Hur man blir 911 operatör / avsändare

Offentliga säkerhetsfinansier är den främre linjen av hjälp till allmänheten.Denna givande karriär är lämplig för alla som är intresserade av att hjälpa människor. Detta är ett mycket givande jobb som arbetar inom samhället och hjälper till att rädda liv.

Steg

  1. Bildbetaget blir en 911-operatör / avsändare steg 1
1. Undersök möjligheter.Vissa lokaliteter hyr för polis, brand och EMS-sändare som separata jobb, medan andra anställer som ett enda jobb.Vanligtvis har mindre samhällen offentliga säkerhetsdefinierare, och de större anställer för separat polis, brand och EMS-avdelningar.
  • Bildtiteln Bli en 911 operatör / avsändare Steg 2
    2. Uttrycka ett intresse.Svara annonser för dessa positioner eller kontakta de enskilda avdelningarna för att lära dig om anställningsprocessen.
  • Bildbetaget blir en 911-operatör / avsändare Steg 3
    3. Bli kvalificerad.Vissa lokaliteter kan utnyttja en civil serviceundersökning för att dra intresserade personer.Om avdelningen du är intresserad av att gå med kräver det här steget, fråga om var du ska få information om nästa undersökning.Tyvärr erbjuds dessa tentor endast varannan eller tre år (om inte kandidatlistan har blivit utarmad).Förteckningen över de som framgångsrikt slutförde undersökningen kommer att vara giltig till nästa undersökning.
  • Bildbeteckningen blir en 911-operatör / avsändare Steg 4
    4. Formellt ansöka om öppningar.Om det inte finns någon civil service undersökning för det jobb du är intresserad av, är det enda sättet avdelningen att veta om din önskan, om de har en ansökan på filen att granska.Kontakta staden, staden, länet eller statspersonalen eller personalavdelningen för att få en arbetsbeskrivning och ansökan.Om en tryckt arbetsbeskrivning inte är tillgänglig, fråga om kvalifikationer som kan krävas eller ges en preferens. Fyll i och returnera formuläret.
  • Bildbetaget blir en 911-operatör / avsändare Steg 5
    5. Få förutsättningar. Vissa lokaliteter har förutsättningar (första hjälpen, HLR-certifikat mm.) för positioner.Använd den här tiden för att erhålla (om sådana förutsättningar finns) dem medan de väntar på öppningar eller undersökningar.När du är klar, var noga med att ge en uppdaterad ansökan som återspeglar den nya certifieringen (er).Om det inte finns några förutsättningar, men en preferens ges till de kandidater som har certifikatet, överväga att få en eller flera av dem själv, så att du kommer att bli en kandidat som kommer att få en preferens.
  • Bildbetaget blir en 911-operatör / avsändare Steg 6
    6. Lyssna via skanner till avdelningens radiokommunikation.Få en "radio öra" För avdelningen som du vill arbeta i.Lyssna kommer att göra obekanta villkor lätt att känna igen och lära.Många termer är unika för brottsbekämpning och medicinsk leverans.Att veta att de hjälper dig att få fart snabbt när du är anställd.
  • Bildbeteckningen blir en 911-operatör / avsändare Steg 7
    7. Utveckla goda kommunikationsförmåga.Många Dispatchers delade tid som svarar 911 telefonsamtal från allmänheten och sändning tjänstemän via tvåvägsradio.Talar klart är något som kan utföras hela dagen / varje dag.Det kommer att finnas situationer där uppringare som behöver hjälp kommer att vara upphetsad och svår att förstå.Att tala lugnt mot dem kan hjälpa till att lugna dem ner.Detta kommer att fatta den information du behöver för att få den hjälp de vill ha, snabbare och enklare.På samma sätt kommer en klar, lugn röst på sändningsmikrofonen att göra det lättare för dem vid "andra sidan" att förstå dig över gatubelysning, trafik, sirener och värden av andra "mindre än optimal" förhållanden som de stöter på.
  • Bildtiteln Bli en 911 operatör / avsändare steg 8
    8. Intervju för positioner.Om du har följt några av stegen ovan, borde du kunna tala intelligent och tydligt i intervjun.Det är absolut nödvändigt att du har en hög nivå av verbala och skriftliga kommunikationsförmåga.
  • Tips

    De flesta avdelningar använder datorer för att skicka och tillhandahålla dataförfrågningar.Tangentbord och stavningskunskaper kommer sannolikt att krävas.
  • Om sändningen är något du vill slutligen göra, men är för närvarande i skolan eller annars inte kan ta en heltidsposition direkt, försök att få ett deltidsjobb som kommer att vidareutveckla dina färdigheter i det området och se bra ut på ett CV.Till exempel, bli en studentskyddsskydd i skolan eller livräddare, eller svara på telefoner för ett företag.
  • Varningar

    Gör inte något olagligt när som helst snart.Att ha en kriminell bakgrund kommer inte att hjälpa dina chanser att få jobb med en polisavdelning eller akuttjänstavdelning, särskilt eftersom du kommer att hantera brottsbekämpande situationer och information.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande