Hur man klär sig för ett barnpassat jobb

Oavsett om du har landat ditt första barnpassning eller bara ett jobb för en ny familj, vill du alltid göra ett bra intryck på jobbet. Dressing är bara en av de många stegen för landning och hålla ett barnpassat jobb. För barnpassning, vill du vara bekväm men också se lämplig.

Steg

Del 1 av 3:
Klä sig bekvämt
  1. Bild med titeln klänning för ett barnpassat jobb steg 1
1. Använd kläder du enkelt kan tvätta. Klä i något som du kan flytta runt och du har inget emot att bli rörig, till exempel en t-shirt och jeans. Barnen hittar alltid nya äventyr, och det är troligt att du städar efter många messor.
  • Bild med titeln Klänning för ett barnpassning Steg 2
    2. Håll vädret i åtanke. Ta med solglasögon och solgotion för sommarbarnsjobb i fall du går ut. Bära en kappa, hattar och handskar med dig i de kallare årstiderna.
  • Bild med titeln klänning för ett barnpassat jobb steg 3
    3. Bära bekväma skor. Välj ett par skor som är lätta att glida på och av, och se till att skor är lätta för att undvika potentiell skada om ett barn bestämmer sig för att kasta en av dem. Det är också en bra idé att ta med tennisskor om du planerar att gå utanför.
  • Bild med titeln klänning för ett barnpassat jobb steg 4
    4. Se polerad. Att ha en blygsam t-shirt eller blus med casual jeans tillåter dig att flytta bekvämt hela medan du ser professionellt avslappnad. Mörkare färgade kläder ser ofta professionell ut och tenderar att dölja fläckar väl.
  • Bild med titeln Klänning för ett barnpassande jobb Steg 5
    5. Ta med en byte av kläder. Barnen njuter ofta av röriga aktiviteter som konst och hantverk, och de tenderar också att spilla enkelt. Det är troligt att du kan få färg, lim eller smuts på dina kläder, så att ha back-up kläder till hands för att förändras till skulle vara idealisk.
  • Del 2 av 3:
    Välja tillbehör
    1. Bild med titeln klänning för ett barnpassat jobb steg 6
    1. Undvik att bära hängande smycken. Lämna dina dangling örhängen, halsband och armband hemma är säkrare för barnen, så att det inte finns något för barnet eller barnet att dra av och potentiellt choke på. Dessutom vill du inte att ditt favorit pärlstav halsband brutit eller barn drar på ditt armband.
  • Bild med titeln Klänning för ett barnpassande jobb Steg 7
    2. Dölj dina tatueringar och piercingar. Ta ut några piercingar före ditt barnsittande jobb eller göm dem så gott du kan tillsammans med dina tatueringar. Barnen kan hitta dig oanvändbar om du har för många synliga tatueringar medan barn älskar att ta tag i saker och kan bestämma sig för att skona på din piercing.
  • Bild med titeln Klänning för ett barnpassning Steg 8
    3. Håll sminken minimal. Om du känner behovet av att bära smink, behåll det enkelt så att du ser ut att du ska jobba och inte ut till en fest. Överdriv inte det genom att ha på sig massor av ögonfodral, läppstift eller rodnad.
  • Bild med titeln Klänning för ett barnpassande jobb Steg 9
    4. Håll ditt hår ur ditt ansikte. Välj en professionell snygg frisyr som inte kommer i din väg medan du arbetar. Med längre frisyrer, bär ditt hår upp i en hästsvans ut och säkerställer att du kommer att kunna flytta med minimal distraktion från ditt hår.
  • Om du har färgat hår i ljusa färger som röd, blå, grön, etc., Sätt upp det i en hästsvans för det första paret barnpassande jobb så föräldrar och barn kan vänja sig långsamt.
  • Försök att pinning ditt hår tillbaka i en barrette om ditt hår är för kort för att binda upp.
  • Del 3 av 3:
    Undvik olämpliga kläder
    1. Bild med titeln klänning för ett barnpassat jobb steg 10
    1. Bära blygsamma kläder. Det betyder ingenting som avslöjar som Booty Shorts, Belly Shirts, Lågskjorta, Kjolar eller Lågbyxor. Undvik att se oprofessionellt och vidarebefordra yoga byxor och leggings.
  • Bild med titeln klänning för ett barnpassat jobb steg 11
    2. Håll dina kläder profanity-free. Använd inte t-shirts med ras eller sexuella kommentarer på dem, eller smaklösa ord eller bilder som kläder som annonserar alkohol. Du skulle inte vilja att barnen du barnit upprepade några olämpliga ord eller fraser.
  • Bild med titeln klänning för ett barnpassat jobb steg 12
    3. Undvik att bära rippade kläder. Även om ditt favoritpar jeans kan ha hål i knäna är det viktigt att komma ihåg att du dresserar för ett jobb. Hoppa över de rippade jeansna och välj en outfit som inte ser slarvig ut.
  • Bild med titeln klänning för ett barnpassning Steg 13
    4. Upprätthålla god hygien. Se till att dina kläder är rena, du har duschat, har rena händer, trimmade naglar och välskötta hår. Var ren, men bära inte tunga dofter som barnen kan vara känsliga för.
  • Varningar

    Föräldrar är mindre benägna att anställa dig om du bär avslöjande kläder.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande