Hur man klär sig en kort midja

Att hitta den perfekta outfiten handlar om att slå den rätta balansen, speciellt om du har en kort midja. Oroa dig inte - det finns gott om snygga sätt att smickra din kroppstyp utan att offra din garderob i processen. Bläddra igenom den här listan och se om något av dessa alternativ vädjar till dig!

Steg

Metod 1 av 11:
Ta tag i låg- eller mid-rise byxor.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 1
1. Högbyxor låser inte upp din fulla potential. De tar upp mycket av din outfit, och kan lämna din ensemble känna sig lite disproportionell. I stället ta ett par mid- eller lågbyxor istället - det gör att dina ben ser kortare och midjan ser längre ut, vilket skapar en riktigt balanserad outfit.
Metod 2 av 11:
Plocka imperiumskärningar.
  1. Bild med titeln Klä en kort midja Steg 2
1. Empire-cut kläder hjälper till att definiera och förlänga din midja. Till skillnad från andra klänningar och kjolar som sitter på dina höfter eller midja, lägger Empire den centrala sömmen direkt under din byst. Detta lägger verkligen mycket längd på din figur.
Metod 3 av 11:
Välj kläder med diagonala hem.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 3
1. Diagonal Hems hjälper din midja att se lite längre ut. Den längre, lägsta delen av skjortan hjälper till att lägga till lite längd på din torso, medan den kortare änden ger din outfit lite struktur. Sök igenom din garderob eller handla för diagonalt hemmed toppar för att prova det här coola, dynamiska utseendet!
Metod 4 av 11:
Klä monokromatiskt.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 4
1. Välj toppar och bottnar i matchande färger. Gevär genom din garderob och leta efter några byxor, kjolar eller blusar som är samma färg. Para upp dessa saker för att skapa en riktigt dynamisk, sammanhängande outfit. Den enda färgen gör att midjan ser mycket längre ut.
  • Till exempel kan du ha en marinblåsa med ett marinpar av slacks.
Metod 5 av 11:
Använd drop-waist kläder.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 5
1. Drop-midja klänningar och toppar gör att midjan ser mycket längre ut. Som namnet antyder faller drop-waist klänning sömmar runt höfterna istället för bysten eller midjan. Detta längtar verkligen din torso, vilket är bra om du har en kort midja.
Metod 6 av 11:
Prova v-hals toppar.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 6
1. En dramatisk halsringning hjälper till att förlänga din torso. Denna typ av halsringning bidrar till att midjan ser längre ut än den är. Medellängd och långa, dramatiska v-halsar är riktigt bra med en kort midja.
  • Håll dig borta från båthalsstoppar-dessa kan få midjan att se mycket kortare.
Metod 7 av 11:
Bära en lyftbra.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 7
1. En välstödd bh hjälper till att maximera din torso. Tyvärr, en lös, mindre stödjande bh lämnar din byst lite droopy, vilket inte gör det mesta av denna kroppstyp. Istället, handla för en bh som verkligen lyfter och stöder din byst - det hjälper dig att maximera din torso.
  • Det kan hjälpa till att dubbelkontrollera och Återmäta din bh-storlek Innan du hämtar några nya bras.
Metod 8 av 11:
Plocka ut tunna bälten.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 8
1. Ta ett bälte som är /2 i 1.3 cm) eller tunnare. Tyvärr kan bälten vara en glatt sluttning om du har en kort midja-chunky bälten tar upp mycket utrymme, och betonar verkligen din korta midja. Istället, gräva genom din garderob för ett riktigt tunt bälte, vilket ger en extra dimension till din outfit utan att vara över-the-top.
  • Låglängande bälten fungerar bra om du har en kort midja. Du knyter det här bältet väldigt löst runt midjan och låt det naturligtvis doppa i en smickrande V-form.
Metod 9 av 11:
Välj dangling tillbehör.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 9
1. Långa tillbehör lägger lite längd på din outfit. Ta en lång halsduk eller halsband, vilket hjälper till att förändra fokusen på din outfit. Välj tillbehör som hjälper till att omdirigera ögat på olika delar av din outfit, och uppmärksamma bort från midjan.
  • Till exempel är hängande halsband ett bra tillbehörsalternativ.
Metod 10 av 11:
Tuck inte i din tröja.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 10
1. Lämna dina toppar drapering eller halvt tucked. Tucking i din topp kan göra din outfit att se lite obalanserad, vilket inte är super bra. Istället, låt din topp dänga över midjan eller tuck del av det i ditt midjeband.
  • Till exempel kan du lägga upp din topp framför din navelknapp och låt resten dänga.
Metod 11 av 11:
Undvik beskurna jackor.
  1. Bild med titeln klä en kort midja steg 11
1. Beskuren jackor tenderar att betona din midja. När du drar en kort midja är längden namnet på spelet. Tyvärr sitter beskärda jackor nära midjan och gör din outfit en tad obalanserad.

Tips

Sluta med en skräddarsy om dina byxor känner sig för långa. De kan justera uppgången lite så att dina byxor ser mer smickrande med din kroppsform.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande