Hur man skapar ett mail.com e-postkonto

Post.com är en populär e-postklient som används runt om i världen för att skicka och ta emot e-post på en mängd olika enheter. Du kan anpassa ditt e-postutrymme, och det finns många inställningar du har tillgång till, både på den fria versionen och medlemsversionen.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 1
1. Gå till Post.com. Gå till din lokala sökmotor och sök "Mail.com `. Du får se ett sökresultat som säger Gratis e-postkonton | Registrera dig idag på Mail.com. Klicka på det.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 2
    2. Klicka på knappen Registrera dig. När du är riktad på webbplatsen ser du en grå knapp i det högra hörnet som säger "Registrera dig". Klicka på den för att börja skapa ditt konto.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 3
    3. Fyll i ditt förnamn och efternamn. När du klickar på Registrera dig måste du fylla i några detaljer. Fyll i de två rutorna med ditt förnamn och efternamn. Ditt fullständiga namn kommer att vara det namn du kommer att adresseras av på webbplatsen.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 4
    4. Klicka på ditt kön. När du fyller i ditt namn måste du ange ditt kön. Välj om du är en man eller kvinna.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 5
    5. Sätta i ditt födelsedatum. Efter att ha satt ditt kön, fyll i ditt födelsedatum genom att ange månaden, datum och år du föddes i.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 6
    6. Klicka på landet du är från. Välj det land du är från genom att bläddra igenom listan och klicka på ditt land.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 7
    7. Välj önskad e-postadress. Skriv in den e-postadress du vill ha som inte har valts ännu. Du kan också byta domän till något annat förutom post.com från alternativen.com ger dig.
  • Om du vill ha din egen personliga domän kan du köpa 1 och 1-paketet för en mängd olika e-postalternativ om du äger ett företag eller ett företag.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 8
    8. Välj ett säkert lösenord. Välj önskat lösenord och fyll i det i rutan. När du har valt ett lösenord och skriv det, skriv in det igen i nästa ruta för att säkerställa att det här är det lösenord du vill ha.
  • Välj ett lösenord som har mer än åtta tecken har en blandning av bokstäver och siffror, innehåller stora bokstäver och har symboler. Att välja ett bra lösenord håller det säkert och säkert.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 9
    9. Skriv i din kontaktadress, om så önskas. Det här är valfritt men du kan skriva in ditt kontaktmeddelande så att andra kan nå dig till en annan e-postadress om det behövs, till exempel om du glömmer ditt lösenord.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 10
    10. Svara på en säkerhetsfråga. För att bekräfta att du inte är en bot, välj en av de säkerhetsfrågor som erbjuds via post.com. Skriv in ditt svar i den andra rutan.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 11
    11. Verifiera din registrering. Innan du kan skapa ditt konto, verifiera att du inte är en robot genom att svara på frågorna om att bevisa att du är mänsklig.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 12
    12. Läs villkoren och skapa ditt konto. För att bekräfta att du accepterar och läser villkoren, klicka på den nedre knappen som anges, accepterar jag. Skapa mitt konto.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 13
    13. Granska din kontoinformation. När du har skapat ett konto visas en sida av all information du har angett. Du kan snabbt skumma igenom informationen för att säkerställa att den är korrekt innan du fortsätter.
  • Om du vill kan du också skriva ut e-postinformationen om så önskas. Klicka bara på den nedre knappen som säger, skriv ut kontoinformation.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 14
    14. Gå till din inkorg. Efter att du har kontrollerat din information kan du börja använda ditt konto genom att klicka på knappen nedan som är blått och säger, fortsätt till inkorg.
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 15
    15. Bestäm om du vill gå Premium. När du klickar fortsätt till inkorg, visas en sida om du vill få premiummedlemskapet. Premiummedlemmen ger fler funktioner till din e-postklient och håller din inkorgsadress. Du kan välja att gå Premium genom att klicka på den stora blå knappen som säger, gå premium eller du kan fortsätta med det fria kontot och klicka nej tack, gå till inkorg
  • Bild med titeln Skapa ett mail.com-e-postkonto Steg 16
    16. Njut av att använda mail.com! När du har skapat ditt konto kan du börja komponera och ta emot e-postmeddelanden.
  • Tips

    När du har gått till din inkorg efter att du har skapat ett konto får du ett mail från post.com ger dig tips och förslag när du använder webbplatsen. Du kanske vill läsa detta innan du fortsätter till din e-postadress.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande