Hur man kallar aruba

Du har flera billiga alternativ för att ringa Aruba. Du kan använda en kommunikationsplattform som Skype för att göra billiga samtal till landet. Om du reser till Aruba kan du göra billiga lokala samtal med hjälp av ett förbetalt lokalt SIM-kort. Var alltid säker på att ange ditt lands internationella direktkod (IDD) och Arubas landskod (ISD) när du ringer Aruba från ett annat land.

Steg

Metod 1 av 3:
Ringer från en fast telefon eller mobiltelefon
  1. Bild med titeln Call Aruba Steg 1
1. Ange ditt lands IDD-kod. För att ringa internationella samtal måste du först ange den specifika internationella direktralkoden (IDD) för ditt land. Detta är ett 3-siffrigt nummer som anger vilket land du ringer från. För att hitta IDD för ditt land, besök http: // nationell.Org / OneWorld / International-Calling-koder.htm.
  • Till exempel är IDD för Förenta staterna 011.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 2
    2. Ring 297 för att komma in i Arubas landskod. När du har angett ditt lands IDD, ring Aruba`sinternational abonnentnummer (ISD). ISD, som också är känt som landskoden, är alltid 297. Detta gäller om du ringer från en fast telefon eller mobiltelefon.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 3
    3. Ring telefonnumret i Aruba som du vill nå. När du har angett IDD och ISD, ring det nummer du vill nå. Ange det 7-siffriga numret på samma sätt som du skulle göra ett lokalt samtal. Samtalet ska gå igenom omedelbart.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 4
    4. Använd ett förbetalt internationellt telefonkort för lägre samtal. Förbetalda telefonkort kan erbjuda dig en bättre långväga än din nuvarande telefonbärare, men du bör akta dig för eventuella bedrägerier. Var noga med att få ett avgiftskort och kolla efter ett utgångsdatum innan du köper det. Köp förbetalda kort i små belopp om det företag som utfärdar dem går ur affärer.
  • Leta efter ett kort från ett företag som har ett 24-timmars, gratis kundservicenummer för hjälp med eventuella problem som du kan ha.
  • Metod 2 av 3:
    Använda Skype för att ringa Aruba
    1. Bild med titeln Call Aruba Steg 5
    1. Hämta Skype till din mobila enhet eller dator. Skype är en kommunikationsplattform som en gratis nedladdning för alla användare. Se till att ditt operativsystem uppfyller systemkraven för Skype. Ladda ner det från Apple App Store, Google Play Butik, eller från https: // skype.com / sv.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 6
    2. Skapa ett Skype-konto. Oavsett om du använder Skype för gratis tjänster eller betalda samtal måste du skapa ett konto för att använda det. Följ anvisningarna på appen och ange din e-postadress eller telefonnummer för att starta registreringsprocessen. Du kan också besöka webbplatsen och klicka på "Bli Medlem" att registrera dig på din dator på https: // skype.com / sv /.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 7
    3. Köp Skype-krediter för att betala när du går för samtal. Logga in på ditt konto och välj "köpa kredit" alternativ. Välj hur mycket krediter du vill köpa och klicka på "Fortsätta." Välj din betalningsmetod och klicka på "betala nu" För att slutföra köpet.
  • När din betalning är godkänd bör beloppet återspeglas i din Skype-saldo. Priset på varje samtal du gör kommer automatiskt att dras av från din balans.
  • Priser för samtal är ungefär $ 0.21 per minut för samtal till fasta telefoner i Aruba, och $ 0.31 för samtal till mobiltelefoner. En anslutningsavgift på $ 0.11 per samtal gäller också.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 8
    4. Välj en månadsplan om du gör regelbundna samtal till Aruba. Skype erbjuder några specifika planer för regelbundna samtal till Aruba. Bestäm om du vill ringa både fasta telefoner och mobiltelefoner, och hur många minuters samtalstid du vill ha varje månad. Du kan avbryta månadsplaner när som helst genom"prenumerationer" Lista på din konto sida.
  • Du kan välja att faktureras varje månad, var tredje månad eller årligen.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 9
    5. Ringa via appen. Se till att du har tillgång till en WiFi-anslutning för att säkerställa att du inte är debiterad för dataanvändning. Öppna din Skype-app och klicka på "ring upp" ikon på skärmen. När knappen är upp, skriver du numret i Aruba som du vill nå, komplett med IDD- och ISD-koderna. Tryck på telefonikonen för att ringa.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 10
    6. Gör ett gratis samtal till någon i Aruba som har Skype. Skype till Skype-samtal är gratis eftersom de är beroende av en internetanslutning. Om du vill ringa, välj den person du vill nå från din kontaktlista och tryck sedan på samtalsknappen. Det är bäst att låta den person du ringer på förhand så att de kan logga in på deras Skype-konto och svara på samtalet.
  • Metod 3 av 3:
    Göra lokalsamtal i Aruba
    1. Bild med titeln Call Aruba Steg 11
    1. Använd din egen mobiltelefonplan med försiktighet. Roamingavgifter medan du använder telefonen i utlandet kan du lämna dig med en överväldigande faktura. Kontakta din operatör innan du reser för att ta reda på de specifika priser du debiteras för att ringa i Aruba. Undvik överraskning avgifter genom att stänga av data roaming på din telefon, och genom att låsa telefonen för att förhindra oavsiktliga samtal.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 12
    2. Fråga din mobila bärare om att låsa upp din telefon. Kontakta din mobila bärare för att se om telefonen kan låsas upp för att arbeta med bärare i Aruba. Beroende på ditt telefonföretag kan du behöva bryta ditt nuvarande kontrakt eller betala en upplåsningsavgift. Fråga om din mobila enhet är kompatibel för användning i utlandet, vilket inte är fallet för alla telefoner.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 13
    3. Köp en olåst telefon som är kompatibel med internationella nätverk. Besök en mobilbutik för att hitta en billig, olåst telefon att resa med. Du kan också titta på online-annonser för att hitta en begagnad olåst telefon. Om du köper en begagnad telefon, var noga med att testa den innan du fyller i köpet för att se till att det fungerar.
  • Bild med titeln Call Aruba Steg 14
    4. Köp ett förbetalt lokalt SIM-kort för lägre samtalskurser. Besök en elektronikbutik i Aruba eller fråga med lokala invånare om var du ska köpa ett förbetalt SIM-kort. Du kan också beställa en online innan du reser för att du ska få in när du anländer till Aruba. Observera att du måste använda ett nytt nummer med det här alternativet.
  • Observera att vänner eller familj som ringer dig från ditt hemland kommer att betala för ett internationellt samtal.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande