Hur man ritar yoda från star wars

Lär dig att dra den mest kraftfulla Jedi-mästaren i Stjärnornas krig universum - och den coolaste att starta! Denna handledning kommer att gå igenom dig genom att dra Yoda i bara några enkla steg.

Steg

  1. Bild med titeln Rita Yoda från Star Wars Steg 1
1. Rita en stor cirkel för huvudet / ansiktet. Under cirkeln, dra en krökt linje som visas i bilden. När du är nöjd med dina former, lägg till riktlinjer för ansiktet.
  • Bild med titeln Rita Yoda från Star Wars Steg 2
    2. Rita två böjda trianglar för Yodas öron. Fyll i detalj som visas. Rita Yodas ögon, liten näsa och mun som visas, lägg sedan till i hans rynkor och några hårsträngar.
  • Bild med titeln Rita Yoda från Star Wars Steg 3
    3. Skiss i kroppen. Rita en oval för torso och varje arm som en serie länkade cirklar, som visas i bilden. Lägg till tre fingrar till slutet av varje hand. Sätt en käpp i sin högra hand. Oroa dig inte för att skapa exakta detaljer, eftersom många av kroppsfunktionerna inte kommer att ses.
  • Bild med titeln Rita Yoda från Star Wars Steg 4
    4. Lägg till i Yodas ben. Liksom med armarna, dra dem som sammanflätade cirklar. Avsluta varje ben med fötter och stora, runda tår. Hans ställning är upp till dig, men om du vill att han ska sitta ner eller vända mot en annan riktning, ändra de återstående stegen något.
  • Bild med titeln Rita Yoda från Star Wars Steg 5
    5. Skiss i hans mantel och kappa som visas. Att avbilda den flytande rörelsen av tyget, dra i linjerna som angivna.
  • Bild med titeln Rita Yoda från Star Wars Steg 6
    6. Använd permanent bläck eller mörk penna för att skissera de delar av YODA som visas i bilden. Lägg till skuggor / markering om du vill. Radera alla återstående riktlinjer.
  • Bild med titeln Rita Yoda från Star Wars Steg 7
    7. Färg Yoda i med hjälp av det grundläggande färgschemat som visas här. Din Jedi-mästare är nu klar. Vad du än bestämmer dig för att göra med din ritning, kan kraften vara med dig!
  • Tips

    Rita lätt i penna så att du enkelt kan gnugga misstag.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande