Hur man hakade en baby yoda

Om du har sett mandalorern (eller ens varit på Internet) har du förmodligen kommit över den löjliga förtjusande existensen av baby yoda. På grund av karaktärens oemotståndligt söta funktioner har baby Yodas bild använts i otaliga memes och plasterade på t-shirts, muggar och till och med chia husdjur (kom ihåg de?). Om du någonsin har velat återskapa den här magnifika varelsen från ditt eget hem, se inte längre än den här virkaguiden! Denna artikel beskriver precis exakt hur du handlar om att hämta din egen baby Yoda, inklusive tips om de bästa materialen som ska användas, specifika mönster och hur man gör extra blomningar som ansiktsdrag och garderobstillägg.

Steg

Metod 1 av 17:
Samla dina material.
  1. Bild med titeln virka med chunky garn steg 5
1. För att börja, ta tag i brunt och grönt garn. Denna handledning kräver # 4 medelviktigt grönt garn och # 4 medelviktigt brunt garn. Dessutom, se till att du har en 3.25 mm krokkrok, 12 mm säkerhetsögon, polyfillfyllning och en tapestnål.
  • När allt är sagt och gjort, kommer dessa material att utgöra en baby yoda som är 5 tum (130 mm) i storlek!
Metod 2 av 17:
Virka baby Yodas huvud först.
  1. Bild med titeln Crochet Cable Stitch Steg 16
1. Att börja, Virka en magisk ring. En magisk ring är en hakande teknik som låter dig hekla i en runda utan att skapa ett hål i mitten. Använd det gröna garnet för att virka ringen. Arbeta 6 enda virkade stygn i ringen och markera det första utrymmet med en stygnmarkör.
  • Fortsätt att lägga till rundor av enskilda virkade stygn runt hela den magiska ringen för totalt 9 rundor.
Metod 3 av 17:
Sätt i ögonen.
1. Hitta dina 12 mm säkerhetsögon för att börja bygga baby Yodas ansikte! Välj två mellanslag om 5 stygn från framsidan av den gröna rundan du hakade. Sätt i ögonen i stygnen. Därefter säkra baksidan på insidan av den gröna rundan.
Metod 4 av 17:
Minska dina singelstygn för 5 rundor.
1. Så här kan du uppnå en helt rund form. Minska dina enkla virkade stygn för fem rundor. Även om du kommer att sluta minska dina stygn för en annan, sluta efter den femte minskningen för nu.
Metod 5 av 17:
Lägg till fyllning för att fylla i form av baby Yodas huvud.
1. Innan den slutliga minskningen, samla din polyfillfyllning. Stuff insidan av den magiska ringen. Gör så tills formen är fylld och sfärisk som en mini tennisboll.
Metod 6 av 17:
Avsluta den magiska ringen.
1. Utföra en slutlig minskning för ytterligare en rund. Detta stänger cirkeln. När det är klart, borde du ha en fullt fylld, rund baby yoda huvud!
Metod 7 av 17:
Klipp en lång svans på garnet.
  1. Bild med titeln Bär sax Steg 3
1. Nu när din magiska ring är klar, ta ett par sax. Skär garnet och lämna en sträng som hänger från den färdiga ringen som en svans. Denna svans är vad du använder för att sy huvudet till kroppen senare i processen!
Metod 8 av 17:
Säkra svansen.
1. Gäng svansen genom din tapestry nål. Därefter kör den nålen genom framslingorna på varje stygn du har gjort hittills. Detta kommer att hålla den svansen säkra så att du kan använda den för att sy kroppen och huvudet tillsammans.
Metod 9 av 17:
Virka baby Yodas berömda öron.
  1. Bild med titeln Crochet Cable Stitch Steg 15
1. Börja med en svans bestående av 11 kedjor. Vänd tillbaka och singelhäckka längs kedjans längd. Därifrån minskar dina enkla virkade stygn till slutet av kedjan en gång till. Vänd tillbaka och upprepa processen för en andra rad tills bara en söm är kvar. Slutligen, enskild virka på sidan av din skapelse och använder en glidstygn på motsatt sida.
  • Vik de två sidorna ihop och singelhack tills du når raden. Bobble och väv i slutet.
  • Upprepa processen för att göra det andra örat!
Metod 10 av 17:
Konstruera armarna.
1. Använd grönt garn för detta steg. Först, använd grönt garn för att hekla en annan magisk ring med 6 enskilda virkade stygnen arbetade in i den. Stäng slingan och markera det första utrymmet med en stygnmarkör. Därefter ökar du varje utrymme genom att lägga till 2 enda virkade stygn till var och en. Upprepa denna process för totalt 3 rundor.
  • Upprepa processen för att göra två armar!
Metod 11 av 17:
Mode baby yodas jacka ärmar.
  1. Bild med titeln Crochet Baby Sandals Steg 2
1. För detta steg, använd brunt garn. Enstaka virkade genom armarna i armarna för en enda runda. Nästa, singelhårig för ytterligare 3 rundor och bobble, lämnar en svans för att sy armarna till kroppen senare.
Metod 12 av 17:
Virka kroppen.
  1. Bild med titeln Crochet Baby Sandals Steg 27
1. Använd brunt garn så att din baby yoda är insvept i hans comfy kappa. Liksom de föregående stegen, börja med att skapa en magisk ring med 6 singelhackstygn. Markera det första utrymmet med en stygnmarkör och fortsätt för totalt 6 rundor.
  • Lägg sedan till en enda virkelsöm genom backslingorna för en enda runda.
  • Enkelt virka för ytterligare 4 rundor, minskas sedan med 4 singelhackstygn.
  • Efter, alternera mellan att lägga till enkla virkade stygn och minskade singelhackstygn. Enkelt virka runt, sedan minska runt med 3 singelhäckstygn.
  • Sedan, sys runt med 1 enkelsångstygn och minskar med 3 enskilda virkade stygn.
Metod 13 av 17:
Virka efterbehandlingen till kroppen.
1. Lägg till en enda virkelsöm runt en gång till. Därefter minskar runt med 2 stygn. Kedja 2 och lägg till två dubbla virkade stygn i främre slingor i varje söm runt kroppen. Lägg till ytterligare ett lager av dubbla virkade stygn runt kroppen. Slutligen, gör en halv dubbel hakstygn runt kroppen och bobble.
  • Glöm inte att vika klaffen på jackan du har konstruerat för att göra baby Yodas krage!
Metod 14 av 17:
Lägg till fyllning till kroppen.
1. Samla mer polyfillfyllning. Fyll upp din skapelse med fyllning tills det är plysch som ett fyllt djur. Därefter är kroppen officiellt fullständig!
Metod 15 av 17:
Sy öronen i huvudet.
1. Ämda svansen du lämnade på örat genom en tapetsnål. Hålla nålen genom en virkelsöm på sidan av huvudet där du vill att örat är. Kom ut genom nästa söm och genomborra din nål genom en söm i basen av örat. Återgå din nål genom föregående stygn på huvudet. Fortsätt denna process tills varje söm vid öratens botten har sys till huvudet. Säkra genom knutning av garnet och fyller knuten i huvudet genom virkade stygn.
  • Upprepa denna process på andra sidan av huvudet för att sya det andra örat.
  • För bästa resultat, låt öronen hålla ut på sidan av huvudet för att efterlikna den berömda Star Wars-karaktären.Bild med titeln Crochet Cable Stitch Steg 14
Metod 16 av 17:
Lägg till fyllning och sy armarna på kroppen.
1. Fyll upp armarna du skapade med din polyfillfyllning. Därefter, tråda svansen du lämnade på armen genom din Tapestry Needle. Genomborra din nål genom en virkelsöm på sidan av baby Yodas kropp på omkring 12: e runda från basen. Kom upp genom nästa virkade söm och håll din nål genom en hakstygn vid basen av baby Yodas armar. Stick din nål genom den tidigare virkade sömmen på Baby Yodas kropp. Upprepa denna process tills varje söm i armens botten är säkert sys till kroppen. Knut garnet och stuff knuten i kroppen som du gjorde öronen.
  • Upprepa processen för den andra armen!
Metod 17 av 17:
Sy kroppen i huvudet.
  1. Bild med titeln Crochet Cable Stitch Steg 10
1. Gäng svansen du lämnade vid basen av huvudet genom din tapestriinne. Stick nålen genom en av de bakre slingorna som är öppna på kroppen. Ta nålen tillbaka genom nästa stygn längst ner på baby Yodas huvud. Genomborra genom nästa slinga på baby Yodas kropp och upprepa processen tills huvudet är ordentligt fastsatt. Knut ditt garn och stuff knuten genom en hakstygn som du har gjort tidigare.
  • För att säkerställa att din baby Yoda ser så snyggt som möjligt, trimma eventuella lösa ändar av garn!

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande