Hur man är snygg i en hoodie

Hoodies har ett rykte för att vara ostylish, främst på grund av sweatshirtmaterialet som de ofta är gjorda av, liksom den lösa, frumpiga passformen som många tenderar att ha. Men de senaste åren har de upplevt en ganska makeover. Det finns fler alternativ än någonsin, inklusive designer! Nycklarna för att göra en hoodie ser snyggare väljer en bra passform, väljer material av högre kvalitet och kopplar dem med kläder som båda kompletterar och kontrasterar deras vardagliga utseende.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja en hoodie-stil
  1. Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 1
1. Välj en vanlig hoodie i en mörk, neutral färg. Hoodies anses vanligtvis vara avslappnade kläder, men ett enkelt sätt att omedelbart klä upp dem och lägga till lite stil är att välja en mörk färg som svart eller mörkgrå. Mörka, vanliga färger uppgraderar automatiskt hoodies utseende och skapar ett snyggare utseende. Om du kopplar det med mörka denim och grundläggande tränare kan du se både polerad och avslappnad.
  • Prova att para en mörkgrå hoodie med svarta skinny jeans.
  • Om du hittar en vanlig svart hoodie för att vara lite tråkig, välj en mörk rik färg som rödbrun eller marin.
  • Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 2
    2. Välj en hoodie av kvalitetsväv. Hoodies har ett rykte för un-stilishness av några anledningar, och en av de stora är på grund av sweatshirtmaterialet klassiska hoodies är gjorda av. Det finns verkligen inget fel med den här stilen av hoodie, men om du vill att den ska se moderbar, gå upp med ett högkvalitativt material. Leta efter hoodies av high-end material som ren bomullströja, borstat bomull och fleece.
  • Om du har extra pengar att spendera, överväga en hoodie av en cashmere-silkesblandning.
  • Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 3
    3. Välja monterade hoodies. Om du vill att din hoodie ska se polerad, undvik överdimensionerade och misshandlade versioner som gäng upp runt magen. Dessa kommer att skapa illusionen av en paunch och se slarvig i allmänhet. Leta efter hoodies som har en smal passform för att skapa en snygg, fashionabel silhuett.
  • Om möjligt, prova en hoodie innan du gör ett köp för att se till att det passar det sätt du vill ha det, speciellt om du spenderar extra pengar på ett avancerat tyg.
  • Metod 2 av 3:
    Välja kompletterande kläder
    1. Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 4
    1. Koppla det med en klänning eller kjol. Ett populärt utseende är kombinationen av den avslappnade hoodie med något lite snyggare, som en klänning eller miniskirt. Kontrasten skapar en edgy vibe som trendsättare lutar mot. Försök med en Zip-up Fleece Hoodie med en långflödande klänning med ett flickaktigt tryck, som en blommig. För att upp kontrasten, lägg till ett par kampstövlar.
    • Du kan också prova med en kort, flouncy cocktailklänning eller spets kjol.
  • Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 5
    2. Bära en zip-up hoodie under en svart läderbikerjacka. Hoodies gör stora ytterkläder, men de kan se mer snyggt (och hålla dig ännu varmare) om du bär en under en fin jacka. Försök med att ha en svart hoodie under en svart läderjacka. Se till att du drar ut huven, så att det är synligt och hänger ner i ryggen, ovanpå jackan.
  • Om svart läder inte är din stil, försök att ha en grå hoodie under en denimjacka. Det är viktigt att du fortfarande drar ut huven så att det är synligt.
  • Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 6
    3. Bära den med mager jeans eller klädbyxor. Detta är en annan trendig stil som använder kontrast för att göra ett uttalande. Välj en smal passform, ochpar det med mager jeans eller byxor som är strukturerade för att ha ett välskött utseende, som kläbyxor. Du kan till och med göra en smal passform svart hoodie på kontoret om du bär det med ett par snygga klänningar i en neutral färg, som grå.
  • Hoodie ger din övergripande look en atletisk slitage-vibe, samtidigt som man skapar en snygg silhuett som ser tressigt nog att betraktas som affärsbild.
  • Metod 3 av 3:
    Lägga till tillbehör
    1. Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 7
    1. Para det med snygga skor. För många är atletiska skor eller tränare standardvalet när du bär en hoodie. Detta kan se bra ut, men om du vill skapa en särskilt snygg vibe, bära den med ett fint par skor, som svarta stövlar, spetsiga klädskor eller röda läderstövlar. Denna speciella kontrast kan se väldigt polerad. Var noga med att du håller med en strömlinjeformad hoodie som passar snyggt för att hålla din övergripande silhuett som ser snygg.
    • Du kan även välja ett par uttalande skor, som patentläder kampstövlar i en blank blå färg. Experimentera med någon klassisk klädsko i en iögonfallande nyans.
  • Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 8
    2. Bära den med uttalande solglasögon. Ett fantastiskt par solglasögon kan omedelbart göra nästan vad som helst ser svalare ut, och det inkluderar en hoodie. Prova ett par avancerade mörka svarta kattögonsolglasögon, eller ett överdimensionerat par med runda speglade linser i en rolig färg, som ljus orange.
  • Om du har pengarna att spendera, gå till ett trevligt par designer solglasögon för att verkligen förstärka stilen. Du kan dock skapa samma effekt med ett par mer prisvärda solglasögon med en trendig ram.
  • Bild med titeln vara snygg i ett hoodie steg 9
    3. Prova med en stickad keps eller mössa. Detta kommer att hålla huvudet varmt under de kalla vintermånaderna samtidigt som du skapar en cool, street-stil inspirerad atmosfär. Leta efter en Fisherman Style Beanie hatt i en mörk neutral färg, som mörkgrå eller svart. Du kan matcha den till din hoodie, eller skapa en trendig kontrast genom att bära den med en hoodie i en helt annan färg. Håll resten av din outfit enkelt för att slutföra det här utseendet.
  • Du kan också försöka ha på sig en vanlig hoodie med en randig stickad keps eller mössa för att skapa en annan typ av kontrast.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande