Hur man rensar ett rum i airsoft

Har du någonsin spelat luftmjuk och gick i ett rum och blev skott? Nå nu ska du nu komma in i ett rum s.W.A.T. Stil med minsta olyckshändelser och maximala resultat.

Steg

  1. Bild med titeln Rensa ett rum i Airsoft Steg 1
1. Gå på väggen innan du öppnar dörren. Det sista du vill göra är att bli skott första, så var noga med att göra det och gör dig redo att komma tillbaka snabbt!
  • Bild med titeln Rensa ett rum i Airsoft Steg 2
    2. Instruera ditt lag att göra detsamma. Tänk på handsignalsystem så att du inte ger dig själv borta. Ge din andra man ett rum clearing tecken och han kommer att kasta in en flashbang om han har en. Om inte, kommer din sista man helt enkelt att öppna dörren på bästa möjliga sätt. När ditt lag rusar in kommer han till baksidan av linjen. Härifrån beror din strategi på antalet män i din trupp.
  • Metod 1 av 4:
    Om 4 enheter (standard)
    1. Bild med titeln Rensa ett rum i Airsoft Steg 3
    1. Du (enhet 1) kommer in i rummet först. Tänk på en rop eller distraktion om inga Flashbangs var tillgängliga. Du kommer omedelbart att svänga till höger. Även om det finns någon framför dig, lämna honom. Svepa från höger till vänster efter att ha flyttat mot närmaste vägg och skjuter någon fiende du ser. Din andra man kommer att komma in på samma gång du gör och gör samma sak som du gjorde med vänster. Se till att du och den andra mannen kommer på väggar så 3 och 4 har tydliga skott till mitten till vänster och höger respektive. När hotet tas hand om, bör varje lagkamrat skydda en post (eller hörn) medan du skriker, "Status". Varje lagkamrat kommer att rapportera om vem de sköt och var de var. När du är nöjd, ring "stapla" och line upp för nästa rum.
    Metod 2 av 4:
    Om tre enheter
    1. Bild med titeln Rensa ett rum i Airsoft Steg 4
    1. Detsamma händer som i standard utom istället för 3 och 4 som täcker mitten och mitten, den tredje mannen täcker helt enkelt mitten.
    Metod 3 av 4:
    Om två enheter
    1. Bild med titeln Rensa ett rum i Airsoft Steg 5
    1. Samma som standard utom att ingen täcker mitten medan 1 och 2 lock åt vänster och höger. Sålunda täcka eller komma ner skulle vara tillrådligt. Tänk tidskrisen på den här.
    Metod 4 av 4:
    Enmans rum rensning
    1. Bild med titeln Rensa ett rum i Airsoft Steg 6
    1. På något sätt rekommenderas denna metod och utbildade s.W.A.T. Operatörer använder inte den.. # 1-regeln i rummet clearing går aldrig ensam. Men kanske alla dina lagkamrater är ute, eller borta på andra uppdrag. För enmans rum rensa, här är vad du gör:
  • Bild med titeln Rensa ett rum i Airsoft Steg 7
    2. Föreställ dig ditt synfält som en paj. När du flyttar i olika vinklar mot dörren är du "skivar paj". Håll din pistol på samma plats som ditt öga - inte längre in, inte närmare din kropp. Poängen är om du ser en dålig kille på din del av den paj ser du inte först. Fortsätt skära pajen i baby steg. Om du på något sätt kan kasta i ett Flashbang så kan du sedan skära pajen mycket snabbare. Ser Clear-a-building-with-a-skjutvapen För mer tekniker.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    För lagkamrater som föredrar AEG, håll bara det på Auto om du ska lägga mer än en omgång i dem. Spraya inte din del av rummet, det slösar ammunition och hälften av tiden fungerar det inte. Det ser också mycket oprofessionellt utan slo-mo och en 3D-kamera sopa.
  • För vapen, prova antingen en SMG (MP5, Uzi, etc.) eller auto-gevärkarbin AEG (M4 karbin, bil-15, G36C, etc.) en semi-auto pistol, eller ett hagelgevär med antingen clips eller skal, helst skal eftersom de inte rattnar. Varje lagkamrat borde använda sitt urval av en av dessa eftersom de bäst gör det, inte för att det är "Häftigt". Kom ihåg: Cool får du dödad.
  • För hagelgevärvändare faller min tjänst på dig. Det är det ultimata vapnet, inte den metallen M16 med en röd-punktsyn och en granatlansering som din kompis har. Du kan använda ditt vapen på alla singelpump för sniping, pumpa rundor med avtryckaren dras för övergrepp och dubbla pumpar för CQC så här. Använd den pumpen!
  • Kom ihåg det här är Airsoft. Du kan inte skjuta genom väggar eller spraya och be.
  • För pistol användare förväntas du att du borde vara den mest erfarna. Du har mer förmåga att vara smidig med dina lätta vapen. Använd en gas eller elektrisk semi-auto.
  • Om du inte har ett Flashbang, prova en brandkrackare eller något annat högt. Inte poppers, eftersom de knappt gör något ljud och kommer bara att varna dem för din närvaro.
  • Glöm inte att använda dina fördelar. Sicksack. Anka. Sopa som i filmerna. Det fungerar. Lägg inte den saken i en hölster och ta din P90 på första instinkt.
  • För den första mannen, använd en AEG, den andra en pistol, den tredje en hagelgevär, och den fjärde vad han är bäst med. För tvåmans clearing kan du båda använda handvapen. För ensamstående, välj vad du tycker kommer att göra jobbet.
  • Varningar

    Bära ögonskydd!
  • Detta är inte garanterat att arbeta, men då är chuck Norris inte garanterad att döda på det första slaget. Det här är också vad s.W.A.T. Lag gör.
  • Om du inte kan komma in kan du få skott oavsett vad, beroende på hur många det finns.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande