för mörkare kameror. Du kan också använda samma schema, t.ex. du kan använda "Ucp" Färgad väst för din UCP i Camouflaging vilket är ett viktigt förfarande för att försvara, och sluta taktiska attacker på det andra laget.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 07
    7. Välj din taktiska utrustning som kameror, tullbälte, ficklampor, extra ammunition och mags, första hjälpen, sprayer (om tillåtet), en extra dold sidearm, walkie talkies, taktiska handskar, radio, nattvisningsglasögon efter behov, etc.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 08
    8. Om du gör en intryck loadout, lägg till fläckar eller andra material relaterade till det regementet du fokuserar på som ditt intryck. Lägg nu dina säkerhetsmaterial på din lastning som vakter, skyddsglasögon mm.
  • Bild med titeln Skapa en bra lastning för dig själv i Airsoft Steg 09
    9. Gå Airsoft! Din grundläggande lastning är klar!
  • Tips

    Bär aldrig för många fickor. Det är bara ett slöseri med redskap. Försök att göra ditt växel bärbara som du är. Var snabb och varning.
  • Om du bara börjar bör du inte oroa dig för att köpa en $ 300 + Assault Rifle. Men om du planerar att bli en seriös airoftare, köp en bra airsoft pistol som kommer att hålla ett tag.
  • Se till att din loadout passar dig.
  • Får inte ett fjädrande gevär i de flesta fall, om inte det är en snipergevär / hagelgevär. Då är det ok på grund av sin fjäderbultverkan (sniper) och trippeln (hagelgevär).
  • Välj ett Airsoft-team, se din lokala Airsoft-butik för mer information
  • Innan du beställer din lastning, se till många Airsoft-webbplatser, överskottsbutiker och Airsoft-butiker runt dig och hitta de billigaste. Detta kan hjälpa till att hålla din loadout i din budget, sök på YouTube, Google IT, hitta erbjudanden etc. Du kan även använda begagnade Airsoft Gear för att göra det billigt, även om det inte påverkar mycket.
  • Tänk på valet som inte är relevant för din säkerhet eller utan förmåga att bära väsentliga (som reservmagasiner eller nödsituationer) som inte är nödvändigt för ditt startkit. Mock NVGs och radioer är bra för Milsims, men för att någon börjar kommer de bara att visa sig vara pengar som slösas bort i något som kunde ha varit en uppgraderad växellåda eller mer ammunition på vägen.
  • Varningar

    Spela säkert. Använd alltid fulltätningsglasögon, skjutglasögon kan falla av och lämna dig försvarslös.
  • Överdriv inte det. Du behöver inte spendera över tusen dollar på en lastning. Du borde kunna få allt på listan för ca $ 100 - $ 400.
  • Denna hobby kan vara dyr. Du kan inte ens bara få en väst och lite bdus för ca $ 70.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande