Hur man skapar ett ganz estore-konto

Ganz Estore är ett online köpcentrum för att köpa Webkinz plysch och virtuella husdjur. För att beställa de senaste Webkinz-husdjuren måste du skapa ett konto. Att skapa ett konto för Estore är en snabb, enkel process.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 1.jpg
1. Gå till Ganz Estres hemsida på https: // ganzestore.com / estore /. Du bör tas till en sida med objekt som är listade för virtuella köp och Webkinz-annonser i mitten.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 2.jpg
    2. Klick Bli Medlem. Det finns två Bli Medlem knappar. En är belägen i det övre högra hörnet i vitt teckensnitt, medan den andra är i en grön textruta med en vit pil, som ligger nära mitten av höger sida av sidan.
  • Du kan också klicka på Logga in att riktas till samma sida. Du kommer att tas till en sida med två alternativ: du kan antingen logga in eller registrera dig som en ny kund.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 3.jpg
    3. Skriv in din födelsedag. Detta krävs så att du kan få gratis gåvor på din födelsedag.
  • Först skriver du i den månad du föddes i (ett tvåsiffrigt nummer - om din födelsemånad är januari-september, använd 0 som den första siffran).
  • Skriv in födelsedagen. Detta är också ett tvåsiffrigt nummer.
  • Skriv sedan in det fyrsiffriga året du föddes i.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 4.jpg
    4. Fyll i ditt namn. Ditt namn kommer inte att delas, men du behöver det för kontoåtervinningsändamål. Ange ditt förnamn i den andra rutan och klicka på Flik På tangentbordet eller använd musen för att klicka på rutan under för att skriva ditt efternamn.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 5.jpg
    5. Skriv in din e-postadress. Om du har mer än en, välj den e-postadress som är det enklaste för dig att komma åt. Se till att den e-postadress du anger är giltig. Efteråt, gå till nästa rutan för att bekräfta din e-postadress.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 6.jpg
    6
    Skapa ett lösenord det är 6-32 siffror långa. Gör ett lösenord som du sannolikt kommer ihåg, men skriv det ner på en bit papper om du glömmer. Estore rekommenderar att det har minst ett nummer som ingår i ditt lösenord. När du har kommit med ett säkert lösenord, klicka på nästa ruta för att bekräfta det.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 7.jpg
    7. Gör ett fyrsiffrigt PIN-nummer. Ditt PIN-nummer ska hållas en hemlighet, och den kommer att användas för att upprätthålla kontosäkerhet.
  • Om du är osäker på vad en stift är eller vad den används för kan du se en beskrivning genom att klicka på det blå Vad är det här? till höger sida av textrutan.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 8.jpg
    8. Läs användaravtalspolicyn med hjälp av länken. Du kommer att bli frågad om du accepterar användaravtalet eller inte för att göra ditt konto eller inte. Klick Användaravtal Och en ny flik öppnas med den policy du är inriktad på att följa. Om du håller med policyn, markera rutan som tillhandahålls så att du kan skapa ditt konto.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 9.jpg
    9. Tänk om du vill få kampanjemail. Om du markerar den sista rutan får du e-postuppdateringar från Estore för att ge dig presentförslag, erbjudanden på varor och information om produkter. Den här kryssrutan är inte obligatoriskt, Men om du vill bli informerad om uppdateringar och nya saker, var god och kontrollera det.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 10.jpg
    10. Läs igenom den information du angav. För att verifiera att du skrev i din personliga information korrekt, läser du om varje låda och svaret du gav. När du väl har försökt att din information är korrekt kan du slutföra ditt konto.
  • Bild med titeln Skapa ett Ganz Estore-konto Steg 11.jpg
    11. Klicka på den gröna Skapa konto knapp. Detta kommer att ta dig tillbaka till hemsidan, och ditt konto kommer nu att vara tillgängligt.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande