Hur man hittar en barnflicka

En stor nanny är en underbar tillgång till din familj och kan göra ditt liv mycket enklare. Tänk på din familjs behov och starta din sökning genom att fråga vänner och familj för att rekommendera potentiella kandidater. Om du inte får några ledningar, försök att titta online eller använda en Nanny Placement Agency för att hitta någon som kommer att bli en bra passform. När du har funnit potentiella nannies, intervjua dem, kontrollera deras referenser, ge din föredragna kandidat en rättegång och skriv sedan på den prickade linjen.

Steg

Del 1 av 3:
Med tanke på behoven hos din familj
  1. Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 1
1. Bestäm hur många timmar per vecka du behöver en barnflicka. Skriv ner vilka timmar du behöver nanny varje dag och sedan tally upp det totala antalet timmar. Tänk på om du kommer att kräva barnflickan att arbeta extra timmar under skollov. När du intervjuar Nanny, ge dem en kopia av de nödvändiga timmarna så att de kan avgöra om tiderna kommer att fungera för dem.
  • Tänk på om du kommer att behöva din barnflicka följa med din familj på semester eller arbetsresor.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 2
    2. Tänk på vad barnflickan kommer att vara ansvarig för. Bestäm om barnflickan kommer att ha några andra uppgifter än att ta hand om barnen. Till exempel kan du be dem vara ansvariga för att tvätta i torken, förbereda middag, köra barn till aktiviteter, städning av barnens rum eller hjälpa till med läxor. Skriv en lista över de väsentliga uppgifterna Nanny måste slutföra varje vecka.
  • Om nanny krävs för att slutföra extra uppgifter är det vanligt att öka sin lön.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 3
    3. Skriv en lista över vad din idealiska barnflickor skulle vara. Inkludera inställningar som en viss ålder eller kön, speciella färdigheter, har en fullständig licens, liknande intressen för din familj, icke-rökare osv. Den tydligare idén du har av vad du vill ha i en barnflicka: den snabbare och lättare det kommer att vara att identifiera de bästa kandidaterna för jobbet. När du söker efter din barnflicka, håll din lista till hand så att du kan komma ihåg de viktigaste kraven som du har identifierat.
  • Överväg att bryta din lista upp i icke-förhandlingsbara egenskaper och en önskelista.
  • Stressa inte för mycket om kvalifikationer. Majoriteten av nannies har inga formella kvalifikationer. Den viktigaste faktorn är att de är en bra passform för din familj.
  • Om du använder en Nanny Placement Agency för att hjälpa dig att hitta en barnflicka, ge dem en kopia av din lista för att hjälpa dem att identifiera en bra kandidat för dig.
  • Expertips
    Lauren Chan Lee, MBA

    Lauren Chan Lee, MBA

    Produktledare, vård.Comlauren Chan Lee är senior chef för produktledning vid vård.com, den största online-marknaden för att hitta och hantera familjevård. Hon har arbetat med produkthantering i över 10 år över en mängd olika specialiteter och områden. Hon fick sin MBA från Northwestern University 2009.
    Lauren Chan Lee, MBA
    Lauren Chan Lee, MBA
    Produktledare, vård.com

    Hitta någon med de egenskaper och färdigheter som behövs för att arbeta med barn. Lauren Chan Lee, den ledande direktören för produktledning vid vård.com, säger: "En barnflicka kommer att spendera mycket kvalitetstid med dina barn, så det är viktigt att de är en Äldre, ansvarig person med betydande praktisk erfarenhet och färdigheter, som HLR och säkerhetsutbildning. Du kommer att vilja hålla in-persons intervjuer, se dem interagera med dina barn, kolla referenser och recensioner från tidigare familjer, och Slutligen lita på din tarm."

  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 4
    4. Tänk om du har några regler för nanny. Detta är ett bra sätt att se till att potentiella kandidater förstår dina förväntningar direkt från början. Till exempel kan du förvänta dig att nanny inte varar med barnen i bilen, inte låter barnen titta på tv, eller matar inte barnsocker.
  • Överväga att skriva dessa regler i anställningsavtalet så att de är tydliga för båda parter.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 5
    5. Bestäm vad du är villig att betala nanny. Tänk på hur många timmar som de ska arbeta, oavsett om de kommer att behöva arbeta nätter eller helger, hur många barn de kommer att ta hand om, nannies erfarenhet och kvalifikationer, och kostnaden för att bo i ditt område.Den genomsnittliga veckovisa lönen för en heltids nanny är $ 705 efter Betala Nanny Tax.
  • Fråga andra familjer i ditt område vad de betalar sina barnbarn för att få en uppfattning om de lokala priserna.
  • Nanny löner tenderar att vara betydligt högre i städer och stadsområden jämfört med landsbygdsområden och små städer.
  • Om nanny kommer att behöva använda sin egen bil för att driva barnen runt, bestämma hur mycket de kommer att återbetalas per kilometer (eller mil). Det är allmänt accepterat att nannier ska återbetalas för mer än deras bränslekostnader för att ta hänsyn till de övriga kostnaderna för att driva ett fordon.
  • Stressa inte för mycket om kvalifikationer. Majoriteten av nannies har inga formella kvalifikationer. Den viktigaste faktorn är att de är en bra passform för din familj.
  • Del 2 av 3:
    Hitta potentiella kandidater
    1. Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 6
    1. Be dina vänner och familj att rekommendera en bra barnflicka. Låt din vänkrets veta att du är på utkik efter en barnflicka. Detta är ett bra första alternativ eftersom det gör att du kan få förstahandsrekommendationer från personer som du litar på. Detta ger dig chansen att ställa frågor om potentiella kandidater och få ärliga svar.
    • Överväg att fråga en betrodd vän eller familjemedlem om de skulle vilja vara din barnflicka. Detta kan vara agoodalternativ eftersom dina barn sannolikt kommer att känna till personen.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 7
    2. Titta på profilerna på en nanny webbplats för att hitta vetted kandidater. Dessa webbplatser tillåter dig att lära dig om nanniesupplevelse, löneförväntningar och tillgänglighet innan du träffar dem. Välj en webbplats som bakgrunden kontrollerar kandidaterna för att undvika att slösa tid på olämpliga nannies.
  • De mest välrenommerade webbplatser har avgifter för att visa sina skärmade kandidater. Detta är i genomsnitt cirka US $ 35 per månad.
  • Populära webbplatser som skärmar alla kandidater inkluderar https: // sittercity.com /, https: // vård.com /, och https: // nannylane.com /.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 8
    3. Registrera med en Nanny-byrå om du snabbt vill hitta en barnflicka. Det här alternativet är mest tidseffektivt som byrån kommer att intervjua dig för att ta reda på dina behov och sedan hitta en kandidat som är en bra match. Byråer kontrollerar referenserna för alla sina kandidater så att du kan vara säker på att barnflickan är känt för att vara säker.
  • Nanny Placeringsbyråer är ett dyrare alternativ. De flesta byråns avgifter kommer att vara cirka 10-15% av Nannies årliga inkomst.
  • Sök online för en Nanny Placement Agency i ditt område.
  • Kom beredd på din intervju med de timmar du behöver från en barnflicka och en beskrivning av din familj. Detta kommer att göra processen mycket snabbare och undvika att du är parad med en olämplig barnflicka.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 9
    4. Annonsera positionen i rubrikerna eller online som en sista utväg. Den här vägen är billig men kan vara mycket tidskrävande om du hamnar med ett stort antal sökande. Vara specifik i din annons om vilken typ av nanny du letar efter och vad löneavgiften kommer att vara.
  • Fråga kandidater att maila dig deras CV och referenser för att undvika slöseri med att intervjua många olämpliga kandidater.
  • Skicka din annons till Classifieds Institutionen för din lokala tidning eller skicka den online. Craigslist och Facebook är populära online-webbplatser för att annonsera för nannies.
  • Del 3 av 3:
    Hyr nanny
    1. Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 10
    1. Kontrollera kandidaternas referenser. Det kan känna sig irriterande och tidskrävande, men det är mycket bättre än att ta reda på några veckor att nanny inte är bra med barn. Ring alla referenser och fråga om deras erfarenhet med kandidaten och om de helhjärtats rekommendera dem.
    • Fråga de potentiella nanniesna för 2-3 referenser om du inte kan kontakta en av dem.
    • Om du har använt en Nanny Placement Agency är det inte nödvändigt att kontrollera kandidatens referenser eftersom de kommer att göra det här för dig.
    • Om du inte vill ringa till kandidaterna, fråga om skriftliga referenser istället.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 11
    2. Fråga "vad om" frågor under intervjun. När du intervjuar den potentiella nanny, fråga dem vad de skulle göra i olika scenarier. Detta hjälper dig att avgöra om kandidaten är en snabb tänkare och låter dig se vilken typ av tillvägagångssätt de skulle ta i en nödsituation. Brainstorm en lista med svåra situationer och fråga sedan kandidaten hur de skulle svara om de var i den situationen.
  • Till exempel, fråga vad de skulle göra om ett barn föll av gungan och klippte huvudet, eller vilken typ av aktiviteter de skulle göra med barnen på en regnig dag.
  • Intervju minst 2 nannies så att du jämför sina svar på dina frågor.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 12
    3. Be din favorit Nanny att slutföra en rättegång. Om förfarandet har gått långt hittills, be den föredragna barnflickan att slutföra en betald försöksperiod så att du kan observera dem efter barnen. Detta kommer också att ge dina barn chansen att interagera med barnfliken och ge deras åsikt. De flesta byråer rekommenderar åtminstone en 2-dagars prov innan man fattar ett beslut, eftersom barn ofta tar ett tag att värma upp till nya människor.
  • Försök att planera rättegången på dagar som följer din vanliga rutin, eftersom det kommer att ge nanny en chans att få en uppfattning om vad jobbet kommer att medföra.
  • Planera ett datum som fungerar för båda parter.
  • Om du inte kan bestämma om en barnflicka, fråga 2 potentiella nannies att få en rättegång på separata dagar.
  • Bild med titeln Hitta en Nanny Steg 13
    4. Skriv ett kontrakt om rättegången går bra. Om du är nöjd med nanny, gör den officiell med ett kontrakt. Detta skyddar båda parter och låter dig förtydliga frågor som lön, semesterresa, klädkod, familjebestämmelser och skäl för uppsägning. Ge nanny en kopia av den undertecknade kopian så att de kan hänvisa till villkoren i kontraktet.
  • Be en advokat eller Nanny-byrån att utarbeta ett kontrakt för dig, eller sök online för ett vårdkontrakt och redigera det till dina specifikationer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande