Så här lägger du till lagringsutrymme till ditt garage

Lägga till lagringsutrymme till ett garage är ett bra sätt att Organisera ditt garage och frigör lite rum. Innan du börjar lägga till något nytt i ditt garage måste du först organisera det genom att sortera dina saker och utarbeta en planlösning. När ditt garage är organiserat kan du bygga några hyllor och installera andra vertikala organisationssystem. Du kan också frigöra lite utrymme genom att hänga saker från taket eller sätta dem i skåp och plastkorgar.

Steg

Metod 1 av 3:
Organisera ditt garage
  1. Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 1
1. Sortera dina saker. Gå igenom sakerna i ditt garage och organisera dem enligt funktion eller användbarhet. När du sorterar bör du också skapa tre andra högar för saker som du vill återvinna, kasta bort eller donera. När du har sorterat allt och tagit bort de saker du vill bli av med, borde du ha en bättre uppfattning om vad dina behov kommer att bli.
  • Var noga med att på ett ansvarsfullt kassera kemikalier eller andra farliga kemikalier i ditt garage. Kasta inte bara dem i papperskorgen eller häll dem avloppet. Kontakta din lokala farlig avfall om bortskaffande av överskott av kemikalier.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 2
    2. Grupp liknande saker tillsammans. När du sorterar sakerna i ditt garage, bestämma vilka föremål som ska lagras tillsammans. Att hålla liknande saker tillsammans gör det lättare för dig att hitta dem senare. Det hjälper dig också att avgöra vilken typ av lagringssystem som ska investera i.
  • Till exempel, lägg alla dina trädgårdsredskap i en grupp och ditt sportutrustning i en annan.
  • Expertips
    Taya Wright, Napo, Resa

    Taya Wright, Napo, Resa

    Professionell Home Stager & Airmanertaya Wright är en professionell hemstad och arrangör och grundare av bara organiserad av Taya, ett BBB-ackrediterat hem styling företag baserat i Houston, Texas. Taya har över åtta år av bostads- och dekorationsupplevelse. Hon är medlem i National Association of Professional Arrangörer (Napo) och en medlem av Real Estate Staging Association (Resa). Inom Resa är hon den nuvarande Resa Houston kapitel ordförande. Hon är en examen från Home Staging Diva® Business Program.
    Taya Wright, Napo, Resa
    Taya Wright, Napo, Resa
    Professionell Home Stager & Organizer

    Expertrick: När du lagrar semesterdekorationer, lagra dem i tydliga behållare. På det sättet kan du enkelt se vad som är inuti utan att behöva ta ner dem och gå igenom dem. Men om du inte gillar utseendet på klara behållare, kan du använda en icke-transparent fack och sätta etiketter på framsidan och sidan.

  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 3
    3. Utkast till en planlösning. När du sorterar allt, gör en planlösning av ditt garage. Med ett måttband, notera mätningarna av garaget, med särskild uppmärksamhet åt fönstren, dörrarna och alla verktyg. Du bör också ta reda på hur mycket utrymme du behöver för din bil. När du har gjort dina mätningar, plot ut dimensionerna på ditt garage på rutnätet och markera de områden där du kan lagra saker.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 4
    4. Bestämma var du vill placera saker. Med din planlösning, överväga de typer av lagringsutrymme du vill lägga till och utrymme krav på varje objekt. Vissa hyllor och vertikala lagringsutrymmen kan du maximera ditt väggutrymme utan att ge upp mycket golvrum. Saker som plastfack och skåp tar upp mer utrymme, men de är användbara för att lagra saker på lång sikt.
  • Kom ihåg att hålla trädgårdsredskap, cyklar och andra ofta används utomhusutrustning nära garagedörren.
  • Se till att papperskorgen och återvinningen är lättillgängliga från dörren till huset.
  • Håll dina säsongsbetonade saker i det svåraste att nå platser, som toppen av en hylla.
  • Metod 2 av 3:
    Bygga vertikalt lagringsutrymme
    1. Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 5
    1
    Bygga hyllor. Ett enkelt sätt att maximera utrymmet i ditt garage är genom att göra några hyllor. Du kan bygga lite flytande Flytande hyllor på dina väggar eller installera premade hyllor. Hyllor är ett bra val eftersom de är billiga, lättare att komma åt, och låta dig ta reda på dina föremål.
    • Om du köper färdiga hyllor, se till att de är uppvuxna så att du enkelt kan rengöra under dem.
    • Om du vill sparas, överväga att installera begagnade köksskåp i ditt garage.
    • Om du har utrymmet, överväga att installera några krokar på undersidan av dina hyllor för att hänga lättare föremål från.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 6
    2. Köpa en pegboard. En pegboard är lätt att installera och relativt billigt. Den platta delen av spånskiva med jämnt åtskilda hål kan fästas på de flesta väggar. Du kan också måla den oavsett vilken färg du vill ha och ändra den för att passa ett väggutrymme av vilken storlek som helst. En pegboard är perfekt för att lagra lätta saker som handverktyg eller sportutrustning.
  • Du borde kunna hitta pegboard och krokar på din lokala hårdvaruaffär.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 7
    3. Installera ett panelbaserat vertikalt organiseringssystem. Med det här avancerade systemet kan du maximera ditt väggutrymme. Varje vägg i ditt garage är färdig med slitsade plastpaneler som håller och låsekrokar, hyllor och skåp. Systemet är dock dyrt och de flesta måste installeras av proffs.
  • Detta system är ett bra alternativ för dem som vill få ut det mesta av varje tum av väggutrymme i sitt garage. Det kan hantera lätta och tunga föremål.
  • Du kan gå online för att hitta lokala proffs för att installera panelerna i ditt garage.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 8
    4. Sätt ihop ett spårbaserat vertikalt organiseringssystem. I detta system hänger hyllor, krokar, skåp och andra arrangörer från spår som är fästade på garageväggarna med studs. Detta system är relativt billigt, extremt mångsidigt och kan hantera stora och tunga belastningar. Det kan dock vara svårt att installera. Du måste se till att varje spår är nivå med dem bredvid det så att hyllorna hänger rakt.
  • Du kan hitta spår och hyllor på de flesta hårdvaruaffärer.
  • Om ditt garage inte är plumb kan du få en svår tid att få dina spår och hyllnivå. Med en nivå bör du kontrollera nivån på ditt garage innan du installerar spåren.
  • Metod 3 av 3:
    Använda rymdbesparande enheter
    1. Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 9
    1. Få några stapelbara plastfack. Plastkorgar hjälper dig att lagra lösa föremål som annars skulle ta upp mycket utrymme. Dessa är idealiska för lätta saker som semesterdekorationer eller sport och utomhusutrustning. BOULS erbjuder lite skydd mot elementen och kan staplas ovanpå varandra för extra utrymme.
    • Överväg att använda klara behållare så att innehållet är synligt. Du kan också märka behållarna eller färgkoden dem för att hålla reda på innehållet.
    • Du kan hitta dessa badkar på de flesta stora butiker.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 10
    2. Hitta ett låsbart skåp. Om du har några farliga material eller farliga föremål, hjälper ett låst skåp att hålla dessa saker ur händerna och munnen av några barn eller djur. Dessa skåp är bra för att lagra gräsmattor, som bekämpningsmedel och herbicider, liksom bladverktyg. Ett robust kabinett hjälper dig att organisera saker och hålla dem lagrade säkert.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ditt garage Steg 11
    3. Häng saker från taket. Om du har några lättare föremål som kan ta upp för mycket hyllutrymme, kanske du vill överväga att hänga dem från taket. Du kan installera billiga krokar från din lokala hårdvaruaffär i spärrarna i ditt garage för att hänga tänker som cyklar, kanoter och kajaker. Du kan också ha tunga industriella ställen installerade professionellt. Dessa stora stativ tillåter dig att dra nytta av överliggande utrymme.
  • Stegar är ett bra föremål att hänga, Eftersom de är stora och skrymmande men relativt lätta.
  • För de större ställen måste du anställa proffs för att installera systemet i ditt garage.
  • Innan du hänger något från taket, bör du se till att allt är säkert installerat och att sakerna inte kommer att falla på någon.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande